Ben ne olduğunu anlasam var ya da yok dicemBendede supurgelik yok ,yirttim odevdeneski ev nede olsa
Supurgemide az once temizledim
Cok gecmis olsunbugun alicak sonucunu. kacinilmaz ameliyat var ama baska yerlere sicramasindan iyidir
. taramayi yapan dr. durumu telefonla bildiriyor aninda o gun telefon acip birsey cikmadi dedi ama bize donup sonucunu sonra alicaksiniz dedi bir nebze rahatladim hayirlisi..
sordugun icin tesk.ederim
Tuuuhh bu daha kotu yaa, iyiki tekrar goturmussun,,iyiki tekrar cekmisler..Dün röntgeni düzgün çekememişler. Bugün bir daha çektiler.
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun yavrunuDua en büyük ilaç zaten. Allah razı olsun canım ❤❤❤
Kız bende aynı öyleyim. İki üfürükçü yardimlaşalim.Cok gecmis olsunhangi kanser turuydu acaba? Sanada dua vericem ozelden ?
Yaww atilacagim forumdan en sonunda üfürükcuu buu yakaalaayin tutuuunn atiiinnn dicekler en sonunda
Simdiik parkeyle duvari birlestiren egik tahtalar olur,bu tahtalari minik minik civilerle duvara cakip sabitlerler ,maksat (bence) parke veya laminant zamanla cikmasin ,su alip gecirmesin ve goruntu acisindan cirkin durmasin diye icat edilmis bi marangozluk detayBen ne olduğunu anlasam var ya da yok dicem
İnşallah iyi sonuçlar gelecekbugun alicak sonucunu. kacinilmaz ameliyat var ama baska yerlere sicramasindan iyidir
. taramayi yapan dr. durumu telefonla bildiriyor aninda o gun telefon acip birsey cikmadi dedi ama bize donup sonucunu sonra alicaksiniz dedi bir nebze rahatladim hayirlisi..
sordugun icin tesk.ederim
Hım.oyle.biseu yok o zaman bendeSimdiik parkeyle duvari birlestiren egik tahtalar olur,bu tahtalari minik minik civilerle duvara cakip sabitlerler ,maksat (bence) parke veya laminant zamanla cikmasin ,su alip gecirmesin ve goruntu acisindan cirkin durmasin diye icat edilmis bi marangozluk detay
Efo ben dünkü ödevi yaptıydım yazmayı unuttum.işe götürdüğüm el çantam var dandik bişey,onu boşaltıp temizledimNego
Eline sağlık canımSabah kalktım yatağı topladım
Khvaltı yaptım
Bulaşık yıkadım
Ocağı sildim
Tuvaleti çamaşırsuyuyla temizledim
Çarşafları topladıydım onları katliyim dedim nemliymiş gene astım
Birazdan hazırlanıp çıkcam
Ayy bu soğukta kötü olmuşBugün hiçbirşey yapmadım yemek ve toplamak dışında. Elektrikler sabahtan beri kesik,evde temiz zaten. Bakım çalışması var ev buz gibi oldu..
İşte burasıSüpürgelik nereesi negom
Bas acıyı içineVallahi adam hasta olunca sanki dunya duruyorDemek bunlarin hepsi ayni. Tavuk corbasi yapip aciyi, limonu basayim da icine kendine gelsin bari
Ay hayretle okudum, nasıl yalnız bıraktı eşin seni öyleCanta duzenlemeyi sık yapalim..meger ehliyet diger cantada kalmisiykiiiimmm poliss cevirmedi ,300mlik okul yolunda
Hava soguk ve ameliyatli olunca felan tembellik yurumeyi pek dusunmuyom..
Allaha sukur agrim yok hayret "dualarinizin,dualarimin gucu" , 1cmlikte olsa isin tedavisi gorecekmisim randevu gunu 2 hafta sonraya artiik Allah Kerim diyelim
Bide benim islerim,basima gelen dertler 1 hafta arayla bile degil 2-3 gune hepsi hurra basima üsüsüralistim artik napalim..
