Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cok gecmis olsun hangi kanser turuydu acaba? Sanada dua vericem ozelden ?

Yaww atilacagim forumdan en sonunda üfürükcuu buu yakaalaayin tutuuunn atiiinnn dicekler en sonunda

Cok gecmis olsun hangi kanser turuydu acaba? Sanada dua vericem ozelden ?

Yaww atilacagim forumdan en sonunda üfürükcuu buu yakaalaayin tutuuunn atiiinnn dicekler en sonunda
Kız bende aynı öyleyim. İki üfürükçü yardimlaşalim. sende ne dualar vardır. Bana da özelden atar mısın

Ben ne olduğunu anlasam var ya da yok dicem
Simdiik parkeyle duvari birlestiren egik tahtalar olur,bu tahtalari minik minik civilerle duvara cakip sabitlerler ,maksat (bence) parke veya laminant zamanla cikmasin ,su alip gecirmesin ve goruntu acisindan cirkin durmasin diye icat edilmis bi marangozluk detay

İnşallah iyi sonuçlar gelecek

Hım.oyle.biseu yok o zaman bende
Beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim

Efo ben dünkü ödevi yaptıydım yazmayı unuttum.işe götürdüğüm el çantam var dandik bişey,onu boşaltıp temizledim Nego
Eline sağlık canım gececimisin yine :/
Bugün hiçbirşey yapmadım yemek ve toplamak dışında. Elektrikler sabahtan beri kesik,evde temiz zaten. Bakım çalışması var ev buz gibi oldu..
Ayy bu soğukta kötü olmuş
Süpürgelik nereesi negom
İşte burası
Vallahi adam hasta olunca sanki dunya duruyor Demek bunlarin hepsi ayni. Tavuk corbasi yapip aciyi, limonu basayim da icine kendine gelsin bari
Bas acıyı içine
Ay hayretle okudum, nasıl yalnız bıraktı eşin seni öyle
Ben bugün doktordaydim kızlar . Şimdiye kadar pek bir iş yapamadım. Birazdan basliycam
Geçmiş olsun canım

Benm çamaşır makinesi koyulan yer var suourgem orda duruyor orası da temiz smdilik

Tuuuhh bu daha kotu yaa, iyiki tekrar goturmussun,,iyiki tekrar cekmisler..
Kuzuya daha uzuldum acidan duramamis ondan sicramis,carpmis kendini kiyamam yaa
Hiç sorma yaa. Bir gün öyle durdu çocuk
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun yavrunu inşallah bir an önce toparlanır
Amin inşallah
Anlamasaydık daha kötü olurdu. Ikinci kez düşmesi de Allah tan. Yoksa bir iki güne geçer deyip oyalamaya çalışacaktık çocuğu.

He kuzum bu hafta gececiyim .haftaya da karman çorman çalışırım.izinlilerin yerine çalışcam

Eve geldim,
Yemek yapıldı,
Duş alındı,
Fatura dosyam ve TV ünitesinin 2 çekmecesi ve ip bölümü düzenlendi, fazlalıklar atıldı
Süpürgem temizdi
Süpürgeliklere bugün enerji bulamadım, yarın yapabilirim, geriden geldim ödevlerde, bu hafta biraz yorgun dönüyorum okuldan

Eline sağlık

Tamam canım eklerim, ayy kocalar hasta olmasın

Çoook geçmiş olsun canım

Diyete ara verdim çünkü

Oy maşaallah e 30 haftalık olmuş artık
Hayrola Negom niye hüzne soruyoruz seni? Diyet listelerine, temiZlik sayfalarına sormak daha uygun olmaz mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…