- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
geçmiş olsunAğrıdan uyuyamadığım için şimdi yazayım, yarın hiç vaktim olamayabilir.
İnternet diyeti tam da zamanında oldu sanırım. Çok feci boğaz ve vücut ağrısı çekiyorum. Dayanmaya çalışıyorum sabaha kadar mecburen.
Eşim de aynı şekilde hasta olduğu için acile de gidemiyoruz.
Merak etmeyin :)
Sağol ablageçmiş olsun
Ağrıdan uyuyamadığım için şimdi yazayım, yarın hiç vaktim olamayabilir.
İnternet diyeti tam da zamanında oldu sanırım. Çok feci boğaz ve vücut ağrısı çekiyorum. Dayanmaya çalışıyorum sabaha kadar mecburen.
Çok geçmiş olsunAğrıdan uyuyamadığım için şimdi yazayım, yarın hiç vaktim olamayabilir.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Çok sağolun, dua edin lütfen hiç böyle ağır hasta olmazdım ben, yerimden kalkamıyorum.Çok geçmiş olsun
Gevmis olsun negomAğrıdan uyuyamadığım için şimdi yazayım, yarın hiç vaktim olamayabilir.
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah sifa versin. Inşallah bir an önce düzelir.Çok geçmiş olsunNego
Bonus
Feslegen Kokulu Nane
Hanımlar oğlum çok hasta 2dir idrar yolu iltihabından acilde geceliyoruz,dünde acildeydik malsefe.. sünnet durumu var gelemez isem buara merak etmeyin.
Ayy ne oldu ki? Üşüttün mü?Çok sağolun, dua edin lütfen hiç böyle ağır hasta olmazdım ben, yerimden kalkamıyorum.
Acile gidecek halim bile yok.
Ödevleri yapamam ama kendi sayfama girdigim zaman buradan da etiket yaparım canım. Liste bu değil mi?Hanımlar bu hafta her gün ödev verecek birine talibim. Çok giremiycem aksamasın ödevler falan.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S sebepsiz07
Bonus sana sormadım. Ödevleri vermek ister miydin?
İyileşene kadar idare edeceğizYok canım ne farkeder sayfayı boş bırakmayız yeter. Nego olmadan bi anlamı yok zaten.
Biraz daha iyi canım. Oynatmaması için bayağı bir mücadele veriyorum o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?