Türk malı olmayan ürünleri muadili olduğu sürece kullanmıyorum canımAcaba neden kullanmıyorsun kötü madde falan mı var içinde
Sağ ol negocum daha iyiyim pek bir şey yapmadığımdan yazacak bir şeyim olmuyor ondan yazmıyorum inşallah toparlanıp döneceğim sahalara :)@Lices_s canım nasılsın, arada ses ver
Nasıl yani ,pardon anlamadım kikikiTürk malı olmayan ürünleri muadili olduğu sürece kullanmıyorum canım
Gelmiş geçmiş olsun ,rabbim tez zamanda şifa versin, hiç hasta olmamış gibi sihatine kavuşsun ...Amin....su an icerde ilaci verdiler vucuduna. cok tesekkur ederim Allah razi olsun cok sevindim
Ace daha beyaz yapıyor. Püskürtme şişesine koyup püskürüyorum hem çok gitmiyor hem de çok kokmuyor öyle. Ama kullanacağım yer çok kötü değilse bingo klorsuz kullanıyorumDomestos mu Ace mi karar veremedim sizler hangisini kullanıyorsunuz :)
Aa eve mi geliyor?Evi topladım bulaşık lar tamam bi oğlumu banyo yaptırıp kızım okuldan gelicek karnını doyurup onu okula yollayıp geliyorum saat 1 olur hemde :))
cok cok tesekur ederim.Rabbim sizin de sıkıntılarınızı gidersin insallahGelmiş geçmiş olsun ,rabbim tez zamanda şifa versin, hiç hasta olmamış gibi sihatine kavuşsun ...Amin....
Tamam canımSağ ol negocum daha iyiyim pek bir şey yapmadığımdan yazacak bir şeyim olmuyor ondan yazmıyorum inşallah toparlanıp döneceğim sahalara :)
Neden aylardan sonra kahvaltı hazırlamak, öncesinde bir şey mi vardı?Tünaydın gençler ve genç kalanlar kikiki
Umarım iyisinizdir ? Bu sabah kahvaltıyı ben hazırladım. Aşkımcımla kahvaltımızı yaptık oğlumda katıldı, sohbet muhabbet güzeldi. Şimdi çay keyfi yapıyorum. Aylardan sonra kahvaltıyı hazırlamak :) ne bileyim çok mutlu oldum.
Hiç kullanmadım yokluğunu hissetmiyorum :)Nasıl yani ,pardon anlamadım kikiki
( jeton geç düştü )
Domestos en iyisi yaaa
Servis ayarladım canım çok olduAce daha beyaz yapıyor. Püskürtme şişesine koyup püskürüyorum hem çok gitmiyor hem de çok kokmuyor öyle. Ama kullanacağım yer çok kötü değilse bingo klorsuz kullanıyorum
Aa eve mi geliyor?
Nego sizin okul işi düzeldi mi?
Amiiin. Nerede hasta varsa, şifa diliyorsa rabbim boş çevirmesincok cok tesekur ederim.Rabbim sizin de sıkıntılarınızı gidersin insallah
Onu biliyorum.Tamam canım ❤
Neden aylardan sonra kahvaltı hazırlamak, öncesinde bir şey mi vardı?
Hiç kullanmadım yokluğunu hissetmiyorum :)
Servis ayarladım canım çok oldu
Okulda yiyenler var sanırım, sormuyorum artık açıkcasıOnu biliyorum.
Düzeltmediler mi bu saçmalığı demek istedim.
hayırdır?Öldüm ya ben
Mühür kimdeyse süleyman odur yaniOkulda yiyenler var sanırım, sormuyorum artık açıkcası
Bir saatlik maratondaydimhayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?