Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayakkabılığı geçen gün yapmıştım ütü yapılan

Hala iyilesemedim nego ya tokur tokur oksuruyorum. Nobetlese odalari havalandiriyorum kiza gecmesin diye Bitki caylarina boguldum resmen ama tik yok yani. Oksuruk kaldi gitmiyor. Dun evi amca supurup silebildim. Yemek yapmaya bile mecalim yok. Disardan yemek de midemi bulandiriyor artik. Napsam bilemedim
Odev konusunda da ;Utuyu toplu yapmam. Giymeden once utuleriz. Toplu utu aliskanligini bi kazanamadim senelerdir.
Ayakkabilik da duzeltsem iyi olur. Baya dagildi gercekten

Ayakkabılığı geçen gün yapmıştım ütü yapılan
Oh şanslısın
Eline sağlık canım evden bir şeyler çıkarmak huzur veriyor
Bugunun ödevini mi kaçırdım
Tatil mi yoksa
Verdim sabah ama etiket mi çıkmadı acep
Merhaba kızlar, bu gün bende ütü yapmalıyım diyordum, ödevimiz ütü geldi tşkler daha bi iştahlı yaparım işlerimi. Ayakabılık kısmen düzenli .tekrar gözdengeçiririm kikiki
Kolay gelsin, benimde yapılacak da kim yapacak hiç içimden gelmiyor ütü yapmak

Oh şanslısın

Eline sağlık canım evden bir şeyler çıkarmak huzur veriyor

Verdim sabah ama etiket mi çıkmadı acep

Kolay gelsin, benimde yapılacak da kim yapacak hiç içimden gelmiyor ütü yapmak
Ya da ben gormedm.negom :)
Ütüler zalim ütülermis ödev

Şimdi seni etiketleyecektim nasıl oldunuz diye
Bir an önce iyileşirsin inşaallah, kıza geçmeden :/

Boğazım ağrıyor hafif hafif
Çok geçmiş olsun negom. Bende diyorum ödev yok meğer etiket çıkmamış.

Şimdiye kadar yapılanlar;
Mutfak,yataklar,ev toplandı,
Ev süpürüldü,
Toz alındı,
Yemekler yapıldı.
Geriye banyo,wc kaldı onuda sonra yaparım. 2 parça ütüm var birde onu yapmaya çalışırım.

Eline sağlık canım

Şimdi seni etiketleyecektim nasıl oldunuz diye
Bir an önce iyileşirsin inşaallah, kıza geçmeden :/
Insallah gecmez ya. Az bir usutmede bronsit diyor doktorlar. Dogdugundan beri ugrasiyorum. Cabuk kapmaz hastaligi kizim. Ama kaptigi zaman da cok cok zor atlatiyor. Birimiz hasta olsak neyse de esim de ben de hasta olunca cocuk resmen ortada kaldi. Arada bakicisina pasliyorum yemegini yediriyor. Dusunu da ona aldirdim dun. Cok dip dibe durmayalim cocukla diye.
Bu arada bu sabahki odevde etiketler olmamis negocum. Nedendir ki? Girip bakinca gordum bende.

Bronşit çok zor, çocukluğum onunla geçti. Olmasın inşaallah.
Bilmiyorum ki bazen çıkmıyor etiket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…