Hastanede bile refakatcimde is yoktu(öldüm sinirden) o sebeple eve erken donmeyi istedim..normalde 2 veya 4 gun kadar dr musadesi vardi.. refakatci esimdi, ameliyattan cikmisim 2 saat gecmis ,yemegim gelmis herif yokariyorum nerdeysen gel,yemegim geldi acim ben..bana dedigi yakindaki avmdeyim atistirmalik ariyom..yarim saat bekledim..gelmedi..sinirlendim..yatagin korkuluklarini asagi indirmeye calistim beceremedim elimin ustu ve kolumda serum takili bu arada,igneyi oynatcam diye korktum .. 15 dk sonra tekrar deniyim dedim..bu sefer indirdim.. ameliyatli yerim cok aciyo bide basim donuyo,zoraki dogruldum.. ayaga zor kalktim ,2 serumu koltuk altima aldim ,dibimde duran sandalyeye arada tutundum arada suruyerek yemek tepsisine dogru karsidaki masaya surudum .. serumlari masaya koyup , sandalyeye oturdum zoraki..yemegimi yiyip karnimi doyurunca daha iyi hissettim kendimi.. ayaga kalktim yine ayni zorluklar tek basima yataga vardimve yattim..esim geldiginde yemegimi yiyeli 1 saat olmustu nerdeyse.. ben ozel hastane,tek kisilik ozel oda..hiccccbunlar hiiiccc refakatci basimda durmadiktan sonra,en ihtiyac duydugumda yoksa bunlarin hepsi hiiiiiccc... sinirden ölüp bittigim cin hemsirenin dugmesine aklima gelmedi..
Velhasil bunlari yaziyorum cunku sabrim bitti diceksin Allah sabir vercek,gucum yok ben bittim diceksin bi bakmissin kendine hayret edecek kadar Allah guc kuvvet vermis..
Can bedenden cikmadikca,nefes alip verdikce hayat her sekilde iyi veya kotu hep bi mucadele iste..umitsizlige dusmeyin daha once yazmistim A plani tikandiysa B plani gibi
Geçmiş olsun canımBen bugün doktordaydim kızlar . Şimdiye kadar pek bir iş yapamadım. Birazdan basliycam
Allah razı olsunEline sağlık canımgececimisin yine :/
Ayy bu soğukta kötü olmuş
İşte burasıEki Görüntüle 2559721
Bas acıyı içine
Ay hayretle okudum, nasıl yalnız bıraktı eşin seni öyle
Geçmiş olsun canım
Benm çamaşır makinesi koyulan yer var suourgem orda duruyor orası da temiz smdilikEline sağlık canımgececimisin yine :/
Bas acıyı içine
Geçmiş olsun canım
Hiç sorma yaa. Bir gün öyle durdu çocukTuuuhh bu daha kotu yaa, iyiki tekrar goturmussun,,iyiki tekrar cekmisler..
Kuzuya daha uzuldumacidan duramamis ondan sicramis,carpmis kendini kiyamam yaa
Amin inşallahCanım çok çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun yavrunuinşallah bir an önce toparlanır
Gece atayim canim,tabii yardimlasalim iyi olurKız bende aynı öyleyim. İki üfürükçü yardimlaşalim.sende ne dualar vardır. Bana da özelden atar mısın
He kuzum bu hafta gececiyim .haftaya da karman çorman çalışırım.izinlilerin yerine çalışcamEline sağlık canımgececimisin yine :/
Bas acıyı içine
Geçmiş olsun canım
Hayrola Negom niye hüzne soruyoruz seni? Diyet listelerine, temiZlik sayfalarına sormak daha uygun olmaz mıydı?Eline sağlık
Tamam canım eklerim, ayy kocalar hasta olmasın
Çoook geçmiş olsun canım
Diyete ara verdim çünkü
Oy maşaallah e 30 haftalık olmuş artık
elhamdulillah sonuclar temiz ciktiİnşallah iyi sonuçlar gelecek
Çok şükür kız çok sevindimelhamdulillah sonuclar temiz ciktikaraciger kaldi sonrasi da ameliyat. dualariniz icin tekrar tekrar tesekkur ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?