Düzenli Evimiz & Hayatımız

Süpürgelik kenarları yok

Duvardaki obje,resim ne varsa silip tozunu almak,çamaşır/bulaşık makinelerini temizlemek,balkon yıkamak (kış geldi balkonum leş) avizeleri silmek,cam önü mermer temizliği,musluk parlatma vs. İlk başlarda verdiğin ödevlerede geri dönebilirsin baya zaman geçti nasılsa.
Bi günde duvarları silelim :)
Ben misafirliğe giderim o ödev günü

Hey maşallah çok hızlısın ben daha sadece oğlanın odasını toplayıp kahvaltı yapabildim

Hey maşallah çok hızlısın ben daha sadece oğlanın odasını toplayıp kahvaltı yapabildim
30 haftalık bebek var takviminde normal canım :) geçen sene bende kafamı yastıktan zor kaldırırdım :) sabahın köründe çocukları okula götürürdüm gelip direk yatağa girerdim. Şimdi istesemde o yatak hayal oğlan uyutmuyor :) diğer oğlun küçük değilse bol bol yat dinlen enerji depola canım. İşler yapılsa da yapılmasa da bitmez (nego duymasın )
Uykusuz gecenin ardından.. bebem yine uyumadi kızlar. Aslında uyutmustum ama eşim horladikca yerinden hopladi. Ben uyuttum o horladi. Ben uyuttum o horladi.
Aynı durumları çok yaşıyorum bende.. bazı geceler çocuğu alıp başka odaya gidesim geliyor bebek kaç aylık?

5 e gircek

Oğlanlardan birini okula gönderdim diğeri de 15 aylık kaoscu bir velet resmen Gece uyumadık yine iş yapmamadan pek hoşlanmıyor hep yanında oturayım istiyor hayırlı evladım

Oğlanlardan birini okula gönderdim diğeri de 15 aylık kaoscu bir velet resmen Gece uyumadık yine iş yapmamadan pek hoşlanmıyor hep yanında oturayım istiyor hayırlı evladım
Yaa benimkide 16 ayı bitti :) paçalarıma yapışıyor iş yaparken eskiden hep dibinde oturayım isterdi şimdi az az izin veriyor sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…