- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.712
- 698
Sepetlerin nasılBuzdolabı düzeniniz naisl bana yardımcı olurmisunuz
Bugün a... Den minik sepetler aldım ...biseuleri posetsiz koyunca üzeri kuru kuri oliyor sebzelerin falan bozuluyor...
poşetle koyunca buzdolabin goruntusu iyi olmuyor ...
Nasıl yapayim
Sepetlerin nasıl
Mutfağa bir girdim yeni bitti. Küçük süpürgeyle kırıntı süpüreyim bari.Ev süpürme ve yemek kaldı işlerden.
AnnenYataklar toplandi ev havalandirildi
Kahvaltı hazirlandi toplandı
Mutfak temizlendi dolaplar ocak davlumbaz ayrintili temizlendi
Wc banyo temizlendi
Cocuklari gönderdim dayisiyla rahatca evi süpürdüm sildim kardesim toz aldi
Iki cam sildirdim
Prizler avizeler silindi
Balkonlar silindi
Camasir yikandi asildi
Dis kapi,disindaki sayac ve borular silindi
Yoruldumm. Annemle köşe kapmaca oynuyorum daha ne işler verecek bilmiyorum kactim mutfaga
Geçmiş olsun. Eline sağlık çocukla yatana kadar bitmez işlerMerhabalar dün siteye hiç girmedim.
Eşim çocukların dersi ile ilgilenmek için (yıllık iznin vardı biraz ) 3 gün izin almıştı. Ben büyük temizlik yapacaktım güya ama eşiml hastalandı biraz rahatsızdı iyice yatağa düştü. Cocuklar eşim derken iki günlük ödev yapamadım.
Bugün.
Sabah markete gittim
Kahvaltı hazırlandı.
Makineye çamaşır atıldı.
Akşamdan kalanlarda vardı bulaşıklar makineye dizildi. Mak. Çalıştı
Elde yıkacaklar yıkandı. Bu baya zamanımi aldı.
Ocak silindi.
Akşam nohut haşlamıştım paketlendi.
Süt pişip mayalandı.
Çöpler atıldı.
Daha bur dünya işim var
Ben tavuk suyuyla yapıyorumNego kemik suyu bulyon ile Mısır denedim.
Oğlum çok beğendi.Ben de beğendim.Esim olacak şahıs beğenmedi yemedi
Et suyu bulyon aldım bir de mısır alınca onu deniycem
Çok susatiyor amabı de benim dana alerjik ya bulyon ağır gelir mi diye tırstım en cok ben yedim
Doğru söylüyor kadın doğruYatiramam mümkün degil disari öglen olmustur ve evin bereketi olmaz
Kapaklı saklama kapları ile koyabilirsin büyüklerden. Yeşillikleri öyle koyuyorum. Sebzelik bölümünede zaten yıkayıp düzgünce yerleştiriyorum.Buzdolabı düzeniniz naisl bana yardımcı olurmisunuz
Bugün a... Den minik sepetler aldım ...biseuleri posetsiz koyunca üzeri kuru kuri oliyor sebzelerin falan bozuluyor...
poşetle koyunca buzdolabin goruntusu iyi olmuyor ...
Nasıl yapayim
Sepet değil de kapaklı mi daha iyi olur diyorsun bir de tupp. ... Var ya onlar da bozulmiyormus onlardan alacagim zaten öyle mi alsam kiKapaklı saklama kapları ile koyabilirsin büyüklerden. Yeşillikleri öyle koyuyorum. Sebzelik bölümünede zaten yıkayıp düzgünce yerleştiriyorum.
Ya cidden cok yorucu hergün böyle yapsam diyetsiz 10 kilo veririm vallhiAnnenben lora
B...... den mi??? Bana da lazimAlmak istyeen olursa 1.25 bence bedava
Ben her gün öyleyim ama veremiyorumYa cidden cok yorucu hergün böyle yapsam diyetsiz 10 kilo veririm vallhi
Tuppere para vermem benSepet değil de kapaklı mi daha iyi olur diyorsun bir de tupp. ... Var ya onlar da bozulmiyormus onlardan alacagim zaten öyle mi alsam ki
Ben tükürürüm senin yerine aramızda lafı olmazEn son 20 Ekim de gelmişim püü bana
A yüz denB...... den mi??? Bana da lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?