Bonbon ne okuyon ?
Yok ders çalışacaktım ama oğlanı uyuturken çok gerildim uyumadı bi türlü. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumYatınız mı?
UyudumuYok ders çalışacaktım ama oğlanı uyuturken çok gerildim uyumadı bi türlü. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
1 saat 45 dakika sonunda uyuduUyudumu
Şu devirde kız ders çalışacak,öğretmene elektirik yok dedirtecek o mühendisin diplomasını bennnnYok ders çalışacaktım ama oğlanı uyuturken çok gerildim uyumadı bi türlü. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Dondurma ye biraz sakinledimŞu devirde kız ders çalışacak,öğretene elektirik yok dedirtecek o mühendisin diplomasını bennnn
İşte bu kadar bende gerginim
Teşekkür ederim bonusum güzelmiş. Yalnız kadının beli ne kadar ince diye düşünmekten kendimi alamadım klibi izlerkenHem bunu dinleyip hem okuduğumu anlamak istiyorum
Gölge sana da gelsin
Teşekkür ederim bonusum güzelmiş. Yalnız kadının beli ne kadar ince diye düşünmekten kendimi alamadım klibi izlerken
Sayende bonus :) iyi geldi şarkı gidip 1 saat de olsa çalışayımHerşey yalan gerçek sensin gölge
Bende kulaklığı çıkarayım kitaba dalayımSayende bonus :) iyi geldi şarkı gidip 1 saat de olsa çalışayım
Sağol canımMesajları geçmiş bulundum. Alıntılayamadım. Kusura bakmayın lütfen.
Efser geçmiş olsun.
D u t kızınızın doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu yıllara inşallah.
Teneffus Zili geçmiş olsun diliyorum.
Bonus geçmiş olsun.
Evde yok olsa denerdimDondurma ye biraz sakinledim
Listeye devam etmiyor musunuz? Uzun süredir buraya girmiyordum. İlk mesajdan daldım konuya.:)
Ben de kulaklıkla sipor yapıyorumBende kulaklığı çıkarayım kitaba dalayım
Katı yağ ve sıvı yağ karışık sürüyorum içine azda elimle su serpiyorum iki kata da aynısını yapıyorum en son tepsiye dizmeden suya batırıyorum öyle diziyorum yumurta sürüyorum.
Dolapta dinlenirse hatta dondurucuya girerse daha güzel oluyor.
Pişince hemen çıkarma fırından o zaman sönemez çıtırlaşıyo zaten.
Çok eriyen peynir kullanırsan da boşluk olacağı için söner
Geçmiş olsun efserGöz den operasyonum var
Uzun süre beni özler şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?