Civarlarda belki çeşme vardır. Acil ihtiyaçlara en azından. Ay zor bi durumm Allah kolaylık versinnGünaydın işlerim var çok giremem merak etmeyin. Su hala yok.
Kafamı da ütülemeyeceksen olurOrda 4 sandelye var birinde de ben otursam ne olur kiı
Gel kızz. Ay ne güzel olurdu ya. Şöyle demlik demlik bitirirdik. İnsanlar birbirini tanımayınca daha da güzel oluyor. Rahat raht muhabbettt oh canım çektiKapıdayım aç kapıyı
Sabah sabah ne bu güzellikgüüünaaaydııınnnn
Dün kv mi gördüm ondan bu güzellikSabah sabah ne bu güzellik
Vay bee ben o kadar müzik çalardım kulağının dibindeGünaydın hanımlar bugün 7 de kalktım evi topladım gittim kargo almaya. Kızımla biraz dolaştık az önce geldik eve. Yorulmuşum
Sağol cnm dün gece ful terlerdm 3/5 atlet değiştim hiç uyuyamadimSana da geçmiş olsun canım. Ateşin yoksa iyice bir terle kalın giy battaniye flan. arkasından hemen duşa gir. Hasta terin aksın. Akıntı geçiyor.
Önemli değil canım
Yok canım deme öyle sen bizim zeki müren imizsinOlum yaşlanıyorum ya
Sağol cnm dün gece ful terlerdm 3/5 atlet değiştim hiç uyuyamadim
Genziim de akmaya baslsdi
Şimdi sağlık ocağına geldim az sonra sıra bana gelcek
Baya terlettim kendimi ama burnum tıkanıyor ve genzim akıyor fayda etmedi nurofen hafta sonu Nisan var sonra da ameliyat için iyi olmam lazım
Böyle deyince genç mi hissedicemYok canım deme öyle sen bizim zeki müren imizsin
Bazen de hastalıktan kaçılmıyor canım yaSağol cnm dün gece ful terlerdm 3/5 atlet değiştim hiç uyuyamadim
Genziim de akmaya baslsdi
Şimdi sağlık ocağına geldim az sonra sıra bana gelcek
Baya terlettim kendimi ama burnum tıkanıyor ve genzim akıyor fayda etmedi nurofen hafta sonu Nisan var sonra da ameliyat için iyi olmam lazım
Böyle deyince genç mi hissedicem
Konuştukça batıyor geri gidiyoruzyaş aldıkça değerlenen batmayan güneşimiz desek daha doğru olur
Seninle her akima varim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?