Hamam mı var ordaYarın toplanın bir hamam yapalım
Eşim mutayite bu sorun nasıl giderilir diye bugün sormuş adam artık çok oldu demiş sanırım adamla konuşulacak bakalım
Gecen elif gripti öğretmen gelmesin dedi bizim sınıfın yarısı gripti kimse teste filan gidik diyen olmadı bizim dr mizde teste yaklaşmıyor nedeni çözemedimDr lar hatalı ailelerde. Bu kadar risk varken grip demek olur mu diyolar işte.
Geçen hafta bi ailede çıktı bir hafta sonra başka. Kadın sadece burnu akıyor diye vermiş ve pozitif çıkmış o çıkınca oğluna yaptırıyor işte.
Sen uyarsan velileri gruptan?
Dr neden yanaşmıyo anlamıyorum sanki kendi yapıyo vebal alıyolar.Gecen elif gripti öğretmen gelmesin dedi bizim sınıfın yarısı gripti kimse teste filan gidik diyen olmadı bizim dr mizde teste yaklaşmıyor nedeni çözemedim
Demek cidden duyarlılar
Var göbek taşını odurduğunmuz yere yapmışlar gel orda kirini yumuşatlım bir kese atalımHamam mı var orda
Hassas olduğumu bal gibi biliyorlar ama gece mesaj atıyor boğaz enfeksiyonu var yarın yollayim mi diye sabaha da ben mesajı okulda görüyorum bakıyorum çocuk gelmişDr lar hatalı ailelerde. Bu kadar risk varken grip demek olur mu diyolar işte.
Geçen hafta bi ailede çıktı bir hafta sonra başka. Kadın sadece burnu akıyor diye vermiş ve pozitif çıkmış o çıkınca oğluna yaptırıyor işte.
Sen uyarsan velileri gruptan?
Ve dr özel birde bende anlamadım 2 girip geçirdi ikisindede yapmadılar özel olarak yapalım dedim olsa bile çoçuk atlatır dediDr neden yanaşmıyo anlamıyorum sanki kendi yapıyo vebal alıyolar.
Onun işi doğru yönlendirmek ilaç yazıp göndermek değil ki
Ben ateşlenir ateşlenmez öğretmeni aradım hocam ne olduğunu bilmyorum evde gözleyeyim ne olur ne olmaz dedim bir haftada okula gitmedi tabi eğtim şartta sağlık herşeyden önce gelir ne yapalımHassas olduğumu bal gibi biliyorlar ama gece mesaj atıyor boğaz enfeksiyonu var yarın yollayim mi diye sabaha da ben mesajı okulda görüyorum bakıyorum çocuk gelmiş
Teste giden yok bir kişi gitti oda negatif işte serum filan geri dönmüşler.
Başka öğrenci de gerçi ateş düşsün diye iğne filan yapmışlar ama test yok.
Hassas olduğumu bal gibi biliyorlar ama gece mesaj atıyor boğaz enfeksiyonu var yarın yollayim mi diye sabaha da ben mesajı okulda görüyorum bakıyorum çocuk gelmiş
Teste giden yok bir kişi gitti oda negatif işte serum filan geri dönmüşler.
Başka öğrenci de gerçi ateş düşsün diye iğne filan yapmışlar ama test yok.
ÖyleBen ateşlenir ateşlenmez öğretmeni aradım hocam ne olduğunu bilmyorum evde gözleyeyim ne olur ne olmaz dedim bir haftada okula gitmedi tabi eğtim şartta sağlık herşeyden önce gelir ne yapalım
AynenHerkea bizim gibi değil işte allaha emanetiz gerçekten
Allah kolaylık versin canım benzer durumdan selamlarİyi geceler kızlar..Yeni giriş yaptım bizim günler yorucu geçiyor.Bebişimiz biraz gazlı bi bebek uğraşıyoruz.Insallah uykularıda düzene girer diye bekliyorum.Herkes iyidir inş.öyle bi selam vermek istedim..
Ben sizi yerim ya
Maraton yapalımBiri beni dürtsede popomu kaldirsam çok işim var çok.
Camasir katlanacak
Bulaşık yikanacak.
Eve süpürge tutulacak.
Tuvaleti iyice temizleyecegim içini dışını sahibi solunu.
Neyse ben en iyisi kendim kendimi durteyim.
Hadi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?