Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şimdiye kadar kızımla ilgiledim onun ilaç verdim dilenmeye yolladım kahvaltı sofram bile duruyor öğlen yemeğimide yiyip kaldırayım artık sofrayı toplayıp eve dalacığım
Geçmiş olsun canm minnosa bende bulaşık makinesini boşalttım uzanıyorum ıhlamur icttim limon yedim

Topikte çiçeklerle ilgilenen birçok arkadaş var sanırım. Çiçeklerle ilgili en çok Bonus senin mesajlarını görüyorum. Küçük bir saksıda zeytin ağacı var. Çok severek almıştı eşim kızımın adına. Çiçekçinin dediği gibi suluyorum ama kel kütük bir şey kaldı. Gördükçe üzülüyorum. İlla büyük bir saksıda veya bahçede mi olması lazım. İlk aldığımız zamanlardaki gibi yapraklı olsun istiyorum.

Eklentiler

• IMG20211129145429.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 24
Onun gübreye ihtiyacı var canım.

Geçmiş olsun canm minnosa bende bulaşık makinesini boşalttım uzanıyorum ıhlamur icttim limon yedim
Sağol canım bende çok bir şey yapamadım günlük işler yaptım sadece fırını ocak aspıratör malum bu ara çok kullanıldı bir temizliyeyim dedimde yok yapamıyacağım yarına kaldı artık
Dinlenmek gribal enfeksyonların en güzel ilacı iyi yapıyorsun bol bol dinlen

Fıtratı gereği ağaç içerde olmaz fideler hassas ama yine olmaz. Bakımıyla ilgili hiç bişey bilmiyorum ama ağaçlar içerde olmaz.

Kapalı balkon belki onu da bilmiyorum. Netten bak bakalım daha doğru bilgi bulursun

Bu benim fobim resmen nasıl yaptın

Susuz evde bi dünya iş birikmiştir geldi mi su bari ?

Civarlarda belki çeşme vardır. Acil ihtiyaçlara en azından. Ay zor bi durumm Allah kolaylık versinn

Allah kolaylık versin susuzluk zor

Çok zor Allah kolaylık versin
Sağolun taşıma suyuyla değirmen dönmüyor, üç saat önce lütfen geldi nerdeyse üç makinelik bulaşık yıkadım. Hiç iyi anmadım mağdur edenleri de.

Balkon yok mu balkonda olması lazım büyük saksıya da gerek yok kendi küçük zaten

Teşekkür ederim Bonus. Bir araştırayım internetten.
Balkon yok mu balkonda olması lazım büyük saksıya da gerek yok kendi küçük zaten
Cam balkon var Bonus, açık değil. Camını sık sık açıyorum ama tabi açık hava gibi olmuyordur. Bazen mutfağa da alıyorum. Acaba mutfağın sıcaklığı, nemi vs mi etkiledi?

Yutubda var baya video bi bak bakalım. Mutfak ortamına hiç uygun bişey değil bence tabi doğrusunu bilemem

Sabah ilk iş ütümü yaptım
Kahvaltı hazıladım
Yatakların çarşafları silkelendi toplandı
Ütlediklerimi yerleştirdim
Küçük balkonu yıkadım
Mutfağı topladım bulaşıkları yıkadım çiçekleri suladım
Kuşların kafesini tedaylı temizledim yemikleri sulukları yıkandı etrafındaki tülü temiziyle değiştirdim
Tüm evin Tozunu aldım
Kuşların tüyleri uçuşunca onları el süpürgemle süpürdüm, elimede almışken balkonudaki halıyıda süpürdüm.
Robot tüm evi süpürdü
Kız evdeyken montunu yıkadım
Onun hariçinde 2 makine çamaşır yıkandı serildi
1 makinede yıkanıyor
Bugünlük bukadar birazdan kızıma yemek yedirip kendimi akşama kadar dinlenme moduna alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…