- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.712
- 698
Anneme vermişti bir kaç parca biri peynir yoğurt koyiyordu ikizi de bozulmuyor hiçTuppere para vermem ben
Meyveleri açık kaplara koyabilirsin, yeşillik için kapaklı güzel oluyor.
A yüz den
Cok güzel cnm güle güle kullan ben de isterim ama dolabım bunları koycsk kadar değil zor sigdiriyorum pazarlıklarıEki Görüntüle 2953447 Eki Görüntüle 2953448 birde seffa gorununmlu kapaklı baton kalıp gibi aldım onlar kapaklı
Tuppera bende inanmıyorum bı dünya para yok yere ya fiyatlara bakınca aciyorum benTuppere para vermem ben
Meyveleri açık kaplara koyabilirsin, yeşillik için kapaklı güzel oluyor.
Peynir yoğurt bozulacak kadar kalmıyor zaten bizde tükeniyor:)Anneme vermişti bir kaç parca biri peynir yoğurt koyiyordu ikizi de bozulmuyor hiç
Bizim gelinin annesi satıyor anneme peynir kabı vermiş bir de yoğurt için 4 kg kapaklı vermiş annem diyor peynir ne sarariyor ne kokuyor dediMinik Duduklu Tencere sebzelik içindeyse sepetler kurumaz. Ama dolabın modelinden iç sisteminden kurutuyosa streç çek üstlerine o korur.
Kapalı koyarsan nem olur tuppera inanmayan yegane insan evlatlarından biri de benim.
Bende öyle diyordum ama yeşilliklerim hemen bozuluyorTuppera bende inanmıyorum bı dünya para yok yere ya fiyatlara bakınca aciyorum ben
Benimki basit kapaklı saklama kabı 5 litrelik, salata malzemelerini poşetle ona koyuyorum yeter. Çok pahalı tupper müsrüflüğün lüzumu yokMinik Duduklu Tencere sebzelik içindeyse sepetler kurumaz. Ama dolabın modelinden iç sisteminden kurutuyosa streç çek üstlerine o korur.
Kapalı koyarsan nem olur tuppera inanmayan yegane insan evlatlarından biri de benim.
Peynir yoğurt bozulacak kadar kalmıyor zaten bizde tükeniyor:)
İki haftadan fazla durduğu oluyor benim marulunBende öyle diyordum ama yeşilliklerim hemen bozuluyor
Yi onları yi bozulmaz o zamanBende öyle diyordum ama yeşilliklerim hemen bozuluyor
Hadi ya benim dolapta iş yok ozamanİki haftadan fazla durduğu oluyor benim marulun
Doğrudur canım. Faydasını gören görüyor valla ne bliyim hic düşünmedim almayı ama cezbediyor dışından o da ayrıBende öyle diyordum ama yeşilliklerim hemen bozuluyor
7 numaradaki Recep geldi aklımaBenimki basit kapaklı saklama kabı 5 litrelik, salata malzemelerini poşetle ona koyuyorum yeter. Çok pahalı tupper müsrüflüğün lüzumu yok
E benim normal kapta bir haftada duruyor yemeklerimBizim gelinin annesi satıyor anneme peynir kabı vermiş bir de yoğurt için 4 kg kapaklı vermiş annem diyor peynir ne sarariyor ne kokuyor dedi
Ablam makarna salatası koymuş unutmuş 4-5 gün sonra farkettim dolapta tazecik duruyordu hatta yedim diyor bende onların yalancısıyım
Bak ben bir ay öncesi alacaktım eşim hesap kesim tarihini bekle falan dedi öyle kaldı almadım şimdi baktım alacağım şeylere 20-30 lira zam gelmişDoğrudur canım. Faydasını gören görüyor valla ne bliyim hic düşünmedim almayı ama cezbediyor dışından o da ayrı
Zamsız olan bişi kaldı Miki umarim kısa zamanda alırsın cnmBak ben bir ay öncesi alacaktım eşim hesap kesim tarihini bekle falan dedi öyle kaldı almadım şimdi baktım alacağım şeylere 20-30 lira zam gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?