- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ayyy benşm kocada yok evde olsa nasıl yenirdiCanım ekler pasta istiyor kocam alsın bence
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinCanlar ben geldimkarantinadaydık biliyorsunuz ben fenalaştım baya test negatif ama gün geçtikçe kötüleştim en son geçen hafta hastaneye yattım göğüs hastalıkları doktoru tedavi uyguladı biraz iyileştim. Eve geldim ama kemiklerim bile kırılmış gibiydi. Allah düşmana vermesin yemin ederim öksürmekten boğazım patlıyordu. Yan yatıyorum krize giriyorum resmen oturarak uyuyordum. Allah esirgesin. Şuan daha iyiyim ama bildiğiniz dayak yemiş gibi tüm kemiklerim sızlıyor. 4 test verdim bu güne kadar hepsi negatif. Akciğer filmi iltihaplı ama oda corona olduğu net değil. Saçma sapan bir hale düştüm. En son paramla değil mi allah aşkına beni yatırın ve solunum desteği verin ölüyorum dedim. Boğaz enfeksiyonu olmuşum. Hala öksürüyorum ara ara. Ne bileyim ya sanki yıllar süren bir savaştan çıkıp gelmişim yanınıza . Çok şükür yine de bin şükür.
Benimkinin alacağı da meçhul üzülmeAyyy benşm kocada yok evde olsa nasıl yenirdi
Nego nette hala sorun bar dün komşudan şifre istedim öyle giriyorumÖnce çok geçmiş olsun sonra insan bir yazar bizde nette sorun var diyoruz
Gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Sağolasın evet eşim de bende fena olduk ben çok kötü oldum amaGeçmiş olsun
Sen kovid den iyikesmistin eşin hastaydı en son.
Sonra demek sen kötüleştin
Yavrun için de şifa olsun inşallah
Bir ben mi kızdım hain dom domNego nette hala sorun bar dün komşudan şifre istedim öyle giriyorumhemen kız zaten
Nego nette hala sorun bar dün komşudan şifre istedim öyle giriyorumhemen kız zaten
Ispanaklı pastaBugün tatlı ne yapacaksiniz canlar?
Canım Elmalı kurabiye
Ispanaklıpasta
Kabaktatlısı diyo
Nego domdom ben miyimBir ben mi kızdım hain dom dom
La yeter heryerim morardı beNego haqlı tıpkı benim gibi
Sağolasın canım benimÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Kabak tatlısı ımmmIspanaklı pasta
Kabak tatlısı
Sen ne değişik bir kardeşsinizŞiddet emojileri beni acayip rahatlatıyo kim demiş şiddet kötü diye
Kız öptüm ya kocamı öpmüyorum bu kadarNego domdom ben miyiminsan iki öper be
Allah afiyet versin negooooooKabak tatlısı ımmm
Koca kabağı yaptım iki günde hüplettiler ablam abimde yedi, gözleri parladı görünce
En çok beni öpKız öptüm ya kocamı öpmüyorum bu kadar
Az sonra yiyeceğimi söylemiyim benBende diyet patlıcan yapıcam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?