Aminn allah acılarını göstermesinBazen biz hep birlikte ağlıyoruz dördümüz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
AminAminn allah acılarını göstermesin
Ellerine sağlık canım, okullarda öğle yemeği için mi veliler yapıyor, ne kadar güzel ve sağlıklıEve yeni girdim, oğlumun okula 60 kişilik çorba yaptım gidip.
Dönüşte elimde malzeme boynum ağrımaya başladı hemen.
Çorba çok beğenildi neyse ki, ikinci kaseyi istedi çocuklar
Çantamı düzeltirim canım da fatura fis yeri eşime ait.27 Kasım Ödevi
Fatura, fiş vs koyduğumuz yeri düzenlemek
Çantalarımızın içini düzenlemek
Etiket yapmayı unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen, sitem etmesin çünkü gerçekten çok yoğun ve de yorgunum her anlamda.
malipina
Bonus
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
L Libas7
W wisne83
terliksuu
Delft
Efser
B BUSR4
Kmsl Hnd
D Dilos06
Nur1835
Frytiop
Organick__
mavitosbik07
SchonerDuft
HedefeDogru
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
Anaokulu için miEve yeni girdim, oğlumun okula 60 kişilik çorba yaptım gidip.
Yaa bak işte kadınlara dinlenmek yok hiç :/Doğru söylüyorsun. İşten gelince sözde iş yapmıyorum ama 1 saat zor oturuyorum. Bu akşam yaptıklarım; gelince banyo yaptım, namaz kıldım. Sonra sofra kur yemek ye. Bulaşık makinesini dün akşam açmıştım onu boşalttım. Bulaşıkları koydum. Tezgahı sildim. Mutfağı süpürdüm. Biraz oturdum. Tembellik yapma dedim kalktım tuvalet lavabo temizledim. Çamaşırlar vardı onları katladım yerleştirdim. Arada sigara molalarım oldu. Meyve yedik onların bulaşıklarını kaldırdım. Yarım saat oturayım okunacak dualarım var onları okuyup yatarım. Sigara içmesem ve internette takılmasam kendime daha çok zaman kalacak ama ikisini de bırakamıyorum
Verdim canımgünaydın :)
hepimizin evinde ftura ve garanti belgelerinin fotoğrafların olduğu bir çekmece vardır.
süresi dolan evrakları makbuzları ayıklamak gerekli :)
İçim açıldı, leylak çok severim
Karı yemiyor içmiyor ödev veriyordu27 Kasım Ödevi
Etiket yapmayı unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen, sitem etmesin çünkü gerçekten çok yoğun ve de yorgunum her anlamda.
malipina
Bonus
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
L Libas7
W wisne83
terliksuu
Delft
Efser
B BUSR4
Kmsl Hnd
D Dilos06
Nur1835
Frytiop
Organick__
mavitosbik07
SchonerDuft
HedefeDogru
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
Annelik vicdan azabıdır :)Tam olarak bugün öyle hissettim. Hatta şu an, merhametli olmak için dualara bakıyordum. Anneligimi sorguluyorum bugün yine..
Maşallah bu halinle bir sürü iş yapmışsınGünaydınlar
Dün eve baya geç gittim toplantı vardı okulda, akşama misafirliğe gidecektik, hemen yemek yaptım, duş aldım hazırlandım, mutfağı topladım, ortalığı toparladım çıktım, ödevi yapamadım
Bugün ikisini birlikte yapacağım eve gidince umarım
Sana 10 üzerinden 100 puanDün sadece yatağı topladım
Kapıları sildim sabah kalkar kalkmaz
hojam pazartesi günkü ödevi salı sabahı yapmış oldum ödevden geçer not almış sayılıyo muyumNego
Yok canım bugün çorba günü, bu ay ki liste böyle, net hafta bir sınıfın velisi yapacakmış, onun harici evden koyuyoruz beslenmeEllerine sağlık canım, okullarda öğle yemeği için mi veliler yapıyor, ne kadar güzel ve sağlıklı
Yok canım çorbayı orda yaptım, ben mercimek tencere ki boşa götürmüşüm orda düdüklü varmış onda yaptım, kemik suyu haşladım onu kuru soğan yap vs götürdüm. Eşim arabayla bıraktı sağolsunAnaokulu için mi
Ellerine sağlık da çorbayı taşımak zordur. Geçmiş olsun.
VışşşAnnelik vicdan azabıdır :)
Maşallah bu halinle bir sürü iş yapmışsın
Sana 10 üzerinden 100 puan
Yok canım bugün çorba günü, bu ay ki liste böyle, net hafta bir sınıfın velisi yapacakmış, onun harici evden koyuyoruz beslenme
Yok canım çorbayı orda yaptım, ben mercimek tencere ki boşa götürmüşüm orda düdüklü varmış onda yaptım, kemik suyu haşladım onu kuru soğan yap vs götürdüm. Eşim arabayla bıraktı sağolsun
Veriyorum suç vermiyorum suçKarı yemiyor içmiyor ödev veriyordu
eline sağlık ne çorbası yapmıştın. sıkı diyetteyim 10 gündür detokstan detoksa gidiyorum uyandığımdan beri aklımda bir mercimek çorba hayaliEve yeni girdim, oğlumun okula 60 kişilik çorba yaptım gidip.
Mercimek çorbasıeline sağlık ne çorbası yapmıştın. sıkı diyetteyim 10 gündür detokstan detoksa gidiyorum uyandığımdan beri aklımda bir mercimek çorba hayali
sus schoner ne çorbası 10 daha dayan
yaşasın kolay görev :)27 Kasım Ödevi
malipina
Bonus
Feslegen Kokulu Nane
beybisi35
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
L Libas7
W wisne83
terliksuu
Delft
Efser
B BUSR4
Kmsl Hnd
D Dilos06
Nur1835
Frytiop
Organick__
mavitosbik07
SchonerDuft
HedefeDogru
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
Ana okulunda bende çok yaptım çok yorucu ama güzeldi:) eline sağlık canımEve yeni girdim, oğlumun okula 60 kişilik çorba yaptım gidip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?