Allah kabul etsinNiyetliydim kızlar biraz sarstı beni. Uykusuzluk da var malum. Yarında niyetli olacam.kemal Sunal'ın filmindeki kadın gibi hergun bir bahanem var.pazartesi hafta başı, salı sallanır,cuma mübarek gün...
Amin canım inşallah. Allah razı olsunAllah kabul etsin
Hoş geldin aramızaMerhaba ben de sizin grubunuza katılmak istiyorum...
Geçmiş olsun canım, diş bazı çocukları çok zorluyorBende sadece evi.toplayip süpürdüm. Bulasık makine boşalttım. Camasırlar yıkandı kaldı öyleoğlumun bi derdi var ama çözemedim. 2 dişde aynı anda cıkıyo. İnş başka bi sıkııntısı olmasında. 2 gündür sürekli aglıyor . Calpol verdim biraz şimdi uyudu. Kızım uyanık makarna yiyorz:) . Düzen şaştı gene ....
İyi geceler herkese
Günaydın canımGünaydın ❤
Bol muhabbetler canımGünaydın canımBen dün evimi dip köşe süpürdüm, banyo, çamaşır makinası komple hallettim. Haftasonuna annemdeyim, Pazartesi kaldığım yerden devam ederim
Günaydın canımGünayyydınn
Mutlu haftasonları
Evet canimm ya belirtiler de cok erken başladı kac aydir ne çektikGeçmiş olsun canım, diş bazı çocukları çok zorluyor
Günaydın
Mutfak toplanacak çocukların odası yerleşecek ev dipten supurulecek. Sanırım bugünlük bu kadar yeter banayeter demi Nego ☺
Tamamdır canım kolay gelsinMakinanın arkasını geçen gün yapmıştım. Ödevi görmezden gelmedim yani
Cif dök bulaşık teli ile bastırmadan ovala, çok bastırma yaniBulaşık makinamin üzerindeki etiketten kurtulamadım yapış yapış kaldı nasıl çıkarabilirim acaba
Fön makinesi tutup ısıt ve bezle sil aynı zamanda. Yapışkanı ısınınca hemen beze yapışıp çıkıyor.Bulaşık makinamin üzerindeki etiketten kurtulamadım yapış yapış kaldı nasıl çıkarabilirim acaba
Oglusun 5 aylık değil mi? Dış için erken sanki. Başka bir sıkıntısı olmasınBende sadece evi.toplayip süpürdüm. Bulasık makine boşalttım. Camasırlar yıkandı kaldı öyleoğlumun bi derdi var ama çözemedim. 2 dişde aynı anda cıkıyo. İnş başka bi sıkııntısı olmasında. 2 gündür sürekli aglıyor . Calpol verdim biraz şimdi uyudu. Kızım uyanık makarna yiyorz:) . Düzen şaştı gene ....
İyi geceler herkese
10 gün once 6 aylık oldu canim,, nerdeyse 3 aydır diş belirtileri var biri cıkmaya başlamıştı, daha o çıkmadan yanındakide patladı aynı anda çıkıyo ikisi nerdeyseOglusun 5 aylık değil mi? Dış için erken sanki. Başka bir sıkıntısı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?