Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bu tarz yatak kullanan var mı yeni bebek geleceği için 15 aylık olana bundan alayım diyorum ikinci bir beşik almak yerine park yatakta yatıyordu oğlum ama bu kullanışlı mıdır kararsız kaldım evde çocuk yatağı koyacak yer kalmadı artık

Eklentiler

• 4C5244E3-09B6-4D24-A7C9-A4C90AEC768F.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 35

Baza değilse kullanışlı olmuyor

Yeni eşyalarınız hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Odaları değişmeniz çok güzel olmuş çocuklar için.
Evden eşya çıkınca insan çok hafifliyor
Kolay gelsin
Bende eve yeni geldim, kardeşimde toplandık güzel bir gündü
Bugün hiç birşey yapamadım dün gece uyumadık yine ben de ilk fırsatta uyudum dünkü temizliğin acısı çıktı benden kocişe çamaşır toplayıp katlarım bu sayılır mı işten
Sayılır tabi
Bugün ütü yiginiyla bogustum yine bütün gününü ona harcadım resmen bel iptal bel şok bel bitik

Çamaşır astım yeniden ütü dalgası geliyor
Her zamanki gbi ortalık topladım :)
Kolay gelsin benimde bir sürü ütülenecek var
Bence güzel olur, yanına koruma takarsın düşmez, benim evde sunta parçası vardı onu sıkıştıyorum yatağın yanına bariyer gibi

Nefrt geldi utuden

Zaten iki çocuk da mecbur yatak odasında yatacak oğlan hep uyanıyor çünkü geceleri bunu dedim bizim ayak ucumuza yan koysam bir tarafı kapanır zaten tek yanı kalır evde fazladan yatak da var mantıklı geldi ama bilemedim

Bencede dediğin mantıklı canım bu durumda

Di mi aşırı indirimde ama ben de para yok maalesef inşallah bir ay kadar kalır yine indirimde
O kötü olmuş işte, beşik yok mu peki park beşikten başka. 15 aylık olan park beşikte yatmaya devam edebilir, benimkiler 3 yaşa kadar kullanmıştı

O kötü olmuş işte, beşik yok mu peki park beşikten başka. 15 aylık olan park beşikte yatmaya devam edebilir, benimkiler 3 yaşa kadar kullanmıştı
Park yatağı büyük almıştım zaten uzun süre kullansın diye başka da beşik yok sürpriz baby olunca bu şansımı bir dahaki ay deneyeceğim artık

Park yatağı büyük almıştım zaten uzun süre kullansın diye başka da beşik yok sürpriz baby olunca bu şansımı bir dahaki ay deneyeceğim artık
Çevrede olsa beşiği olan ne güzel olur, sepet beşikler uygun oluyor, ilk 6 ay işimi görmüştü benim, hasır olan değil tabi onlar pahalı

Çevrede olsa beşiği olan ne güzel olur, sepet beşikler uygun oluyor, ilk 6 ay işimi görmüştü benim, hasır olan değil tabi onlar pahalı
Evet iyi olurdu ama tayinci olunca pek tanıdık olmuyor çevrede ben de ücretsiz izindeyim hala ama inşallah bir dahaki ay maaşımı alacağım o zaman rahatlarım indirime denk gelseydim iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…