İyi yapmışsın canımSağol canım Allah razı olsun hepinizden temizliğin acısı cikiyor bı de k.peder yaydı tabi bakalm yatakda değilm ama önlem alayım dedim
Aplaaaaaammmmmmmm
Aplacımmmmmmmmmm
Evet sonuç bu2 güne iyilesirsin dedi iyilesmezsen korona testi yaptır dedi ama k.peder iyileşti bakalm korona olduğunu düşünmüyorum babane de grip ama o gelmedi doktora ne yapayım
Biri 90 bebesi mi dediSende küçüksün dimi dağılın ulan 90 bebeleri sizi
Geçen sene geçirdim canım o zaman hiç belirtim bile yoktu daha hafif grip seklinde geçirdimHerkes farklı geçiriyo öyle düşünme geçirmediysen risk var.
Balgam söktürücü vermiş nurofenden bi tık daha iyisini vermiş grip ilacı.
Vitamini almak yine sana düşüyor
Çok güzel olmuş nasip olur inş bende tutarımOruç borçlarımızı el birliğiyle bitirelim. 💪🏻🤐🥰
Herkese merhabalarrr🥳🥳🥳 eğer paylaşmak isterseniz listeyi beraber tutalım. Ben başlatıyorum. tutabildiğiniz günü adımı ekleyerek paylaşırsanız hesaptan düşerim. :KK5: ❤️ isim Toplam tutulan kalan @Kelebekmf 49 9 40www.kadinlarkulubu.com
Burası da öyle hele balkonumu görmeNasıl bir fırtına var ya ufak çocuklarımı içeri aldım hep bi tane yavru saksım düştü balkonun içine
Burası da öyle hele balkonumu görmetoz toprak içinde
Bizimde takılsa da rahat etsemBalkonun camını açsam geri zor kapatıyorum nasıl itiyor
Çok zorGünaydın işlerim var çok giremem merak etmeyin. Su hala yok.
Türk yemekleri pleaseeeeeFransanın soğan çorbasından yapayım
Cin böğreği, tatlı donat yapayım
Geçmiş olsun efser nasıl oldu?Şimdiye kadar kızımla ilgiledim onun ilaç verdim dilenmeye yolladım kahvaltı sofram bile duruyoröğlen yemeğimide yiyip kaldırayım artık sofrayı toplayıp eve dalacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?