Geçmiş olsun canım ya iyileşemedin mi halaBoğazım ağrıyor hafif hafif
İyileşmiştim sabah yeniden başladıGeçmiş olsun canım ya iyileşemedin mi halabenim kız da yine grip oldu
Bak topiğe girince bile gaza geldim ben kalkıp önce yemek yapayım sonra iş yapayim
Ayakkabılığı geçen gün yapmıştım1 Aralık ÖDEVİ
Ütü yapmak
Ayakkabılık düzenlemek
@malipina
@Bonus
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Libas7
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@BUSR4
@Kmsl Hnd
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@sebepsiz07
Geçmiş olsun canım , ılık ballı su içmeyi dene yumuşatırBoğazım ağrıyor hafif hafif
Oh şanslısınAyakkabılığı geçen gün yapmıştımütü yapılan
Eline sağlık canımSelam, ayakkabılık düzenliydi zaten, şimdi ütülerimi bitirdim
Haftasonu biraz yoğun geçiyor, yazamadım, banyo musluklar parlatıldı, 4 iç çamaşırı ve 1 eşofman evden gönderildidaha da çıkar muhakkak elime geldikçe ayıklıyorum
Verdim sabah ama etiket mi çıkmadı acepBugunun ödevini mi kaçırdım
Tatil mi yoksa
Kolay gelsin, benimde yapılacak da kim yapacak hiç içimden gelmiyor ütü yapmakMerhaba kızlar, bu gün bende ütü yapmalıyım diyordum, ödevimiz ütü geldi tşkler daha bi iştahlı yaparım işlerimi. Ayakabılık kısmen düzenli .tekrar gözdengeçiririm kikiki
Ya da ben gormedm.negom :)Oh şanslısın
Eline sağlık canımevden bir şeyler çıkarmak huzur veriyor
Verdim sabah ama etiket mi çıkmadı acep
Kolay gelsin, benimde yapılacak da kim yapacak hiç içimden gelmiyor ütü yapmak
Şimdi seni etiketleyecektim nasıl oldunuz diyeHala iyilesemedim nego ya tokur tokur oksuruyorum. Nobetlese odalari havalandiriyorum kiza gecmesin diyeBitki caylarina boguldum resmen ama tik yok yani. Oksuruk kaldi gitmiyor. Dun evi amca supurup silebildim. Yemek yapmaya bile mecalim yok. Disardan yemek de midemi bulandiriyor artik. Napsam bilemedim
Odev konusunda da ;Utuyu toplu yapmam. Giymeden once utuleriz. Toplu utu aliskanligini bi kazanamadim senelerdir.
Ayakkabilik da duzeltsem iyi olur. Baya dagildi gercekten
Benimde dağ gibi var bezdim ya. Şimdi kurayım en iyisi ütü masasınıYa da ben gormedm.negom :)
Ütüler zalim ütülermis ödev
Çok geçmiş olsun negom. Bende diyorum ödev yok meğer etiket çıkmamış.Boğazım ağrıyor hafif hafif
Ben artık kaldirmiyorm ütü masasiniBenimde dağ gibi var bezdim ya. Şimdi kurayım en iyisi ütü masasını
Eline sağlık canımÇok geçmiş olsun negom. Bende diyorum ödev yok meğer etiket çıkmamış.
Şimdiye kadar yapılanlar;
Mutfak,yataklar,ev toplandı,
Ev süpürüldü,
Toz alındı,
Yemekler yapıldı.
Geriye banyo,wc kaldı onuda sonra yaparım. 2 parça ütüm var birde onu yapmaya çalışırım.
Insallah gecmez ya. Az bir usutmede bronsit diyor doktorlar. Dogdugundan beri ugrasiyorum. Cabuk kapmaz hastaligi kizim. Ama kaptigi zaman da cok cok zor atlatiyor. Birimiz hasta olsak neyse de esim de ben de hasta olunca cocuk resmen ortada kaldi. Arada bakicisina pasliyorum yemegini yediriyor. Dusunu da ona aldirdim dun. Cok dip dibe durmayalim cocukla diye.Şimdi seni etiketleyecektim nasıl oldunuz diye
Bir an önce iyileşirsin inşaallah, kıza geçmeden :/
Bronşit çok zor, çocukluğum onunla geçti. Olmasın inşaallah.Insallah gecmez ya. Az bir usutmede bronsit diyor doktorlar. Dogdugundan beri ugrasiyorum. Cabuk kapmaz hastaligi kizim. Ama kaptigi zaman da cok cok zor atlatiyor. Birimiz hasta olsak neyse de esim de ben de hasta olunca cocuk resmen ortada kaldi. Arada bakicisina pasliyorum yemegini yediriyor. Dusunu da ona aldirdim dun. Cok dip dibe durmayalim cocukla diye.
Bu arada bu sabahki odevde etiketler olmamis negocum. Nedendir ki? Girip bakinca gordum bende.
Benim de astimim ve farenjitim var. Cok zor cook.Bronşit çok zor, çocukluğum onunla geçti. Olmasın inşaallah.
Bilmiyorum ki bazen çıkmıyor etiket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?