- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.712
- 698
Tamam böyle yapayım şimdi kileri inan sanki pazarcıları zengin etmek icin gidiyor musum gibi geliyor alıyorum çürüyor roka tere maydanoz bunları yiyemiyorum hemen sarariyorMinik Duduklu Tencere maydanoz vs nemli koyma bazen aldığımız yerde ıslatıyolar ya deli gibi o çürütüyo.
Kurut mümkünse eğer ıslaksa tabi sonra bir alternatif cam kavanoza koyup doldur ağzına kadar baya gidiyor hava almadığı için
Onada şöyle yapıyorum poşet içine kağıt havlu koyuyorum alıyor neminiMinik Duduklu Tencere maydanoz vs nemli koyma bazen aldığımız yerde ıslatıyolar ya deli gibi o çürütüyo.
Kurut mümkünse eğer ıslaksa tabi sonra bir alternatif cam kavanoza koyup doldur ağzına kadar baya gidiyor hava almadığı için
Aynen öyle herşey pahalıZamsız olan bişi kaldı Miki umarim kısa zamanda alırsın cnm
Bak ben bir ay öncesi alacaktım eşim hesap kesim tarihini bekle falan dedi öyle kaldı almadım şimdi baktım alacağım şeylere 20-30 lira zam gelmiş
Senden öğreneceğim çok şey var nevo tabi bir de bonusumdanOnada şöyle yapıyorum poşet içine kağıt havlu koyuyorum alıyor nemini
Yıkıyor musun yeşillikleri?Tamam böyle yapayım şimdi kileri inan sanki pazarcıları zengin etmek icin gidiyor musum gibi geliyor alıyorum çürüyor roka tere maydanoz bunları yiyemiyorum hemen sarariyor
Aldım zeyntinyagBırak yavri yağ alırsın o paraya
YooooYıkıyor musun yeşillikleri?
Hah onu unutmışum aynen kavanoza da koymadan bi kat havluya sardın mı tamamdır.Onada şöyle yapıyorum poşet içine kağıt havlu koyuyorum alıyor nemini
Aldigim gibi tihiyorim dolaba
Yok canım bizde birbirimizden öğreniyoruz hep:)Senden öğreneceğim çok şey var nevo tabi bir de bonusumdan
O kuruyunca işe yarıyor nevo kuru kuru olunca koyuyorsun açıyor tekrarHah onu unutmışum aynen kavanoza da koymadan bi kat havluya sardın mı tamamdır.
Şeyi hiç yapamadım ben ya çiçek gibi suya koymayı.
Çürüdü öyle bi hoş oldu
Başınız sağolsun.Selam kızlar nasılsınız?
Bu aralar pek gelemedim buralara,babam vefat etmiştieve de doğalgaz döşeniyordu ev inşaat halindeydi,eve yeni geldik ama ufo yakıp bir odada oturuyoruz,bütün odalar buz gibi çok fazla iş yapamıyorum az çok birşeyler yapıyorum yinede daha doğrusu yapmam gerekiyor
Dün market market yağ fiyatlarina bakmak için dolaştımBırak yavri yağ alırsın o paraya
Tamam bende yıkamıyorum, kavanoz falan da hep denedim sonunda yıkamadan poşetle saklama kabına koymak daha verimli oldu. İçine dediğim gibi kağıt havlu koy nemini alır.
Yağsız yiyecezDün market market yağ fiyatlarina bakmak için dolaştımbimde 5 littelik yağ yoktu 2 litresi 38 TL di
Durak market var yaşadığım yerde yaygın market diyim 90tl yudum yag 5 litre ve diğer ürünler de ucmus tabi
H
Bu gidişle o olcakYağsız yiyecez
Poşeti sıkıca kıvırıyorum bende peçete falan yapmıyorum artık kv koyardı kavanoza ondan aklımda kalmışTamam bende yıkamıyorum, kavanoz falan da hep denedim sonunda yıkamadan poşetle saklama kabına koymak daha verimli oldu. İçine dediğim gibi kağıt havlu koy nemini alır.
Yağsız yiyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?