Cok gecmis olsun Allah sifa versin..Ağrıdan uyuyamadığım için şimdi yazayım, yarın hiç vaktim olamayabilir.
İnternet diyeti tam da zamanında oldu sanırım. Çok feci boğaz ve vücut ağrısı çekiyorum. Dayanmaya çalışıyorum sabaha kadar mecburen.
Eşim de aynı şekilde hasta olduğu için acile de gidemiyoruz.
Merak etmeyin :)
Kız sen sıfırcı hoca mısın.
Kızlar bir müddet ödevleri ben vereceğim. Ama kendim yapamayacağım
Nego iyileşene kadar sayfa boş kalmasın diye. Ama ödev vermek isteyen başka arkadaş varsa o da alabilir
Nego çabuk iyileş
2 Aralık Pazartesi ödevi.
Bütün aynaları ve beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Kolay gelsin herkese.
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@terliksi06
Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@D e f n e
@RosSsS
Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Casper25
@sebepsiz07
Çok teşekkür ederim, evde ilacım vardı onları içiyorum, tuzlu suyla gargara yapıyorum bakalım, gece kötü olursam mecburen giderim artık acileCok gecmis olsun Allah sifa versin..
Dra mutlaka gidin taksi cagirin veya akraba ,komsu rica edin..cocuklara bulastirmayin..
Bunun disinda 1 cay kasigi toz zencefile ,1 tatli kasigi bali karistirip ustune 2-3 damla limonu sıkıp ,1bardak suyla yutarsan daha cabuk iyilesirsin..tez vakit iyi oldu negom
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim, evde ilacım vardı onları içiyorum, tuzlu suyla gargara yapıyorum bakalım, gece kötü olursam mecburen giderim artık acile
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Nasıl oldun? Biraz daha iyi misin canım?Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun ❤
Sayfayı da boş bırakmamışsınız ne güzel
Kaç tane ayna var ki sizin evde?Kız sen sıfırcı hoca mısın
Bütün aynalar ne vicdansız
Yetmemiş bi de beyaz eşya eklemiş
Sabaha göre daha iyiyim canım çok şükür, hala yatıyorum ama olsunNasıl oldun? Biraz daha iyi misin canım?
Iyice bir dinlen ama keske doktora gitseydinSabaha göre daha iyiyim canım çok şükür, hala yatıyorum ama olsun
Feslegenim hala oksurugum duruyor. Toz moz alamiyorum.
Kızlar bir müddet ödevleri ben vereceğim. Ama kendim yapamayacağım
Nego iyileşene kadar sayfa boş kalmasın diye. Ama ödev vermek isteyen başka arkadaş varsa o da alabilir
Nego çabuk iyileş
2 Aralık Pazartesi ödevi.
Bütün aynaları ve beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Kolay gelsin herkese.
@malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@terliksi06
Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@SchonerDuft
@D e f n e
@RosSsS
Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@enenisa
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
Casper25
@sebepsiz07
Allah yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun.Feslegenim hala oksurugum duruyor. Toz moz alamiyorumastim olunca grip olum gibi geciyor. 5 gundur maskeyle geziyorum ya
Amin kuzum. Hepimiz iyileselim yaAllah yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun.Topik olarak hepimiz dökülüyoruz yaa. Allah beterinden korusun.
Benim bir şeyim yok da küçük kızımın kolu kırıldı.Amin kuzum. Hepimiz iyileselim yaSenin neyin var?
Hakkaten bol bol ayna varKaç tane ayna var ki sizin evde?
Aklım bizim eve gittiyse demek.
Aaaaa çok geçmiş olsunBenim bir şeyim yok da küçük kızımın kolu kırıldı.
Aminnnnn canımAaaaa çok geçmiş olsunçocuk dedin mi akan sular duruyo yaa rabbim şifa versin tez zamanda
Allah iyiliğini versinHakkaten bol bol ayna varseverim deli gibi heryere de koyarım
Eşyaları da hep beyaza boyadım,ondan şok etkisi oldu ödev bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?