Evet anne kız soldan soldan geldi bak deayyy bi daha yollarım . Ben o an donup kalıyom. Tabi o gittikten sonra bi baş ağrısı gelir. Herife patlarım
O mu bana takiyo ben mi ona bilmiyorum be sudemÇalışkan Civcivtak picagi derse
Benim tam tersi kv ile arası su sızmaz ama eminim onlar beni çekiştiriyordur.Ayy ben eltimle buluşsam beni fıtık eden kaynanamı çekiştirirdim zaar
Ay aman bırak günahın dökülsünBenim tam tersi kv ile arası su sızmaz ama eminim onlar beni çekiştiriyordur.
Çok yorulmuşsunPazara gittim sadece yaptığım tek iş buydu
Sus kız mutfağı da temizledim simdi, su an odayı temizliyorm sonra kıyafet katlayıp banyo yapacam. Sonra daa kitap zamaniÇok yorulmuşsun
Masumlar Apartmanı nasil gidiyor uzun zamandır izlemiyorum en son İnci ölmüştüÇok yorulmuşsun
Sonra bende izlemedimMasumlar Apartmanı nasil gidiyor uzun zamandır izlemiyorum en son İnci ölmüştü
Hiç de belli olmuyor Safişi sevdiğinSonra bende izlemedimsafiş göynümde ölümsüz ama
Aslıhan Gürbüz dahil olmuş kadroya en son, acayip merak ettim o kadını seviyorum çünküSonra bende izlemedimsafiş göynümde ölümsüz ama
Dimi TeyoşkoHiç de belli olmuyor Safişi sevdiğin
Niye kızHiç de belli olmuyor Safişi sevdiğin
Sen bendesinBenim tam tersi kv ile arası su sızmaz ama eminim onlar beni çekiştiriyordur.
Bu iznin sonucu dönem ödevine dönmez inşaaallahGünaydınlar
Ben bir müddet olamayacağım, bu sürede ödevde olmayacak
Eki Görüntüle 2972002
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
T Tubiskooo
@Ysf42
Bende ondan korkuyorum
Ay aman bırak günahın dökülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?