Kızlar bu tarz yatak kullanan var mı yeni bebek geleceği için 15 aylık olana bundan alayım diyorum ikinci bir beşik almak yerine park yatakta yatıyordu oğlum ama bu kullanışlı mıdır kararsız kaldım evde çocuk yatağı koyacak yer kalmadı artık
Baza yeterince var canım evde ben sadece ufaklığa yatacak yer arıyorum bebeğe mi beşik alayımBaza değilse kullanışlı olmuyor
Baza yeterince var canım evde ben sadece ufaklığa yatacak yer arıyorum bebeğe mi beşik alayım
Yeni eşyalarınız hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Odaları değişmeniz çok güzel olmuş çocuklar için.Çok yorucu bir günden merhaba. DünNego arkadaşın ödevi denk geldi evden epey eşya çıkardım. Çocukların halı,karyola ve yataklarını verdim,bugün yeni takımları geliyor. Çocuk odamı, hem soğuk cephe hemde küçük (oyun alanları az) diye oturma odamla değişiyoruz. Heryer heryerde en azından gelen takım bazalı yüklük dolabım hafifleyecek.
Şimdiye kadar yaptıklarım;
Ev ve yataklar havalandı,
Kahvaltı yapıldı,mutfak derinlemesine toplandı,bulaşık makinesi boşaltıldı,
Çarşaflar,kılıflar yenilendi,
Bir makine çamaşır atıldı,
Çekyat kaltukların sandıkları temizlendi,düzenlendi,3 poşet gereksiz eşya atıldı (nasıl rahatladımm)
Yatak odası temizlendi kapısı çekildi.
Kalan işler;
Halıları süpürüp kaldıracağım,
Eşyalar diğer odaya taşınacak,
Gelen eşyalar yerleşecek,
Kalan yerler dip köşe süpürülüp silinecek,toz alınacak,
Banyo wc yıkanacak,
Balkon yıkanacak ve çamaşır asılacak.
Allahtan eşim erken geliyor bugün işten. Herkese kolay gelsin.
Bende eve yeni geldim, kardeşimde toplandık güzel bir gündüBenimde saçma sapan bir gün oldu, anneci uğradı birsaat kadar oturdular, bir iki koli yerleştirdim. Küçük oğlumun odasında yatağını hazırladım(ankara da okuyor) çarşaf nevresim falan filan, taşınma ayrıntıları devam ediyor
Sizler nasılsınız ?
Sayılır tabiBugün hiç birşey yapamadım dün gece uyumadık yine ben de ilk fırsatta uyudum dünkü temizliğin acısı çıktı bendenkocişe çamaşır toplayıp katlarım bu sayılır mı işten
Kolay gelsin benimde bir sürü ütülenecek varBugün ütü yiginiyla bogustum yine bütün gününü ona harcadım resmen bel iptal bel şok bel bitik
Çamaşır astım yeniden ütü dalgası geliyor
Her zamanki gbi ortalık topladım :)
Bence güzel olur, yanına koruma takarsın düşmez, benim evde sunta parçası vardı onu sıkıştıyorum yatağın yanına bariyer gibiKızlar bu tarz yatak kullanan var mı yeni bebek geleceği için 15 aylık olana bundan alayım diyorum ikinci bir beşik almak yerine park yatakta yatıyordu oğlum ama bu kullanışlı mıdır kararsız kaldım evde çocuk yatağı koyacak yer kalmadı artık
Bebek onda yatsın dedim zaten de canım şu an onda 15 aylık olan yatıyor eğer bebek onda yatarsa 15 aylık olan ne olacakPark yatak var dedin ya onu yükseltsen bebek onda yatsa olmaz mı?
Nefrt geldi utudenYeni eşyalarınız hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Odaları değişmeniz çok güzel olmuş çocuklar için.
Evden eşya çıkınca insan çok hafifliyor
Kolay gelsin
Bende eve yeni geldim, kardeşimde toplandık güzel bir gündü
Sayılır tabi
Kolay gelsin benimde bir sürü ütülenecek var
Bence güzel olur, yanına koruma takarsın düşmez, benim evde sunta parçası vardı onu sıkıştıyorum yatağın yanına bariyer gibi
Bana daNefrt geldi utuden
Zaten iki çocuk da mecbur yatak odasında yatacak oğlan hep uyanıyor çünkü geceleri bunu dedim bizim ayak ucumuza yan koysam bir tarafı kapanır zaten tek yanı kalır evde fazladan yatak da var mantıklı geldi ama bilemedimYeni eşyalarınız hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Odaları değişmeniz çok güzel olmuş çocuklar için.
Evden eşya çıkınca insan çok hafifliyor
Kolay gelsin
Bende eve yeni geldim, kardeşimde toplandık güzel bir gündü
Sayılır tabi
Kolay gelsin benimde bir sürü ütülenecek var
Bence güzel olur, yanına koruma takarsın düşmez, benim evde sunta parçası vardı onu sıkıştıyorum yatağın yanına bariyer gibi
Şaşırmıyorum negom :)Bana da
Bencede dediğin mantıklı canım bu durumdaZaten iki çocuk da mecbur yatak odasında yatacak oğlan hep uyanıyor çünkü geceleri bunu dedim bizim ayak ucumuza yan koysam bir tarafı kapanır zaten tek yanı kalır evde fazladan yatak da var mantıklı geldi ama bilemedim
Di mi aşırı indirimde ama ben de para yok maalesefBencede dediğin mantıklı canım bu durumda
O kötü olmuş işte, beşik yok mu peki park beşikten başka. 15 aylık olan park beşikte yatmaya devam edebilir, benimkiler 3 yaşa kadar kullanmıştıDi mi aşırı indirimde ama ben de para yok maalesefinşallah bir ay kadar kalır yine indirimde
Park yatağı büyük almıştım zaten uzun süre kullansın diye başka da beşik yok sürpriz baby olunca buO kötü olmuş işte, beşik yok mu peki park beşikten başka. 15 aylık olan park beşikte yatmaya devam edebilir, benimkiler 3 yaşa kadar kullanmıştı
Çevrede olsa beşiği olan ne güzel olur, sepet beşikler uygun oluyor, ilk 6 ay işimi görmüştü benim, hasır olan değil tabi onlar pahalıPark yatağı büyük almıştım zaten uzun süre kullansın diye başka da beşik yok sürpriz baby olunca buşansımı bir dahaki ay deneyeceğim artık
Evet iyi olurdu ama tayinci olunca pek tanıdık olmuyor çevrede ben de ücretsiz izindeyim hala ama inşallah bir dahaki ay maaşımı alacağım o zaman rahatlarım indirime denk gelseydim iyiydiÇevrede olsa beşiği olan ne güzel olur, sepet beşikler uygun oluyor, ilk 6 ay işimi görmüştü benim, hasır olan değil tabi onlar pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?