Ben de baktım şimdi andız farklıymışAblam a soracağım canım oğlum için de alacağım sana da yazarım.Benim hatırladığım andız pekmeziydi.
Tansiyonun düşmüş bacım sallanma ondanBugün dururum inş.
Keki kurabiyeyi böreği masaya koydum hepsi aynı ton renksiz geldi gözüme kısır yaptım bende.
En son maydanozu doğrarken bi hoş oldum sandalyeye oturuyorum sallanıyo gibi oluyo
Sana başım dönüyo diyorum bekoTansiyonun düşmüş bacım sallanma ondanbana da oluyor arada ordan biliyorum ahahhahaha
Belkim o renge ihtiyaç yoktuSana başım dönüyo diyorum beko
OooyyşşşsBugün dururum inş.
Keki kurabiyeyi böreği masaya koydum hepsi aynı ton renksiz geldi gözüme kısır yaptım bende.
En son maydanozu doğrarken bi hoş oldum sandalyeye oturuyorum sallanıyo gibi oluyo
Gözü halledince daha çok ütü yaparsın diye korkuyorumKendime olumlama yüklüyorum hafıza kartım dolu
İlk defa böyle bir şey duydumİyi aksamlar kizlar
Bugün cok fazla yagmur yagdi firtina vardi yine. Evin duvarları su aldi hepparkelere de basiyorum su sesi geliyo ama üstünde su yok. Ne sacma sey ya icine girmeyi nasil becerdiyse. Ne bicim ev yapıyolar
Yönetime söyledik binayi yapanlari cagircaklarmis ama onlar gelene kadar ölme esegim ölme. Şöyle isini hakkiyla yapmayan insanlari gorunce cok sinirleniyorum. hayir burasi muğla yani bol yagis aliyo biliyosun ona göre yap binayi dimi.
Elektirik geldi ütü hevesim kaçtıGözü halledince daha çok ütü yaparsın diye korkuyorum
Yattığım yerde kitabımı okuyorum bi de kk ya bakmasam tam süper olacakYatınız mı?
Bonbon ne okuyon ?Yattığım yerde kitabımı okuyorum bi de kk ya bakmasam tam süper olacak
Bizim elektirikler yok binada sorun var sanırım yapmaya çalışıyorlarYattığım yerde kitabımı okuyorum bi de kk ya bakmasam tam süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?