Ekler iki dene minicikdi ya yetmedi bide çocuklardan bana kalır mı
Yok bu sefer yemekten şiştim
Yalnız kocam bugün küçüğün ödevi nasıl süründürdüğünü gördü sesi içine kaçtı
Adam evden kaçtıCanıma değsin
Çocuğa kıyamıyorum bütün sistemi bozuyor canım ne zaman ödev yaptırsa çocukların kafa böyle oluyorkeşke al babası deyip mutfağa kacsan
Çocuğa kıyamıyorum bütün sistemi bozuyor canım ne zaman ödev yaptırsa çocukların kafa böyle oluyor
Sonra yine ben uğraşıyorum ama abisi yardımcı oluyor artık epey ödevlere
Sen de dikkat et canım.bir de bebis varmisOlabilirr salgındandır canım dikkat et
Evett canım mucizeyle oldu beklemiyordukSen de dikkat et canım.bir de bebis varmis
Büyüğü ona verebilirim artık onun kafayı istediği kadar karıştırsıniyi ki abiler ablalar var
maşallah ikisine de
benim eşim de sanki kendi yasitina anlatır gibi anlatiyo herseyi
Büyüğü ona verebilirim artık onun kafayı istediği kadar karıştırsın
Akşamları test çözsünler beraber, matematiği çok iyi benim matematik yok Türkçe iyi
Yok yok zor yolları da gösteriyor yaksın iyidiremin misin bak matematik anlatıp yakmasin çocuğun devreleri negom
Tatil mi o ne yemek miWhtzap durumlarına niye otomata bağlamış gibi bakıyorum yaa piff millet ne çabuk gitmiş kış tatiline
Ben kendim konuşurum be siz hiç şey yapmayın valla
Beni petibör kesmedi be bonus bacı düstüm yine elmali kurabiye batagina Allah kahretmesinPetibör var bak hatırladım
Off sorma elmalari ne güzel pisirdim sogumaya biraktim buzluga atmak icin. Seytan durttu gittim kurabiye yaptımAaa ödev de mi var
Yap ya elmalara yazık olmasın.
Bende herşeyi değerlenircem tatilde bir sürü şey tarihi geçmeye yaklaşmış.
Off ekler de yenmez mi yaaldı mı kocişin
Noldu ne yaptın?
Crp yüksek çıkan yavru sandım kimdi o?
Aşı olmuş muydun?
Olduysan hangisini?
Gelmesem daha iyi valla gelmeden hunharca yedim gelsem seni bile yerim börek varmis hem deTatlının her türlüsü sevilir
Bize gel valla hepsini yaptım
Ayy benim aldığım yerde şansa güzel çıkıyor iki haftadır ordan alıyorum oğlan filan bayıldı.
Size de afiyet olsun.
Kanayan yarama parmak bastin cidden. Kestane olmus 40 50 tl, kışı hatırlatan nadir seylerden benim icinSelam arkadaşlar
Çok yoruldum
Pazara gittim geldim çok ağırdı poşetler tatil diye gözüm döndü resmen
Eşim odaları değişti biraz yerleri TV konan şeyin altını sildim.Orayi supurdum.
Kabak tatlısı yaptım.
Elmalı kurabiye yaptım.
Ispanaklı pasta yaptım.
Peynirli ıspanaklı kol böreği yaptım.
Çayı koydum.
Şimdi ye iç dinlen zamanı.
Sırtım koptu resmen bütün gün ayakta.
Bu arada pazar çok pahalı kestane 40 TL idiben şok zaten yarısi kabuğa çıkıyor.Tadi da garanti değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?