Düzenli Evimiz & Hayatımız

Baza yeterince var canım evde ben sadece ufaklığa yatacak yer arıyorum bebeğe mi beşik alayım
Baza varsa kenarına korkulukşar var e bebekte,japonda fln takıp onda uyutamazmısın? Benimki dibimden ayrılmıyor gece 10 kez emiyor diye park olanı katlayıp,kaldırdım. Eşim anne yanı yatak yaptı onda uyuyor. Seninki ayrı yatarmı?
Sağol negom bitti hepsi çok şükür. Veletleri yıkayacam sonra ayağımı uzatıp çay keyfi yapcam inşallah :)

Hoş geldin canım hamilesin yaaa
Evet iyi olurdu ama tayinci olunca pek tanıdık olmuyor çevrede ben de ücretsiz izindeyim hala ama inşallah bir dahaki ay maaşımı alacağım o zaman rahatlarım indirime denk gelseydim iyiydi
Daha uygunu çıkar inşaallah, kalbini ferah tut canım
Hakettin yorgunluk çayını

Baza var canım ama başka odada orada abisini rahatsız eder yüzbin kere kalkıyor gece baza da bizim odaya büyük gelir onu da düşündüm aslında ama uymuyor o seçenek bir uyusa sabaha kadar abisiyle yatar ne güzel

Hoş geldin canım hamilesin yaaa

Daha uygunu çıkar inşaallah, kalbini ferah tut canım

Hakettin yorgunluk çayını
Hoşbuldum kuzum,konuyu görünce bi kalp bırakayım dedim dostlar beni hatırlasın evet canım 20 haftalık hamileyim

Nasıl geçiyor gebelik analık?
Gebelik idare eder de analık çok zor bonusum yavrum 4 gündür bişey yemiyor mama bile içmiyor doktora götürdük bugün kan testi verdik pazartesi alıcaz sonucu.idrar tahlili falan verdik.zaten alerjik bi bebekti kızım,15 aylık oldu ama hala kilosu 8,boyu ise 72 cm süt ürünleri tüketemiyoruz ama yemek alerjen mama vs kilo aldırmıyor.kiloyu geçtim boyu uzasa yeterdi

Ah yavrum ya bi arkadaşımında öyle çok zorlandı. Sürekli mama yazdı dr lar yumurta alerjiside var her mamayıda içemedi.
Allah şifa versin kuzum hasta oldu belki ondan yiyemedi

Ah yavrum ya bi arkadaşımında öyle çok zorlandı. Sürekli mama yazdı dr lar yumurta alerjiside var her mamayıda içemedi.
Allah şifa versin kuzum hasta oldu belki ondan yiyemedi
Sağolasın bonusum amin inşallah bizde o mamalardan kullanıyoruz ek gıda da zaten sorunluyuz napıcam bilmiyorum.artık hastalandığı için mi yada dönemsel mi bilmiyorum inşallah düzelir kan şekeri düştü çocuğun ağzına bi lokma bişey koymak mümkün değil.tükürüyor geri cadı

Hoşbuldum kuzum,konuyu görünce bi kalp bırakayım dedim dostlar beni hatırlasın evet canım 20 haftalık hamileyim
Maşallah ne güzel canım, iyi yapmışsın
Rabbim şifa versin yavruna canım

Hımm senin oğlanda benimkindenmiş.. ozaman idarelik alcan mecburen.

Bu akşam 2 saat iş yaptım. Tüm evin tozunu aldım, süpürdüm, sildim ve balkonu yıkadım. Yarına ev temiz olsun biraz ince temizlik yapayım dedim. Hepsi birden zor oluyor.
Ben belki internete ara veririm. Beni etiketleme istersen negohatun. Hasta olduğum için mi yoksa gözlerim mi bozuluyor bilmiyorum bir şey okurken gözlerim ağrıyor valla mesajlarınızın hepsini okuyamıyorum kusura bakmayın hanımlar.

1 Aralık ÖDEVİ

Ütü yapmak
Ayakkabılık düzenlemek

@malipina
@Bonus
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@Kmsl Hnd
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@sebepsiz07

Geçmiş olsun canım ihmal etme gözünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…