ben yıllardır yapıyorum 67ye düşüyorum hop sağlık sorunu tekrar 7ler şimdi birden yapacam dedim detoksa basşladım 2 3 kilo verdim sonra yapamadım bozdum fazla yedim falan online diyet aldım 10 günlük 3 e yakın gitti şimdi 10 günlük daha aldım aç uyuyorum ama midem o kadar rahatladı ki ne ağrı ne sızı kaldı .Mercimek çorbası
Benim de sıkı diyet yapmam lazım bir başlayamadım
Sağol canımAna okulunda bende çok yaptım çok yorucu ama güzeldi:) eline sağlık canım
Reklam engelleyici program yükledim ben, ohh rahatım şimdiAlakasız birşey paylaşacağım,
Hanımlar bana gına geldi şu reklamları görmekten
Özellikle trendyol reklamı ...offff
Kesinlikle hiç bişi almıyacağım o siteden , sinir geldi yaa
Ayıp olmazsa listeni isteyebilir miyşn6ben yıllardır yapıyorum 67ye düşüyorum hop sağlık sorunu tekrar 7ler şimdi birden yapacam dedim detoksa basşladım 2 3 kilo verdim sonra yapamadım bozdum fazla yedim falan online diyet aldım 10 günlük 3 e yakın gitti şimdi 10 günlük daha aldım aç uyuyorum ama midem o kadar rahatladı ki ne ağrı ne sızı kaldı .
kilona kilo katmadan 2 ayda kapat yoksa zor oluyor vermesi
farkettim odevi yapayim aksam soyleyim demistim bende
27 Kasım Ödevi
Fatura, fiş vs koyduğumuz yeri düzenlemek
Çantalarımızın içini düzenlemek
Etiket yapmayı unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen, sitem etmesin çünkü gerçekten çok yoğun ve de yorgunum her anlamda.
@malipina
Bonus
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
B BUSR4
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
SchonerDuft
@HedefeDogru
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ben yıllardır yapıyorum 67ye düşüyorum hop sağlık sorunu tekrar 7ler şimdi birden yapacam dedim detoksa basşladım 2 3 kilo verdim sonra yapamadım bozdum fazla yedim falan online diyet aldım 10 günlük 3 e yakın gitti şimdi 10 günlük daha aldım aç uyuyorum ama midem o kadar rahatladı ki ne ağrı ne sızı kaldı .
kilona kilo katmadan 2 ayda kapat yoksa zor oluyor vermesi
Ellerine sağlık hamarat hatunEve yeni girdim, oğlumun okula 60 kişilik çorba yaptım gidip.
Dönüşte elimde malzeme boynum ağrımaya başladı hemen.
Çorba çok beğenildi neyse ki, ikinci kaseyi istedi çocuklar
atabilirsem atarım . resim yükleyemiyorum bazen çünkü .Sağol canım
Reklam engelleyici program yükledim ben, ohh rahatım şimdi
Ayıp olmazsa listeni isteyebilir miyşn6
Geçen yıl 80 den 58 e düştüm. Sonra benimde sağlık sorunları hop 12 kilo geri aldım. Tekrar 60 olmak istiyorum bakalım
wp grubu kuruyor evde tartılıyorsun listeleri wp üzerinden gönderiyor. 10 kişilik gruptu herkes yaptıklraını paylaşıyor kaçamağı engelliyor gibi gibi ama başımızda diyetisyen varHadi bakalım, azmine sabrına değsinOnline diyet hiç duymamışım
atabilirsem atarım . resim yükleyemiyorum bazen çünkü .
wp grubu kuruyor evde tartılıyorsun listeleri wp üzerinden gönderiyor. 10 kişilik gruptu herkes yaptıklraını paylaşıyor kaçamağı engelliyor gibi gibi ama başımızda diyetisyen var
27 Kasım Ödevi
Etiket yapmayı unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen, sitem etmesin çünkü gerçekten çok yoğun ve de yorgunum her anlamda.
@malipina
Bonus
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
B BUSR4
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
SchonerDuft
@HedefeDogru
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
Buldummm
Faturaları mobil bankadan ödediğimiz için hiç dekont vs yok. Diger zımbırtılarıda 9ay önce taşınırken atmıştım cidden nekadar birikmiş öyle. Çantamı düzenledim birtek o yüzden.27 Kasım Ödevi
@malipina
Bonus
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
@Libas7
@wisne83
terliksuu
@Delft
@Efser
B BUSR4
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
SchonerDuft
@HedefeDogru
D e f n e
@RosSsS
@Elalis
Ataayemi zeynepyu
@enenisa
tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
Kutu da canımFatura fişleri nasıl bi yerde topluyorsunuz
Ah minimal yaşam, aynen öyle oluyorFaturaları mobil bankadan ödediğimiz için hiç dekont vs yok. Diger zımbırtılarıda 9ay önce taşınırken atmıştım cidden nekadar birikmiş öyle. Çantamı düzenledim birtek o yüzden.
Evi süpürdüm,
Toz aldım,
Oğlanla kahvaltı yaptık,mutfağı topladım,
Banyo yıkanacak duş alırken o işide halledicem birazdan. Yemeğim var.
Baya eşya attım dolabım açıldı. Minimal yaşam konusuna takılınca insanın tüm evi atası geliyor nerdeysebugünlük bukadar yeter herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?