Bugün bir iş yapmadım. Ev toparladım,iki paket çamaşır katladim yerleştirdim. Çantayı akşam yapicam
Bende sizdenim bugün, çok iş yapamadımDün maratondan sonra bende sadece evi topladım çamaşır lari hallettim banyo yu ovdum annemler geldi onlarla ilgilendim yedik içtik toparladık şimdide yemek faslı bu kadar iş yapabildim verdiğin ödevide akşam eşimle halledicem öğretmenim :))
Tembellik de bulaşıcı demek. Neyse henüz geç değilBende sizdenim bugün, çok iş yapamadım
Baş ağrım tuttu canım bugün, sabah okuldan geldikten sonraTembellik de bulaşıcı demek. Neyse henüz geç değilNego akşam yedi sekiz den sonra başlarız
6 makina çamaşır nedenbugunku yaptiklarim
evi toparladim
kahvalti hazirladim
kahvaltidan sonra mutfagi temizledim
evi supurup sildim
toz aldim
6 makina camasir yikadim astim
vestiyeri ve cekmece duzenledim
yemek yaptim
balkonlari sildim
wc banyo yikadim
oglumu bekliyorum odev yapcaz
Rabbim şifa versin inşallah. Migren falan mı var nedir. Nazar mı deydirdik sana yoksa. O da çok başağrısı yapar.Baş ağrım tuttu canım bugün, sabah okuldan geldikten sonrayemeği koyup çamaşırı zor astım
corbadan sonra nazar degmis olmasinBaş ağrım tuttu canım bugün, sabah okuldan geldikten sonrayemeği koyup çamaşırı zor astım
7 yasindaki oglum evet 7 yasinda 1 haftadir geceleri cis yapiyor yataga6 makina çamaşır neden
Rabbim şifa versin inşallah. Migren falan mı var nedir. Nazar mı deydirdik sana yoksa. O da çok başağrısı yapar.
Bilmiyorum kızlar, iki ilaç içtim geçmedicorbadan sonra nazar degmis olmasin
Yakın zamanda bir şey mi yaşadı, bir şeyden mi korktu?7 yasindaki oglum evet 7 yasinda 1 haftadir geceleri cis yapiyor yatagadigerleride birlesince
Rabbim sifa versin insallahBilmiyorum kızlar, iki ilaç içtim geçmedi
Şifa niyetine dualarınıza talibim
Ben şimdi okuycam. 7 Ayetel Kürsi 7 Felak 7 nas canım inşallah.Bilmiyorum kızlar, iki ilaç içtim geçmedi
Ben okudum profil ine bakıp da üfledim öğretmenimBilmiyorum kızlar, iki ilaç içtim geçmedi
Rabbim sifa versin insallah
Ben şimdi okuycam. 7 Ayetel Kürsi 7 Felak 7 nas canım inşallah.Rabbim şifa versin
Allah razı olsunBen okudum profil ine bakıp da üfledim öğretmenim
yasancak birsey yok gibi anlamadim iki sebep olabilir ama ben son zamanda annemden dolayi cok agladim onu gormus esim dedi o olabilir digeri de kucuk kardesi var bezine takti kafayi neden hala sariyorsun gibiYakın zamanda bir şey mi yaşadı, bir şeyden mi korktu?
Usutunce falan da kaçırıyor benimkiler.yasancak birsey yok gibi anlamadim iki sebep olabilir ama ben son zamanda annemden dolayi cok agladim onu gormus esim dedi o olabilir digeri de kucuk kardesi var bezine takti kafayi neden hala sariyorsun gibi
. devam ederse doktora goturucem bakalim
yaaa bak o da olabilir çunkü evimiz simdiden soguk okulda da yerlere oturuyomus..Usutunce falan da kaçırıyor benimkiler.
Umarım geçici bir durumdur canımyasancak birsey yok gibi anlamadim iki sebep olabilir ama ben son zamanda annemden dolayi cok agladim onu gormus esim dedi o olabilir digeri de kucuk kardesi var bezine takti kafayi neden hala sariyorsun gibi
. devam ederse doktora goturucem bakalim
Eline sağlık canımEvett cok sükür birazını yaptım.
Yatak odası toplandı✔
Süpürüp silindi tozu alındı✔
Arka oda da oyuncaklar toplandı süpürüp silindi✔
Banyo toplanacak silinecek
Wc ozonlanacak
Mutfak toplanacak,çöpü atılcak
Sık kullandığım 2 mutfak dolabı gene dagıldı toplanacak.
Çamaşır yıkancak 2 gundür hava yagmurlu diye beklıyo
Yatak odası 2 çekmece düzenlenecek
Salon süpürüldü✔
Kalani geceye, gene yazicam.Özellikle yatak odadaki çekmeceleri acilen yapmam lazım
şimdi yemek yicez kızımlaiyi aksamlarr herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?