Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seni su topiginden hatırlıyorum sanki ya da dua topiginden?
Doğru mu ?
Hoşgeldin tekrardan.

Seni su topiginden hatırlıyorum sanki ya da dua topiginden?
Doğru mu ?
Hoşgeldin tekrardan.
Yalnız kalbimi kırdın şu an
Niloyanın topiğinden su topiğine oradan söz uçar yazı kalır a kadar her topikte çok güzel sohbetler etmiştik ben seni hiç unutmazken sen nasıl beni ucundan hatırlarsın

Çamaşır attım 2 makine. Wc yıkadım. Lavaboyu yıkadım. Alışveriş yapıldı. Yemek sofra güne devam ettim. Ödev de yaptırdım. Dağınıklığı topladım. Bol bol çocuklarla zaman geçirdim. Tv bakmasınlar diye sürekli ya yediriyorum ya oyun buluyorum onlara..
Mutfağı toplarken çocuklara meyve yedireceğim şimdide.. Yarına sadece evi süpürmek kalsın. Çamaşırları da bitireceğim bugün.

+++
Yemek yaptim
Ders calistim
Kuruyan ekmekleri blenderdan cektim
Aksam yemeginden sonra mutfagi topladim
Fazladan kadayif kavurup dolaba attim
Tatli yaptim
Cay demledim

Bugün de böyle bitti su gibi gecti. Hicbir sey anlamadim

Oyyy hatirladim simdi daha cok .
Ama cok zaman oldu be güzelim gittin baya bir gelmedin.

Evet bana da iyi geliyordu. Motive oluyurdum. Şu sıralar elimi eteğimi çektim ev işlerinden Annem yanımda tabi yani ev temiz yine de ama artık yavaş yavaş toparlanmam lazım. Hala bulantım var ama ilaçla kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Ev kokuyor bana o yüzden kalkıp rahatça odalara girip çıkamıyorum işte
Ben burda yeni sayılırım.
Ama çok faydası oldu buranın bana iyi ki gelmişim.

Hamilesin sanirim kac aylık?

Bi kez daha yakın olmadığımıza üzüldüm sen uyanıkken bebeyi sana paslardım
Aman bi delilik yapıp çişe neyim gitme
Getirseydin komşuya bebek nasıl bakılır uygulamalı gösterirdim
Nasıl nini söylenir ses olayının çıktığını nasıl anlatırdım
Eşim mutayitte şikayet yaparak değilde daha yumuşak bir biçimde söylemiş bunun var bir tamiri filan diye arada tabi dokundurmuşda adamda olurmu öyle şey deyip adamı sanırım aramış sanırım iyi bir zılgıt yemiş duyumlarıma göre mütayit üst fiyattan sat alıyorum çık köyüne git sesiz sesiz otur burda böyle bir sesizlik olmayacağını bilmen lazımdı gibisinden
Sonra adam eşimi arayıp özür dilemiş galiba ayıp oldu biraz fala filan eşimde biz komşuyuz senin sesin bana benim ki sana gelir bunda benim acımdan bir sıkıntı yok çoçukları bu konuda sakın sıkma benim tarafımdan yana hiç bir zararı yok netice çocuk benimkide çoçuk senikide çoçuk beraber büyüp anıları olacak bu evde deyip konuyu kapatmış
Bende özür dilendiği için ekstiradan eşiyle konuşmadım mahcubiyetini bildirmiş zaten onlarda yeni ortam yeni düzen alışacaklar artık bizlerde yardımcı olacağız çok muhattab olmam ben komşuluk ilkişsinin yabancısıyım çok sıkı fıkı ilişkileri sevmem sinirsizlık beni rahatsız eder selamda Allahın kelamı onuda esirgemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…