Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhabalar, çok teşekkür ederimben de çok severim o kitabi.. şöyle bir bu sayfada ne var ne yokmuş diye bakıyordum da, malum çocuklu evde pek düzen olmuyor

hoşgeldin:) böyle işte sohbet muhabbet ödev maraton:)
istediğin zaman gelip yazabilirsin öyle bakıp gitme

anladım ben çok karıştırıp dibine çökmesine neden oluyorum o zaman:)
Evet çok karışmaz kahve. Kısık ateşte yapcan .ilk suyu da soğuk su koyarsan daha çok köpürüyo bi de bi çay kaşığı fazla koy kahveyi

ben de yedi yıllık evliyim ama sen ogrenememissin dut
Gözüm yeni açılıyo örtmenim wngin tecrübelerinize talibim. Zaten diyo sana bişeylwr olmuş sen bana cevap veröezdin . Yürü git be dedim bende insanım

Niye burda viydo yok ya

Yavaş yavaş indi kahve şimdi dıştan içe doğru yavaşça kaynama gibi kabarıcak o zaman cezveyi eline alıp köpüğü kaşıkla fincana koyucan

Eklentiler

• 16369132933116166177458080294253.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 16369134200181759841409262146153.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 28
Gözüm yeni açılıyo örtmenim wngin tecrübelerinize talibim. Zaten diyo sana bişeylwr olmuş sen bana cevap veröezdin . Yürü git be dedim bende insanım

bu lafı duyduğuna göre doğru yoldasın demektir

Niye burda viydo yok ya

Yavaş yavaş indi kahve şimdi dıştan içe doğru yavaşça kaynama gibi kabarıcak o zaman cezveyi eline alıp köpüğü kaşıkla fincana koyucan
Zalımsın bonus vallah canım istedi ama kalkmaya eriniyom

Niye burda viydo yok ya

kahve bilmeyen Türk gençliği ilelebet minnettar kalacaktır
#kahve yapmayı bilmeyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…