Allah şifa versinDünkü tedavıden sonra öksürük daha yumuşadı ateş bugün yok sadece iştahsız bu saat oldu ağzına lokma koyamadı
Öğretmenle konuştum bu hafta yollama dedi tebtir amaçlı yolmayacağım gözlemliyorum bakalım girip gibi atlatırız inşallah
Yeter Allah bereket versin.Çamaşır makinasını doldurdum çalıştırdım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Çamaşırları astım
Nevresimleri değiştirdim
Bu kadar
Ay insallah yerÇorba yapmıştım içmedi bugün bezelye yemeğini seviyor diye onu yaptım bakalım yerse tabi
Sagol canim öyle yaptim topladim evi bekliyorum.Geçmiş olsun canım5 te gelecekmiş sende o saate kadar yatıp dinlensen ya
Geçmiş olsun
Sağol canım Sınıfta baya hasta varmış öğretmen dediAllah şifa versin
Selam arkadaşlar
Bugün kovid haberleri aldım okuldan 2 öğretmen arkadaş covid olmuş.
Test yaptıran var baya negatif çıkan da var.Velilerden teste giden var.
Tatilden mi oldu giden gelen çok oldu sirkülasyon yoksa öğretmenler günü coşkusuyla kalabalık ortamlardan mi bilemedim.
Diye diye başımıza gelmezse iyiİyi kurtardık biz hacı aman aman puh puh
Geçmiş olsun. Başka belirti var mı kiÖgretmen aradı. Buyük oglanin sınifta bi cocugun annesi covidmis evdeki diger aile üyeleri negatifmis. Cocuk pzartesiden beri zaten gelmiyormus bir semptom var mi diyor.oglum cuma günunden beri hapsirik vardi yagmurdan sandim gece oksüruk basladi. Benim de bogazim agriyor aksam teste gidcez galiba
Olur tabii ama yinede arada bir iki mesaj yazarsan güzel olurNego cAnım cok güzelmiş topiğin yeni farkettım . Bende katılmak istiyorum ama 11 aylık oglum var aktif olamayabulırım günlük ödevlerını yapsam olurmu ?
Büyüğün okulda ki öğretmenlerin çoğu oldu korona.Allah şifa versin
Selam arkadaşlar
Bugün kovid haberleri aldım okuldan 2 öğretmen arkadaş covid olmuş.
Test yaptıran var baya negatif çıkan da var.Velilerden teste giden var.
Tatilden mi oldu giden gelen çok oldu sirkülasyon yoksa öğretmenler günü coşkusuyla kalabalık ortamlardan mi bilemedim.
Değilsinizdir İnşallahÖgretmen aradı. Buyük oglanin sınifta bi cocugun annesi covidmis evdeki diger aile üyeleri negatifmis. Cocuk pzartesiden beri zaten gelmiyormus bir semptom var mi diyor.oglum cuma günunden beri hapsirik vardi yagmurdan sandim gece oksüruk basladi. Benim de bogazim agriyor aksam teste gidcez galiba
Yazıyorum ama ben daha dün bile yazdım.
Her gün ödevimi aldım bildirimi yapıyorum.
Bende onu diyorum sadece ödevi aldım gittim olmasın yaptıklarınızı da yazın diyorum.
Nego
.yine de sen bilin kaptan ben uzaktan da takip ederim sayfayı etiket yapmazsan.
Her zaman yazamasam da ödevleri takip etmek için geliyorum hoşuma gidiyor ödevlerin.
İnşallah değilsinizdir canımÖgretmen aradı. Buyük oglanin sınifta bi cocugun annesi covidmis evdeki diger aile üyeleri negatifmis. Cocuk pzartesiden beri zaten gelmiyormus bir semptom var mi diyor.oglum cuma günunden beri hapsirik vardi yagmurdan sandim gece oksüruk basladi. Benim de bogazim agriyor aksam teste gidcez galiba
Haftasonu hep gözlerim agriyor batiyor diye erken uyudu. Halsizlik falan vardi ama hafta basindan beridir iyi gibiydi bi öksürük basladi. Ates ilk gün vardi olmadi bidaha.Geçmiş olsun. Başka belirti var mı ki
Bizde çok enteresan 3 aydır bir kişi bile çıkmadı muhtemelen hafif atlatip teste gitmemislerdir.Büyüğün okulda ki öğretmenlerin çoğu oldu korona.
Tmm patron ben bir yoklamaya burdayım yapıp kaçıyordumBende onu diyorum sadece ödevi aldım gittim olmasın yaptıklarınızı da yazın diyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah soğuk algınlığıdırÖgretmen aradı. Buyük oglanin sınifta bi cocugun annesi covidmis evdeki diger aile üyeleri negatifmis. Cocuk pzartesiden beri zaten gelmiyormus bir semptom var mi diyor.oglum cuma günunden beri hapsirik vardi yagmurdan sandim gece oksüruk basladi. Benim de bogazim agriyor aksam teste gidcez galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?