Düzenli Evimiz & Hayatımız

keşke al babası deyip mutfağa kacsan
Çocuğa kıyamıyorum bütün sistemi bozuyor canım ne zaman ödev yaptırsa çocukların kafa böyle oluyor
Sonra yine ben uğraşıyorum ama abisi yardımcı oluyor artık epey ödevlere

Çocuğa kıyamıyorum bütün sistemi bozuyor canım ne zaman ödev yaptırsa çocukların kafa böyle oluyor
Sonra yine ben uğraşıyorum ama abisi yardımcı oluyor artık epey ödevlere

iyi ki abiler ablalar var
maşallah ikisine de

benim eşim de sanki kendi yasitina anlatır gibi anlatiyo herseyi

iyi ki abiler ablalar var
maşallah ikisine de

benim eşim de sanki kendi yasitina anlatır gibi anlatiyo herseyi
Büyüğü ona verebilirim artık onun kafayı istediği kadar karıştırsın
Akşamları test çözsünler beraber, matematiği çok iyi benim matematik yok Türkçe iyi

Büyüğü ona verebilirim artık onun kafayı istediği kadar karıştırsın
Akşamları test çözsünler beraber, matematiği çok iyi benim matematik yok Türkçe iyi

emin misin bak matematik anlatıp yakmasin çocuğun devreleri negom

Petibör var bak hatırladım
Beni petibör kesmedi be bonus bacı düstüm yine elmali kurabiye batagina Allah kahretmesin
Ben yaptım sen yapma
Off sorma elmalari ne güzel pisirdim sogumaya biraktim buzluga atmak icin. Seytan durttu gittim kurabiye yaptım su an midemdeler
Yapmadan buraya yazcaktim bene siskosun diyin yapma diyin diye ama olmadi yapamadim
Tatlının her türlüsü sevilir

Bize gel valla hepsini yaptım

Ayy benim aldığım yerde şansa güzel çıkıyor iki haftadır ordan alıyorum oğlan filan bayıldı.

Size de afiyet olsun.
Gelmesem daha iyi valla gelmeden hunharca yedim gelsem seni bile yerim börek varmis hem de
Kanayan yarama parmak bastin cidden. Kestane olmus 40 50 tl, kışı hatırlatan nadir seylerden benim icin bu kadar pahali olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…