Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cok gecmis olsun rota virüsü mü
Ahhh ahh çocuklarımda şu hastalıktan çektiğim kadar hic biseyden cekmedim galiba
Yeni dogana acaba aşı yaptırsam mı diye düşünüyorum şimdiden

ben yaptırmıştım ogluma iki üç gün hafif ishal kusma oldu. arkadas yaptirmamis. beş gün serum almışlar iki gün de yatmış hastanede.

imkan varsa yaptırmanı öneririm ben canım

1.sınıf şu 9 günü iyi değerlendircekmişiz

Aldı:)

1.sınıf şu 9 günü iyi değerlendircekmişiz
Bizimki perşembe toplantı yaptı tatili güzel değerlendirin diye:) sorunlu olan veliler gelmemişti toplantıya yani ödevleri yaptırmayan ilgilenmeyenlerboşa yapmış oldu.
Aradığında bile açmıyorlarmış şok oldum, isim vermedi ama zaten gelmeyenlerden anlaşıldı
Bol bol okuma yaptırıcam tatilde şu işi halledeyim yeter bezdum

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar
Çarşaflar yıkandı
Süpürge silgi yapıldı
Banyo paspasları yıkandı
Mutfak toplandı
Halıların altından beri silindi. Balkon toplandı temizlendi.
Sökükler dikildi..
Saç boyandı bugünlük yeter

Evet okumaya ağırlık vericez bizde. Okuma kitapları var ya onlar çok işe yaramıyo görselli olduğundan hep aynı şey ezberliyo çocuk.

3 4 5 6 harfli kelime hece veriyo öğretmen asıl onlara çalışınca farkediyo baya

Onları verdi gün gün fotokopi ama set alıcam ben, benim ki kitaplara çok meraklı. Sonra sınıfa göndericem onu değiştirip okuyacaklar. Bütün harfleri öğreteyimde abisinden var kitaplar onlara da başlar.

Onları verdi gün gün fotokopi ama set alıcam ben, benim ki kitaplara çok meraklı. Sonra sınıfa göndericem onu değiştirip okuyacaklar. Bütün harfleri öğreteyimde abisinden var kitaplar onlara da başlar.

Bizimde var öyle abladan kalan. Okuma seti var onlar bitince bakalım napcak öğretmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…