Baza varsa kenarına korkulukşar var e bebekte,japonda fln takıp onda uyutamazmısın? Benimki dibimden ayrılmıyor gece 10 kez emiyor diye park olanı katlayıp,kaldırdım. Eşim anne yanı yatak yaptı onda uyuyor. Seninki ayrı yatarmı?Baza yeterince var canım evde ben sadece ufaklığa yatacak yer arıyorum bebeğe mi beşik alayım
Sağol negomYeni eşyalarınız hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Odaları değişmeniz çok güzel olmuş çocuklar için.
Evden eşya çıkınca insan çok hafifliyor
Kolay gelsin
Bende eve yeni geldim, kardeşimde toplandık güzel bir gündü
Sayılır tabi
Kolay gelsin benimde bir sürü ütülenecek var
Bence güzel olur, yanına koruma takarsın düşmez, benim evde sunta parçası vardı onu sıkıştıyorum yatağın yanına bariyer gibi
Hoş geldin canım
Daha uygunu çıkar inşaallah, kalbini ferah tut canımEvet iyi olurdu ama tayinci olunca pek tanıdık olmuyor çevrede ben de ücretsiz izindeyim hala ama inşallah bir dahaki ay maaşımı alacağım o zaman rahatlarım indirime denk gelseydim iyiydi
Hakettin yorgunluk çayınıBaza varsa kenarına korkulukşar var e bebekte,japonda fln takıp onda uyutamazmısın? Benimki dibimden ayrılmıyor gece 10 kez emiyor diye park olanı katlayıp,kaldırdım. Eşim anne yanı yatak yaptı onda uyuyor. Seninki ayrı yatarmı?
Sağol negom ♥ bitti hepsi çok şükür. Veletleri yıkayacam sonra ayağımı uzatıp çay keyfi yapcam inşallah :)
Baza var canım ama başka odada orada abisini rahatsız eder yüzbin kere kalkıyor gece baza da bizim odaya büyük gelir onu da düşündüm aslında ama uymuyor o seçenek bir uyusa sabaha kadar abisiyle yatar ne güzelBaza varsa kenarına korkulukşar var e bebekte,japonda fln takıp onda uyutamazmısın? Benimki dibimden ayrılmıyor gece 10 kez emiyor diye park olanı katlayıp,kaldırdım. Eşim anne yanı yatak yaptı onda uyuyor. Seninki ayrı yatarmı?
Sağol negom ♥ bitti hepsi çok şükür. Veletleri yıkayacam sonra ayağımı uzatıp çay keyfi yapcam inşallah :)
Hoşbuldum kuzum,konuyu görünce bi kalp bırakayım dedim dostlar beni hatırlasınHoş geldin canımhamilesin yaaa
Daha uygunu çıkar inşaallah, kalbini ferah tut canım
Hakettin yorgunluk çayını
Hoşbuldum kuzum,konuyu görünce bi kalp bırakayım dedim dostlar beni hatırlasınevet canım 20 haftalık hamileyim
sağolasın çiçeğem
Gebelik idare eder de analık çok zor bonusumNasıl geçiyor gebelik analık?
Gebelik idare eder de analık çok zor bonusumyavrum 4 gündür bişey yemiyor mama bile içmiyor doktora götürdük bugün kan testi verdik pazartesi alıcaz sonucu.idrar tahlili falan verdik.zaten alerjik bi bebekti kızım,15 aylık oldu ama hala kilosu 8,boyu ise 72 cm süt ürünleri tüketemiyoruz ama yemek alerjen mama vs kilo aldırmıyor.kiloyu geçtim boyu uzasa yeterdi
Sağolasın bonusum amin inşallah bizde o mamalardan kullanıyoruz ek gıda da zaten sorunluyuz napıcam bilmiyorum.artık hastalandığı için mi yada dönemsel mi bilmiyorum inşallah düzelir kan şekeri düştü çocuğunAh yavrum yabi arkadaşımında öyle çok zorlandı. Sürekli mama yazdı dr lar yumurta alerjiside var her mamayıda içemedi.
Allah şifa versin kuzum hasta oldu belki ondan yiyemedi
Maşallah ne güzel canım, iyi yapmışsınHoşbuldum kuzum,konuyu görünce bi kalp bırakayım dedim dostlar beni hatırlasınevet canım 20 haftalık hamileyim
Rabbim şifa versin yavruna canımGebelik idare eder de analık çok zor bonusumyavrum 4 gündür bişey yemiyor mama bile içmiyor doktora götürdük bugün kan testi verdik pazartesi alıcaz sonucu.idrar tahlili falan verdik.zaten alerjik bi bebekti kızım,15 aylık oldu ama hala kilosu 8,boyu ise 72 cm süt ürünleri tüketemiyoruz ama yemek alerjen mama vs kilo aldırmıyor.kiloyu geçtim boyu uzasa yeterdi
Hımm senin oğlanda benimkindenmiş.. ozaman idarelik alcan mecburen.Baza var canım ama başka odada orada abisini rahatsız eder yüzbin kere kalkıyor gece baza da bizim odaya büyük gelir onu da düşündüm aslında ama uymuyor o seçenek bir uyusa sabaha kadar abisiyle yatar ne güzel
Allah razı olsun eflalim çok sağol çiçeğem çok öptüm sizi gocaamanMaşallah ne güzel canım, iyi yapmışsın
Rabbim şifa versin yavruna canım
Bende seni öptüm canımAllah razı olsun eflalim çok sağol çiçeğem çok öptüm sizi gocaaman
Geçmiş olsun canımBu akşam 2 saat iş yaptım. Tüm evin tozunu aldım, süpürdüm, sildim ve balkonu yıkadım. Yarına ev temiz olsun biraz ince temizlik yapayım dedim. Hepsi birden zor oluyor.
Ben belki internete ara veririm. Beni etiketleme istersen negohatun. Hasta olduğum için mi yoksa gözlerim mi bozuluyor bilmiyorum bir şey okurken gözlerim ağrıyorvalla mesajlarınızın hepsini okuyamıyorum kusura bakmayın hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?