Düzenli Evimiz & Hayatımız

O nasıl densiz. Bir adammış. Yuhhhh banyo sesi için kapıya gelinir mi? İsterse 4 saat sürsün kime ne. Tövbe yaa

Üsteki amcaya prostatınızı tutun rica ederim diyeyim

Bonus ne canlı dersi karantina da mı çocuklar in sınıf hangisinin kimin sınıf?

O nasıl densiz. Bir adammış. Yuhhhh banyo sesi için kapıya gelinir mi? İsterse 4 saat sürsün kime ne. Tövbe yaa
Beni parayona yaptı şuanda yukardaki insanların banyo gider sesi var gitip onların sesine bakıyorum ne çeşit bir ses diye bu ses asonsör senin yanın hiç
Asansörümüz daha yeni olduğu için ve bizim yatak odasının arka bölümde 3 asansör var biz ilk geldiğimizde söyledik adam abi bu ses iyice oturana kadar olur dedi ilk geldiğimde daha felaketti şu anki ses azaldı ne yapalım bu da bunun ayıbı deyip biz uyum sağlıyacağız dedik yani insanlar nasıl diyelim inmeyin çıkmayın iş var güç var hastası var hamilesi var çok katlı bir bina sonuçta.
Yazmam iyi oldu çok sağolun kızlar kv gilede söylemedim saçma sapan konun dagılıp salak saçma yerlere cekilsin istemedim zaten canım burnuma çıkmış birde onla uğraşmak hiç hoş olmazdı

Komşuma hediye yapayım bunun örneği ile boynuna dolayayım

Kız ne paranoya olucan gir güzel yıkan keselen

Hiç evham yapma ya. Sonuçta senşn yukarda ki yıkanınca alt kattakine de ses gidiyor ona da çıkarsa alır ağzının payını. Herkes siz kadar sabırlı olmaz. Kolay kolay demem bunu ama o zaman müstakil evde oturacak.
Üst katımdaki her gece aynı saatte banyo yapar o duş teknesine düşen her damla benşm evde yankı yapıyor hiç şikayet etmek aklıma gelmedi. Boşver terbiyesizi.

4.sınıf olan iki pozitif vardı sınıf kapandı bugün canlı ders yaptılar
Hangi semttesiniz ya

Sınıfımda 11 öğrenci hasta hepsi sağlık ocağına gidip ilaç alıp evine gidiyor.

Ne hastaneye ne teste giden var.

Hatta bugün ateşli ise yarın okula geliyor

Benim sınıfa test yapılsa kaç vaka çıkar kim bilir.

Veliler de semptom var ama test negatif çıkıyor şaka gibi.

Ya sizin veliler çok ilgili ya çok ağır hasta oldular mecbur çocuklara test mi yaptılar aceba

Okul başından beri hiç karantinaya alınan aile olmadı bizde.

Okulda da yok doğru dürüst

Dr lar hatalı ailelerde. Bu kadar risk varken grip demek olur mu diyolar işte.

Geçen hafta bi ailede çıktı bir hafta sonra başka. Kadın sadece burnu akıyor diye vermiş ve pozitif çıkmış o çıkınca oğluna yaptırıyor işte.

Sen uyarsan velileri gruptan?

Yarın toplanın bir hamam yapalım
Eşim mutayite bu sorun nasıl giderilir diye bugün sormuş adam artık çok oldu demiş sanırım adamla konuşulacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…