- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Ben de ba yi li riiiimmKabak tatlısı ımmm
Koca kabağı yaptım iki günde hüplettiler ablam abimde yedi, gözleri parladı görünce
Benim gibi hisseden birinin olmasina sevindimBende diyet patlıcan yapıcam işte
Yemek sepetinde söyle diye üflüyor biri kulağıma negoBenimkinin alacağı da meçhul üzülme
Az sonra yiyeceğimi söylemiyim ben
Petibör var bak hatırladımBen de ba yi li riiiimm
Allah kahretmesin su an canım sirayla elmali kurabiye ekler kabak tatlisi istiyobi tane petibör kitliyim bari hayaller balkabağı hayatlar petibör
Bence dinle o biriniYemek sepetinde söyle diye üflüyor biri kulağıma nego
Dinlemedim 65 TL üzerine getiriyorlarmışBence dinle o birini
Teşekkür ederim ( 8 aylık yeğenim hasta kendi değil)Kardeşinizin eşine geçmiş olsun diliyorum.
Yaşadığımız durum aşıya bağlı bir durumdu neyse ki. Ateş devam ediyor ama keyfi yerinde kızımın. Teşekkür ederim.
İnşallah geçer bu günler. Çocukları çok yıpratıyor bu salgın çünkü. Çoğunlukla okul çağı çocuklarında görüldüğü için okula giden yakınlarınızla biraz dikkatli görüşün dedi doktorumuz da. Kendimiz de dikkat ediyoruz zaten.
Ben kabak tatlısı yaptımBugün tatlı ne yapacaksiniz canlar?
Canım Elmalı kurabiye
Ispanaklıpasta
Kabaktatlısı diyo
Cok gecmis olsun rota virüsü müTeşekkür ederim ( 8 aylık yeğenim hasta kendi değil)
Geçmiş olsunTeşekkür ederim ( 8 aylık yeğenim hasta kendi değil)
Ne oldu anlamadım birden hasta oldum grip salgını varmis yaBende öyle hiç halim yok aklım buz dolabın sebzelik içinde bugün inşaallahh yavaş yavaş yapabilecem
Olabilirr salgındandır canım dikkat etNe oldu anlamadım birden hasta oldum grip salgını varmis ya
Ben de yavaş yavaş bir şeyler yapıyorum ama halim yok
Aaa ödev de mi var1.gün ödevi yapıyoruz
Yap ya elmalara yazık olmasın.Elmali kurabiye yap bence yanina da kahve ya da cay ooohh
Evde de fazla elma var ama yarisi çürük onlari ayıklayıp rendeleyip sekerle pisirip elmali kurabiye yapasim var da benim de. Kendimi tutuyorum. Ayni sekil yapip rende olarak buzluga atcam galiba. Kurabiye yapcagim zaman çıkarırım ici hazir olur artık
Off ekler de yenmez mi yaCanım ekler pasta istiyor kocam alsın bence
Noldu ne yaptın?Bugün yaptiklarim;
Evi havalandir kahvalti rutin
Yataklari topladım camasir katladim
Makineye camasir attim astım
Ders çalıştım
Evi supurttum, vidaladım
Temizlik sonrası dusumu aldim kahve iciyorum sonra derse devam
Yemek var zaten de. Ayiklancak nar var onu hallederim, elmalari temizleyip buzluga atcam
Bir de bikac parca ütü yapmam lazim
Baska da bir sey yapmam bugün yeter yaptiklarimelmali kurabiye krizim tutmazsa inşallah
Crp yüksek çıkan yavru sandım kimdi o?Sağolasın evet eşim de bende fena olduk ben çok kötü oldum amabuna da şükür
Yavru şimdi yokta oda olur inşallah
Tatlının her türlüsü sevilirIspanaklı pasta
Kabak tatlısı
Bize gel valla hepsini yaptımBen de ba yi li riiiimm
Allah kahretmesin su an canım sirayla elmali kurabiye ekler kabak tatlisi istiyobi tane petibör kitliyim bari hayaller balkabağı hayatlar petibör
Ayy benim aldığım yerde şansa güzel çıkıyor iki haftadır ordan alıyorum oğlan filan bayıldı.Ben kabak tatlısı yaptım
Kabak cok güzelmiş herhal
Harika olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?