- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
İçini ferah tut canım. Korkma.Efser şimdi okudum canm k.bakma çok geçmiş olsun kafam çok takık korku endişe hala var ameliyat konusunda ilk defa ameliyat olcam anestezi ve entube de olucakmisim o da korkuttu. Kafam karman corman hem istiyorum hem korkuyorum
Bazen ferahliyorim bazen korku düşüyor canım ya ama mecbur bebisime kavuşmak için bebeğime giden yol bu belki de bebeklerime o bakımdan çok mutluyumİçini ferah tut canım. Korkma.
Varmis canim maalesef.. hic sorma nem böcek her sey yapar dusunmek istemiyorum insallah bi an önce yapılır daİlk defa böyle bir şey duydum
Nütübet yapar
Diğer komşularında aynı sorun var mı?
Allah seni napmasin kahkaha attimUygulama ney adamların kulağına mı osuracağız
Gecmis olsun simdiden canımGöz den operasyonum var
Uzun süre beni özler şimdi
Ay keşke yakın olsak ya ev calpol dolu.Kızlar benim de pertim çıkıyorbugünlerde.Annem geldi sağ olsun anne kurabiyesi yapmış annemin müthiş bi tarifi var ve hoşaf getirdi yedim bi güzel. Bebişi de beraber yıkadık bulaşık m. dolu boşaltılacak makineye çamaşır atılacak.Ev döneri yaparız tost makinesinde yeter.Çocuklarla ilgileniriz inş.Bebişde gaz sancısı falan da oluyor.Maalesef ki çokta kusuyordu o bizi en çok zorlayan konu. Yüzüstü büyük bir yastıkta uyutuyorum ilk yarım saat öyle tavsiye edildi. Umarım inş. en kısa sürede bi düzene otururuz. Oğlum da gece rahatsızlandı ateşi çıktı eşimle uğraşıp duruyoruz.Şimdi ilaç alıp eve geliyolar kuzen aradı eczaneden depolarda ilaç yok. Yılbaşından sonra zam gelecek diye kaldırılmış Napcaz ya yaşam artık ne kadar zorlaşıyor hergün zam.İlaç stoğu da yapalım artık öyle bir devire girdik.
Sağol canımGeçmiş olsun efser
Önenli değil kuzum.çok sağolEfser şimdi okudum canm k.bakma çok geçmiş olsun kafam çok takık korku endişe hala var ameliyat konusunda ilk defa ameliyat olcam anestezi ve entube de olucakmisim o da korkuttu. Kafam karman corman hem istiyorum hem korkuyorum
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versinVarmis canim maalesef.. hic sorma nem böcek her sey yapar dusunmek istemiyorum insallah bi an önce yapılır da
Allah seni napmasin kahkaha attim
Sağol canımGecmis olsun simdiden canım
Sağol canım çok teşekkür ederimMesajları geçmiş bulundum. Alıntılayamadım. Kusura bakmayın lütfen.
Efser geçmiş olsun.
D u t kızınızın doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu yıllara inşallah.
@Teneffus Zili geçmiş olsun diliyorum.
Bonus geçmiş olsun.
Seviyorum öyle kadınlarıbu annem
Bi de bana bakSeviyorum öyle kadınlarıne güzel perdeyi açmasının bile nedeni var
Bi de bana bakherif gitti ben yatağa yattım güneş azıcık daha geç doğsun diye yorganı başıma geçirdim
Değil ama sabrımız kalmadıBacılar karikatür paylaşmak serbest mi artık
YasakmışDeğil ama sabrımız kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?