- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Merhabalar, çok teşekkür ederimben de çok severim o kitabi.. şöyle bir bu sayfada ne var ne yokmuş diye bakıyordum da, malum çocuklu evde pek düzen olmuyor
Yarına yaparımben kavga etsem şu an o yağla kızartma falan yapardim
7 yıllık canımKaç yıllık evlisin
kk birinci noteri böyle karıştırıp en küçük kısık ocağa koyuyorum
Merhabalar, çok teşekkür ederimben de çok severim o kitabi.. şöyle bir bu sayfada ne var ne yokmuş diye bakıyordum da, malum çocuklu evde pek düzen olmuyor
Yarına yaparım
7 yıllık canım
Evet çok karışmaz kahve. Kısık ateşte yapcan .ilk suyu da soğuk su koyarsan daha çok köpürüyo bi de bi çay kaşığı fazla koy kahveyianladımben çok karıştırıp dibine çökmesine neden oluyorum o zaman:)
Köpük gider zaten çok karışırsa. Soğuk suyu ondan koyuyoruz zor kaynasın köpük dağılmasın diyeanladımben çok karıştırıp dibine çökmesine neden oluyorum o zaman:)
Gözüm yeni açılıyo örtmenimben de yedi yıllık evliyim ama sen ogrenememissin dut
Köpük gider zaten çok karışırsa. Soğuk suyu ondan koyuyoruz zor kaynasın köpük dağılmasın diye
Gözüm yeni açılıyo örtmenimwngin tecrübelerinize talibim. Zaten diyo sana bişeylwr olmuş sen bana cevap veröezdin . Yürü git be dedim bende insanım
Zalımsın bonus vallah canım istedi ama kalkmaya eriniyomNiye burda viydo yok ya
Yavaş yavaş indi kahve şimdi dıştan içe doğru yavaşça kaynama gibi kabarıcak o zaman cezveyi eline alıp köpüğü kaşıkla fincana koyucan
bu lafı duyduğuna göre doğru yoldasın demektir
en son kendi haline saldım
Niye burda viydo yok ya
Yavaş yavaş indi kahve şimdi dıştan içe doğru yavaşça kaynama gibi kabarıcak o zaman cezveyi eline alıp köpüğü kaşıkla fincana koyucan
ooo yakındır kuyruk gibi arkanda gezmesi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?