Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neler yaptım bu saate kadar

6.30 da kalktım
Hemen çay koyup, beslenme ve kahvaltı için krep yaptım
Çocuklarla ilgilendim, didişip duruyorlar
Onlar hazırlandı okula gönderdim hepsini
Kalan krepleri yaptım kv me gönderdim
Ev çok dağılmıştı sabah, evi topladım
Yatakları düzelttim
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Wc temizledim
Kahvaltı sofrasını topladım
Kendim kahvaltı yaptım
Evi süpürdüm
Hazırlandım okula gittim kutlama izlemeye
Dönerken bir yere uğradım

Şimdi kalan işleri yapmam lazım

Tünaydın gençler ve genç kalanlar kikiki
Umarım iyisinizdir ? Bu sabah kahvaltıyı ben hazırladım. Aşkımcımla kahvaltımızı yaptık oğlumda katıldı, sohbet muhabbet güzeldi. Şimdi çay keyfi yapıyorum. Aylardan sonra kahvaltıyı hazırlamak :) ne bileyim çok mutlu oldum.

Domestos mu Ace mi karar veremedim sizler hangisini kullanıyorsunuz :)
Ace daha beyaz yapıyor. Püskürtme şişesine koyup püskürüyorum hem çok gitmiyor hem de çok kokmuyor öyle. Ama kullanacağım yer çok kötü değilse bingo klorsuz kullanıyorum
Evi topladım bulaşık lar tamam bi oğlumu banyo yaptırıp kızım okuldan gelicek karnını doyurup onu okula yollayıp geliyorum saat 1 olur hemde :))
Aa eve mi geliyor?
Nego sizin okul işi düzeldi mi?

Benim hedefim dış kapıyı silmek. Kapı önünü çamaşır suyuyla dezenfekte edip silmek. Kapı zilimi çamaşırsuyu ile silmek ( ilk taşınınca yapmıştım ama içime sinmiyor tekrar yapacağım.) inş. Kafamı bi toplıyayım başlıyacağım inş.

Sağ ol negocum daha iyiyim pek bir şey yapmadığımdan yazacak bir şeyim olmuyor ondan yazmıyorum inşallah toparlanıp döneceğim sahalara :)
Tamam canım
Neden aylardan sonra kahvaltı hazırlamak, öncesinde bir şey mi vardı?
Nasıl yani ,pardon anlamadım kikiki
( jeton geç düştü )
Domestos en iyisi yaaa
Hiç kullanmadım yokluğunu hissetmiyorum :)
Servis ayarladım canım çok oldu

Tamam canım ❤

Neden aylardan sonra kahvaltı hazırlamak, öncesinde bir şey mi vardı?

Hiç kullanmadım yokluğunu hissetmiyorum :)

Servis ayarladım canım çok oldu
Onu biliyorum.
Düzeltmediler mi bu saçmalığı demek istedim.

Tuvalet ve tuvalet girişi yıkandı. Lavabosu temizlendi. Banyo,klozet temizlendi. Ayna lavabosu temizlendi. İki paket çamaşır yıkandı. Serildi. Bir paket katlandı kaldırıldı.ev toplandı, süpüruldu, silindi,toz alındı. Koltuklar yalandan silindi ( mama, çikolata şeker lekeleri) .mutfak koltukları gerçekten silindi. İkramlık hazirliycam şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…