- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Süpürgelik kenarları yokElimde böyle bir liste var, kulakları çınlasın @yesa1 yazmıştı, bende ekleme yapmıştım
Çaydanlık temizleme
Mutfak masası sandalyesi temizleme
Kanepe altı düzenleme
Çanta içi düzenleme
Beyaz eşya yüzü silme
Tüm aynaları silmek
Tüm prizleri silmek
Tüm avizeleri silmek
2 adet cam silmek
2 adet kapı silmek
Diş kapıyı silmek
Tüm pencere önlerini silmek
2 çekmece düzenlemek
1 baza altı düzenlemek
1 dolap düzenlemek
Tüm musluklari parlatmak
Nevresmleri değiştirmek
En az 4 parca ütü yapmak
Ayakkabı dolabını düzenlemek
Bakliyatları duzenlemek
Tv ünitesini düzenlemek
Masa ve sandalyeleri silmek
Konsol içini düzenlemek, silmek
En az iki oda süpürmek/silmek/toz almak
Tüm çerçeveleri silmek
Kıyafetleri düzenlemek
En az 2 parca mutfak eşyası elden çıkarmak
En az 2 parca kıyafet elden çıkarmak
Evdeki tüm kağıtlara bakmak (fiş fatura kullanma klavuzu)
Tüm dolap kapaklarını silmek
GünaydınGünaydın
Onu ben veriyorum arada, bunu telefona not etmiştim, aklıma bir şey gelmeyince bakmak içinSüpürgelik kenarları yok
Amin canim çok aminCanım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, korktuğunuza uğratmasın
Ne zaman girecek. Gireceği zaman yasin okuyayım İnşallah. Mesajı yeni gördüm. Rabbim sevindirsingünaydın kizlar annem bugün kemik taramasina giricek dua eder misiniz cok ihtiyacim var farkli kisilerden belki Allah kabul eder
Odak noktası belirlersek yine ödev daha kolay verilir sankiHanımlar aklıma ödev gelmiyor artık, herkes aklında ki ödev fikirlerini yazarsa yeni bir liste yaparım bende
@malipina
Bonus
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
@BUSR4
@Kmsl Hnd
D Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@KIRMIZI
@HedefeDogru
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
su an icerde ilaci verdiler vucuduna. cok tesekkur ederim Allah razi olsun cok sevindimNe zaman girecek. Gireceği zaman yasin okuyayım İnşallah. Mesajı yeni gördüm. Rabbim sevindirsin
Şimdi okuycam. Güzel haberler alırsınız inşallahsu an icerde ilaci verdiler vucuduna. cok tesekkur ederim Allah razi olsun cok sevindim
Duvardaki obje,resim ne varsa silip tozunu almak,çamaşır/bulaşık makinelerini temizlemek,balkon yıkamak (kış geldi balkonum leşHanımlar aklıma ödev gelmiyor artık, herkes aklında ki ödev fikirlerini yazarsa yeni bir liste yaparım bende
@malipina
Bonus
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
@BUSR4
@Kmsl Hnd
D Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@KIRMIZI
@HedefeDogru
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
Ben misafirliğe giderim o ödev günüBi günde duvarları silelim :)
Ya Şafisu an icerde ilaci verdiler vucuduna. cok tesekkur ederim Allah razi olsun cok sevindim
Allah şifalar versin ❤su an icerde ilaci verdiler vucuduna. cok tesekkur ederim Allah razi olsun cok sevindim
cok tesekkur ederim Allah razi olsunAllah şifalar versin ❤
Hey maşallah çok hızlısın ben daha sadece oğlanın odasını toplayıp kahvaltı yapabildimGünaydın :)
Ev havalandı,
Yataklar toplandı,
Kahvaltı yapıldı,mutfak toparlandı,
Ev süpürüldü,toz alındı,
1 sepet çamaşır katlandı.
Banyo wc yıkanacak ve yemek yapılacak. Oğlanı uyutunca erkenden onlarıda bitirmem lazım,dışarıda işlerim var.
Bonus Kırmızılar hayırlı olsun :)
Negom ben çok hastayım bişey yapmayacamHanımlar aklıma ödev gelmiyor artık, herkes aklında ki ödev fikirlerini yazarsa yeni bir liste yaparım bende
@malipina
Bonus
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
@BUSR4
@Kmsl Hnd
D Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@KIRMIZI
@HedefeDogru
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
30 haftalık bebek var takviminde normal canım :) geçen sene bende kafamı yastıktan zor kaldırırdım :) sabahın köründe çocukları okula götürürdüm gelip direk yatağa girerdim. Şimdi istesemde o yatak hayal oğlan uyutmuyor :) diğer oğlun küçük değilse bol bol yat dinlen enerji depola canım. İşler yapılsa da yapılmasa da bitmez (nego duymasınHey maşallah çok hızlısın ben daha sadece oğlanın odasını toplayıp kahvaltı yapabildim
Aynı durumları çok yaşıyorum bende.. bazı geceler çocuğu alıp başka odaya gidesim geliyorUykusuz gecenin ardından.. bebem yine uyumadi kızlar. Aslında uyutmustum ama eşim horladikca yerinden hopladi. Ben uyuttum o horladi. Ben uyuttum o horladi.
5 e gircek30 haftalık bebek var takviminde normal canım :) geçen sene bende kafamı yastıktan zor kaldırırdım :) sabahın köründe çocukları okula götürürdüm gelip direk yatağa girerdim. Şimdi istesemde o yatak hayal oğlan uyutmuyor :) diğer oğlun küçük değilse bol bol yat dinlen enerji depola canım. İşler yapılsa da yapılmasa da bitmez (nego duymasın)
Aynı durumları çok yaşıyorum bende.. bazı geceler çocuğu alıp başka odaya gidesim geliyorbebek kaç aylık?
Oğlanlardan birini okula gönderdim diğeri de 15 aylık kaoscu bir velet resmen30 haftalık bebek var takviminde normal canım :) geçen sene bende kafamı yastıktan zor kaldırırdım :) sabahın köründe çocukları okula götürürdüm gelip direk yatağa girerdim. Şimdi istesemde o yatak hayal oğlan uyutmuyor :) diğer oğlun küçük değilse bol bol yat dinlen enerji depola canım. İşler yapılsa da yapılmasa da bitmez (nego duymasın)
Aynı durumları çok yaşıyorum bende.. bazı geceler çocuğu alıp başka odaya gidesim geliyorbebek kaç aylık?
Yaa benimkide 16 ayı bitti :) paçalarıma yapışıyor iş yaparkenOğlanlardan birini okula gönderdim diğeri de 15 aylık kaoscu bir velet resmenGece uyumadık yine iş yapmamadan pek hoşlanmıyor hep yanında oturayım istiyor hayırlı evladım
Allah bağışlasın benimki camsil hastası hemen kapıyor elimdenYaa benimkide 16 ayı bitti :) paçalarıma yapışıyor iş yaparkeneskiden hep dibinde oturayım isterdi şimdi az az izin veriyor sağolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?