Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seninki bundansa yeşil aşkın gözyaşı ortadan bi dal çıkarıp çiçek açıyomuş.
Mavisi ve yeşili uygun fiyatlı üremesi kolay pembesi pahalı o gözyaşından ürümüyormuş
Yeşil benimki . Babamdan almıştım. Çiçek açmamış hali bile çok güzel. Çiçek açtığını bilmiyodum

gecen gittiğim çiçekcide küçük 2 yaş grubu çoçuk gibi hissetim
Bu ne ?
Şu ne?
O ne?
Diye diye kadını tükketim kadın "bacım anlamıyorsan ne uğraşıyorsun" der gibi baktı bana
Yalnız değilsin bende anlamam ama çok seviyorum

gecen gittiğim çiçekcide küçük 2 yaş grubu çoçuk gibi hissetim
Bu ne ?
Şu ne?
O ne?
Diye diye kadını tükketim kadın "bacım anlamıyorsan ne uğraşıyorsun" der gibi baktı bana
Bi kere C Calcifer tespih çiçeğini paylaşmıştı nohut mu o diye sormuştum öyle bir çiçek olduğunu o gün öğrenmiştim

Bi kere C Calcifer tespih çiçeğini paylaşmıştı nohut mu o diye sormuştum öyle bir çiçek olduğunu o gün öğrenmiştim
Onu birine çiçek yaptırıken çiçekcide gördüm çok beğenmiştim hatta saksıdan sarkmış halı çok güzeldi bu çiçeğin adı ney dedim tesbih böceği anladım şimdi benim ufaklığa bu ne deseler tesbih böceği diyorum

Biri de telgraf çiçeğini paylaşmıştı görüntüsünü sevip adını sormuştum onu da biliyorum çiçeklerden
ya bi de bizim burda çiçeklere normal adlarından ziyade değişik isim vermişler.büsbütün şaşırıyorum.
Mesela sardunyaya löggiye derler.

Ama nohuta benziyordu ne yapayım

Eklentiler

• IMG_20211120_221026.webp
    115,2 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…