Düzenli Evimiz & Hayatımız

Niyetliydim kızlar biraz sarstı beni. Uykusuzluk da var malum. Yarında niyetli olacam.kemal Sunal'ın filmindeki kadın gibi hergun bir bahanem var.pazartesi hafta başı, salı sallanır,cuma mübarek gün...
Allah kabul etsin

Bende sadece evi.toplayip süpürdüm. Bulasık makine boşalttım. Camasırlar yıkandı kaldı öyle oğlumun bi derdi var ama çözemedim. 2 dişde aynı anda cıkıyo. İnş başka bi sıkııntısı olmasında. 2 gündür sürekli aglıyor . Calpol verdim biraz şimdi uyudu. Kızım uyanık makarna yiyorz:) . Düzen şaştı gene ....
İyi geceler herkese

Merhaba ben de sizin grubunuza katılmak istiyorum...
Hoş geldin aramıza tabi ki
Geçmiş olsun canım, diş bazı çocukları çok zorluyor

Günaydın
Mutfak toplanacak çocukların odası yerleşecek ev dipten supurulecek. Sanırım bugünlük bu kadar yeter bana yeter demi Nego
Makinanın arkasını geçen gün yapmıştım. Ödevi görmezden gelmedim yani
Tamamdır canım kolay gelsin
Bulaşık makinamin üzerindeki etiketten kurtulamadım yapış yapış kaldı nasıl çıkarabilirim acaba
Cif dök bulaşık teli ile bastırmadan ovala, çok bastırma yani

Çok yorucu bir günden merhaba. Dün Nego arkadaşın ödevi denk geldi evden epey eşya çıkardım. Çocukların halı,karyola ve yataklarını verdim,bugün yeni takımları geliyor. Çocuk odamı, hem soğuk cephe hemde küçük (oyun alanları az) diye oturma odamla değişiyoruz. Heryer heryerde en azından gelen takım bazalı yüklük dolabım hafifleyecek.
Şimdiye kadar yaptıklarım;
Ev ve yataklar havalandı,
Kahvaltı yapıldı,mutfak derinlemesine toplandı,bulaşık makinesi boşaltıldı,
Çarşaflar,kılıflar yenilendi,
Bir makine çamaşır atıldı,
Çekyat kaltukların sandıkları temizlendi,düzenlendi,3 poşet gereksiz eşya atıldı (nasıl rahatladımm )
Yatak odası temizlendi kapısı çekildi.
Kalan işler;
Halıları süpürüp kaldıracağım,
Eşyalar diğer odaya taşınacak,
Gelen eşyalar yerleşecek,
Kalan yerler dip köşe süpürülüp silinecek,toz alınacak,
Banyo wc yıkanacak,
Balkon yıkanacak ve çamaşır asılacak.
Allahtan eşim erken geliyor bugün işten. Herkese kolay gelsin.

Oglusun 5 aylık değil mi? Dış için erken sanki. Başka bir sıkıntısı olmasın

Oglusun 5 aylık değil mi? Dış için erken sanki. Başka bir sıkıntısı olmasın
10 gün once 6 aylık oldu canim,, nerdeyse 3 aydır diş belirtileri var biri cıkmaya başlamıştı, daha o çıkmadan yanındakide patladı aynı anda çıkıyo ikisi nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…