Amin cümlemizinkini inşallah :)Allah bağışlasın benimki camsil hastası hemen kapıyor elimden
Hangi işleri yapicaz :)Saat 1 den sonra benimle maratona girecek gönüllü arıyorum
BingoDomestos mu Ace mi karar veremedim sizler hangisini kullanıyorsunuz :)
Onu kullanmadım bak deniycem hep domestos kullandım ama sanki verimli gelmedi gibi teşekkür ederim :)BingoTM
Evi toplama,süpürme,silme vc banyo, mutfak. Günlük işlerHangi işleri yapicaz :)
Domestos diğerleri pis kokuyor gibi geliyor banaDomestos mu Ace mi karar veremedim sizler hangisini kullanıyorsunuz :)
Hiç başkasına bulaşmayım mi o zaman ay :))Domestos diğerleri pis kokuyor gibi geliyor bana
Evi topladım bulaşık lar tamam bi oğlumu banyo yaptırıp kızım okuldan gelicek karnını doyurup onu okula yollayıp geliyorum saat 1 olur hemde :))Evi toplama,süpürme,silme vc banyo, mutfak. Günlük işler
Bilmem ben bulasamiyom. Ellerimin kokusundan rahatsız oluyorum. ACE falan kayganlığı da elimden gitmiyor. Domestos tan başkasını kullanamıyorumHiç başkasına bulaşmayım mi o zaman ay :))
Benimkiler de gelcek öğle yemeği gondercem basliycam bir de buluşuruzEvi topladım bulaşık lar tamam bi oğlumu banyo yaptırıp kızım okuldan gelicek karnını doyurup onu okula yollayıp geliyorum saat 1 olur hemde :))
Off o kokuda çok kötü ya oğlum emmezdi kokudan bazen :) o zaman ben devam domestosa :)Bilmem ben bulasamiyom. Ellerimin kokusundan rahatsız oluyorum. ACE falan kayganlığı da elimden gitmiyor. Domestos tan başkasını kullanamıyorum
Tamam birde buluşuruz :)Benimkiler de gelcek öğle yemeği gondercem basliycam bir de buluşuruz
Klorsuz olan pek işe yaramıyor amaOnu kullanmadım bak deniycem hep domestos kullandım ama sanki verimli gelmedi gibi teşekkür ederim :)
Yarın mutfak dolaplarinin yüzünü silmek olabilirHanımlar aklıma ödev gelmiyor artık, herkes aklında ki ödev fikirlerini yazarsa yeni bir liste yaparım bende
@malipina
@Bonus
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
@BUSR4
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@KIRMIZI
@HedefeDogru
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
Her yer yapıldı odak noktası olarak, tekrar baştan başlamak lazımOdak noktası belirlersek yine ödev daha kolay verilir sanki
Eline sağlık canımGünaydın :)
Ev havalandı,
Yataklar toplandı,
Kahvaltı yapıldı,mutfak toparlandı,
Ev süpürüldü,toz alındı,
1 sepet çamaşır katlandı.
Banyo wc yıkanacak ve yemek yapılacak. Oğlanı uyutunca erkenden onlarıda bitirmem lazım,dışarıda işlerim var.
@Bonus Kırmızılar hayırlı olsun :)
Çok geçmiş olsun canımNegom ben çok hastayım bişey yapmayacam
Eşini başka odaya gönderseydin keşkeUykusuz gecenin ardından.. bebem yine uyumadi kızlar. Aslında uyutmustum ama eşim horladikca yerinden hopladi. Ben uyuttum o horladi. Ben uyuttum o horladi.
Ben domestos hiç kullanmam. Bimin ürünü, viking var, abc ürünleri, bingo ürünleri kullanıyorum canım. Ace kullanmıyorumDomestos mu Ace mi karar veremedim sizler hangisini kullanıyorsunuz :)
Geç kaldım ,geldim geldim. mont ceket kavgası yaptık :) tamam bende başlıyorum kolay gelsin :)Ataayemi zeynepyu ben beş dakikaya başliyom.
Acaba neden kullanmıyorsun kötü madde falan mı var içindeHer yer yapıldı odak noktası olarak, tekrar baştan başlamak lazım
Eline sağlık canım
Çok geçmiş olsun canım
Eşini başka odaya gönderseydin keşke
Ben domestos hiç kullanmam. Bimin ürünü, viking var, abc ürünleri, bingo ürünleri kullanıyorum canım. Ace kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?