Ayyyy ne güzel24 sene oldu gözümü açalı çok oldu hiç umrumda değil.
Benim eltim tek kız hayalıde tek gelin olmak bende aradan cekildim buyur meydan senin dedim al kaynanını tepe tepe kullan canıma minnet dedim
Zarf yerim çok aldırış etmem eskiden çok olmazdı kv onun temizliğine yardım ederken şimdi son zamanlarda kadın elini herşeyden cekince aklı başına geldi beni ilgilendiren bir mesele değil aranızda cözün edasındayımYa var ya
Vaaay işte budedikodu sevmeyen bir kadın
Zarf yerim çok aldırış etmem eskiden çok olmazdı kv onun temizliğine yardım ederken şimdi son zamanlarda kadın elini herşeyden cekince aklı başına geldi beni ilgilendiren bir mesele değil aranızda cözün edasındayım
Arada kv vicdanım sızlar sen seçtin Aşkom artık çok geç derim
Öyle eltiniz varsa ardan sıvışın hiç uğraşmayınAyyyy ne güzeldarısı başıma . Ama kaynanaya yakın olan benim. Eltim uzakta yani başka şehirde
Bizdeki durum tam tersiÖyle eltiniz varsa ardan sıvışın hiç uğraşmayınteçrube edildi onaylandı
Deli mi ne silah zoruyla mı evlenmişAbsürt bişey anlatayım
Eltim aileden bir genç kız ailenin tek oğluyla evlediğinde bak görüyon tek gelin ne şanslı derdi gözümün içine baka baka
Ben olsam terslerdim dutBizdeki durum tam tersikaynanam ona yapışmaya yamanmaya çalışıyo. 4 ay oldu evneli bu arada eltimin. Kadın osursa bana geliyo kaynanam .ay dut gördünmü nasıl da güzel osurdu nağme bile yaptı. Maşallah çok iyi
Ben olsam terslerdim dutGit dinle ozaman deseydin
Ben önce bu ne demek istedi diyene kadar anlamazlıktan geliyordumDeli mi ne silah zoruyla mı evlenmişöylesini bulaydı.
Seviyorsa sorun yok dinler sonrada koklar artıkayy ne gerecem kendi kendimi. Rabbim sevdiğine kavuştursun
AyyyBen önce bu ne demek istedi diyene kadar anlamazlıktan geliyordum
Şimdi diyorum yapıştırsaydın ya lafı tam yeri zamanı eline bir daha geçermi diye
Boğulur inşallahSeviyorsa sorun yok dinler sonrada koklar artık
Nağmesi bile varKv koklama aşamasında
Ben zamanı beklerimAyyybenim kaynanam için zaman önemli değil. Nerdeeeen nereye konuyu açar 7 sene önceki şeyi söyler lafını sokar oturur
Yok beklemezBen zamanı beklerim
Ayyy dut ben öyle insanları çok güzel bozarımYok beklemezkarnımın şişini indirdim senin de başını ağrıttım der gasıla gassıla oturur geri
Ayyy dut ben öyle insanları çok güzel bozarımbana yolla
Evet şişti biraz sizden sonra bir ağrı kesici alayım derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?