Konuştukça batıyor geri gidiyoruz
Seninle her akima varim beneglenmisler amaaa
yok canım kapışsak ben senden yaşlı çıkarım bak. O derece. Yıllanmış saraplar daha değerli olur bonusum etme eyleme
Önce sevdiler sonra dövdülerTemiz leydiler 10 kişiydiler diye kendimi atasım var ortalara
Amaaağn ardaki 3 5 yaşın lafı mı olur bonus apla85 model ben. Sen küçüksün sus.
Bin kere dedim abla demeyin bana
Yağmur yağacakmış öğleden sonra sel riski var dediler. Nalet kargo da bulamamış eviVay bee ben o kadar müzik çalardım kulağının dibinde
Aplaaaaaammmmmmmm85 model ben. Sen küçüksün sus.
Bin kere dedim abla demeyin bana
Onu hiç denemedimKafamı da ütülemeyeceksen olur
İnşaallah cnm bende oyle düşünüyorum k.peder 3 güne iyilesti ayakta su anda yani bakalm brnm terlemek durucakmi yine üstümü değiştirdim terlemisimmBazen de hastalıktan kaçılmıyor canım yanezledir de hemen geçiverir inşallahhh
Allah kolaylık versin susuzluk zorGünaydın işlerim var çok giremem merak etmeyin. Su hala yok.
Canım doktor da öneride bulundu şu anda bu imkanım yok ama evdeki eşimde sağlıklı k.peder de düzeldi temzlk öncesi böyle bı rahatsızlığım yoktu ama gecmsesse yaptıracam tabiÖnce mümkünse test mi versen
Çok geçmiş olsunEvet sonuç bu2 güne iyilesirsin dedi iyilesmezsen korona testi yaptır dedi ama k.peder iyileşti bakalm korona olduğunu düşünmüyorum babane de grip ama o gelmedi doktora ne yapayım
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden temizliğin acısı cikiyor bı de k.peder yaydı tabi bakalm yatakda değilm ama önlem alayım dedimÇok geçmiş olsun
Fransanın soğan çorbasından yapayımSınav görevleri olan gariban Teyo her türlü yemek, pasta börek yardımına açıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?