Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gecen elif gripti öğretmen gelmesin dedi bizim sınıfın yarısı gripti kimse teste filan gidik diyen olmadı bizim dr mizde teste yaklaşmıyor nedeni çözemedim
Demek cidden duyarlılar
Bizde test vermedik ama bir haftada göndermedim çocukları okula. Bende her halta korona denmesinden bıktım. Grip tedavülden kalkmış gibi davrananlardan. Burnumuz aksa korona mısın, he koronayım mütemadiyen 4 aydır
Toplamda üç defa birer hafta göndermedim okula. İlla teste gerek yok hasta olan göndermezse sorun kalmaz.

Var göbek taşını odurduğunmuz yere yapmışlar gel orda kirini yumuşatlım bir kese atalım
Gelsin sarmalar gitsin dolmalar Nego kuabiye yapsın bende meyve kokteyli hazılar adile naşiti anarız senle
Hamamında mı var zengo hanım

Hapşursak yüzümüze bakan gözler var bende kimseyi terdirğin etmek hiç istemem
Aile doktorumuzun bizi tehlikiye atacak karar vereceğini sanmadığım için çok üstelemedim zaten. sanırım genel olarak böyle bir karar alındığını düşünüyorum insanları hemen teste yönlendirmiyorlar toplum bağışıklığının kazalımı için oldugunu düşünüyorum
Herkes bundan sonra kendi duyarlığını kendi oluşturacak hastaysa çoçuk okula gitmiyecek bende senin gibi düşünüyorum
İlgimi ceken bazı kesim sınıf hemen kapatıyor
Bazı kesim düşündüğüm kararı uygulaması

Mesele test korona değil ki aynen hasta olan niye gönderiyor anlamış değilim. Bende gönderirdim o zaman, 1 hafta evde ben yaptırdım derslerini bütün harfleri öğrettim okumaya geçti. Çok mu bayılıyorum bu duruma bir anne için evde eğitim hiç de kolay değil. Önceden de böyle olması gerekiyordu koronaya hacet yok ki bulaşıcı hastalık varsa gönderip vebale girmemeli kimse. Ateşli ateşli gönderen var şaka gibi.
Dediğin gibi aşılarla birlikte bağışıklık oluşacak. Daha bir sürü varyant var ne zaman bitecek belli değil.

Bende katılıyorum
Her vatandaş kendi duyarlığını oluşdursaydı bu kadar bulaş olmazdı zaten
Ben o hafta alış verişe dahi çıkmadım belki belirtisiz atlatıyor olabilirim diye

Sabahtan yaptiklarim;
Sporumu yaptim
Azcik soru cozdum
Camasir yikadim astim
Bulasik makinesi geceden yikanmisti yerlestirdim
Kahvaltı hazirladim hunharca yesillik yikadim en sevdigim
Bugün firinda köfte patates yapcam, köftenin harcini yogurup dolaba attim
Cicegimi suladim
Kahvaltimi yaptim ders calismaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…