Biraz daha iyi canım. Oynatmaması için bayağı bir mücadele veriyorum o ayrı
Şimdi uyudu, keşke Daha çok uyusa da az hareket etse.
Allah şifa versin inşallah. Nasıl oldun biraz daha iyi misinÇok sağolun, dua edin lütfen hiç böyle ağır hasta olmazdım ben, yerimden kalkamıyorum.
Acile gidecek halim bile yok.
Allah şifa versin. Biran önce toparlanir inşallahÇok geçmiş olsunNego
@Bonus
Feslegen Kokulu Nane
Hanımlar oğlum çok hasta 2dir idrar yolu iltihabından acilde geceliyoruz,dünde acildeydik malsefe.. sünnet durumu var gelemez isem buara merak etmeyin.
Ben de çok üzüldüm ama sonra Rabbim beterinden korusun dedim. Çünkü yüzünü çok kötü çarptı. Kesin burnu kırıldı dedik.inşallah hemen toparlıycak kaynayıvercek canımm, küçük cadı ya nasıl üzdü bizi
Ben de çok üzüldüm ama sonra Rabbim beterinden korusun dedim. Çünkü yüzünü çok kötü çarptı. Kesin burnu kırıldı dedik.
çok geçmiş olsun NegoÇok sağolun, dua edin lütfen hiç böyle ağır hasta olmazdım ben, yerimden kalkamıyorum.
Çok geçmiş olsunNego
@Bonus
Feslegen Kokulu Nane
Hanımlar oğlum çok hasta 2dir idrar yolu iltihabından acilde geceliyoruz,dünde acildeydik malsefe.. sünnet durumu var gelemez isem buara merak etmeyin.
Geçip gidecek inşallah. Kaç gün sargida kalacakmışBen de çok üzüldüm ama sonra Rabbim beterinden korusun dedim. Çünkü yüzünü çok kötü çarptı. Kesin burnu kırıldı dedik.
15 gün dedi doktor ama bazıları 15 fazla diyorGeçip gidecek inşallah. Kaç gün sargida kalacakmış
Çabucak kaynar canım üzülme. Kötü bir hatıra kalacak sadece.15 gün dedi doktor ama bazıları 15 fazla diyor
Yaaa çok çok geçmiş olsunnn Allah şifa versin inşallah canımm yaÇok sağolun, dua edin lütfen hiç böyle ağır hasta olmazdım ben, yerimden kalkamıyorum.
Gelmiş geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim ,Ağrıdan uyuyamadığım için şimdi yazayım, yarın hiç vaktim olamayabilir.
İnternet diyeti tam da zamanında oldu sanırım. Çok feci boğaz ve vücut ağrısı çekiyorum. Dayanmaya çalışıyorum sabaha kadar mecburen.
Eşim de aynı şekilde hasta olduğu için acile de gidemiyoruz.
Merak etmeyin :)
Boşuna demiyorum hamarat hanımlar diye kikikiTuvalet,banyo yıkandı. Klozet,lavabolar ovuldu. İki paket çamaşır katlandı, yerleştirildi. Oyuncaklar toplandı.ev havalandı. Bir paket çamaşır atıldı.
9 da başladım. Baktım Burdaki hanımlar sabahtan başlıyor bende basliyim dedim. Bugünde şansıma kimse yokBoşuna demiyorum hamarat hanımlar diye kikiki
Maşallah ne zaman yaptın bunca işi , ben daha kafamı toplayamadım bırak evi ....
Sen miydin kız bana aynalarla ne derdin var diyen.
Kızlar bir müddet ödevleri ben vereceğim. Ama kendim yapamayacağım
Nego iyileşene kadar sayfa boş kalmasın diye. Ama ödev vermek isteyen başka arkadaş varsa o da alabilir
Nego çabuk iyileş
2 Aralık Pazartesi ödevi.
Bütün aynaları ve beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Kolay gelsin herkese.
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
@Delft
B BUSR4
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@D e f n e
@RosSsS
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@sebepsiz07
Teşekkür ederimGünaydın hamarat hanımlar ,
Sayfamıza nazar mı deydi ne hastalar çoğaldı
Fesleğencim tekrar geçmiş olsun kızın daha iyidir umarım, bu arada kolay ödev kikiki sevindim
banyo aynasıyla derdin ne dedimSen miydin kız bana aynalarla ne derdin var diyen
Banyo aynası hep nokta nokta diş macunu oluyo sinir oluyom napimbanyo aynasıyla derdin ne dedim
Vestiyer aynası var, gardırop aynası var, tuvalet masası aynası var, boy aynası var ...
Hepsinde benim kızımın el izleri var
Bizde de o kısımda ayna yok ama fayanslar senin dediğin gibi oluyorBanyo aynası hep nokta nokta diş macunu oluyo sinir oluyom napimbide yatakodamda tuvalet aynası o kadar.bugün silerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?