- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Cam balkon yaptırıyoruz da gelmesini bekliyoruzNe takıyonuz balkona
Geçmiş olsun canm minnosaŞimdiye kadar kızımla ilgiledim onun ilaç verdim dilenmeye yolladım kahvaltı sofram bile duruyoröğlen yemeğimide yiyip kaldırayım artık sofrayı toplayıp eve dalacığım
Dün buraya bakmadan ödevi yapmışım bile nego.28 kasım ödevi
Nevresim değiştirmek
Nevresim, havlu koyulan yeri düzenlemek
Muslukları parlatmak
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
Kelebekmf
Kavurmalı köfte tarhana çorbası tatlı mevsimi hemde faydalı kabak tatlısıTürk yemekleri pleaseeeee
İyi diyelim hafif ateşi var öksürk hapşuruk çok değil çok şükür soğuk algınlığı gibi duruyor şuandaGeçmiş olsun efser nasıl oldu?
Onun gübreye ihtiyacı var canım.Topikte çiçeklerle ilgilenen birçok arkadaş var sanırım. Çiçeklerle ilgili en çokBonus senin mesajlarını görüyorum. Küçük bir saksıda zeytin ağacı var. Çok severek almıştı eşim kızımın adına. Çiçekçinin dediği gibi suluyorum ama kel kütük bir şey kaldı. Gördükçe üzülüyorum. İlla büyük bir saksıda veya bahçede mi olması lazım. İlk aldığımız zamanlardaki gibi yapraklı olsun istiyorum.
Sağol ben almıyımOnu hiç denemedimama sen iste deneriz
Burası da öyle balkon perdem yırtıldıNasıl bir fırtına var ya ufak çocuklarımı içeri aldım hep bi tane yavru saksım düştü balkonun içine
Sağol canımGeçmiş olsun canm minnosabende bulaşık makinesini boşalttım uzanıyorum ıhlamur icttim limon yedim
Ne zaman istersenSağol ben almıyım
Burası da öyle balkon perdem yırtıldı
Topikte çiçeklerle ilgilenen birçok arkadaş var sanırım. Çiçeklerle ilgili en çokBonus senin mesajlarını görüyorum. Küçük bir saksıda zeytin ağacı var. Çok severek almıştı eşim kızımın adına. Çiçekçinin dediği gibi suluyorum ama kel kütük bir şey kaldı. Gördükçe üzülüyorum. İlla büyük bir saksıda veya bahçede mi olması lazım. İlk aldığımız zamanlardaki gibi yapraklı olsun istiyorum.
Bu benim fobim resmennasıl yaptın
Susuz evde bi dünya iş birikmiştir geldi mi su bari ?
Civarlarda belki çeşme vardır. Acil ihtiyaçlara en azından. Ay zor bi durumm Allah kolaylık versinn
Allah kolaylık versin susuzluk zor
Sağolun taşıma suyuyla değirmen dönmüyor, üç saat önce lütfen geldi nerdeyse üç makinelik bulaşık yıkadım. Hiç iyi anmadım mağdur edenleri de.Çok zorAllah kolaylık versin
Topikte çiçeklerle ilgilenen birçok arkadaş var sanırım. Çiçeklerle ilgili en çokBonus senin mesajlarını görüyorum. Küçük bir saksıda zeytin ağacı var. Çok severek almıştı eşim kızımın adına. Çiçekçinin dediği gibi suluyorum ama kel kütük bir şey kaldı. Gördükçe üzülüyorum. İlla büyük bir saksıda veya bahçede mi olması lazım. İlk aldığımız zamanlardaki gibi yapraklı olsun istiyorum.
Ah canım benim çok yoruldunSağolun taşıma suyuyla değirmen dönmüyor, üç saat önce lütfen geldi nerdeyse üç makinelik bulaşık yıkadım. Hiç iyi anmadım mağdur edenleri de.
Bir bakayım gübreyle kurtarırım belki. Teşekkür ederim. :)Onun gübreye ihtiyacı var canım.
Teşekkür ederim Bonus. Bir araştırayım internetten.Fıtratı gereği ağaç içerde olmaz fideler hassas ama yine olmaz. Bakımıyla ilgili hiç bişey bilmiyorum ama ağaçlar içerde olmaz.
Kapalı balkon belki onu da bilmiyorum. Netten bak bakalım daha doğru bilgi bulursun
Cam balkon var Bonus, açık değil. Camını sık sık açıyorum ama tabi açık hava gibi olmuyordur. Bazen mutfağa da alıyorum. Acaba mutfağın sıcaklığı, nemi vs mi etkiledi?Balkon yok mu balkonda olması lazım büyük saksıya da gerek yok kendi küçük zaten
Teşekkür ederim Bonus. Bir araştırayım internetten.
Cam balkon var Bonus, açık değil. Camını sık sık açıyorum ama tabi açık hava gibi olmuyordur. Bazen mutfağa da alıyorum. Acaba mutfağın sıcaklığı, nemi vs mi etkiledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?