Ne takıldı.Babama takıldı ondan çok memnun inş seninki de öyle olur
Seni su topiginden hatırlıyorum sanki ya da dua topiginden?Uzun bir aradan sonra herkese selamlar, hatırlamazsınız muhtemelen ama en son memlekete gidecektim. Neyse gittim ve oradayken süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Memlekette bir hafta kaldım ama dönünce hem psikolojik çöküntüden hem de mide bulantısından hiç bir iş yapamadığım için sayfaya yazmaya yüzüm olmadı. Ama artık toparlanma ve küllerinden yeniden doğma zamanı tabi beni tekrar aranıza alırsanız
Yalnız kalbimi kırdın şu anSeni su topiginden hatırlıyorum sanki ya da dua topiginden?
Doğru mu ?
Hoşgeldin tekrardan.
+++Sabahtan yaptiklarim;
Sporumu yaptim
Azcik soru cozdum
Camasir yikadim astim
Bulasik makinesi geceden yikanmisti yerlestirdim
Kahvaltı hazirladim hunharca yesillik yikadim en sevdigim
Bugün firinda köfte patates yapcam, köftenin harcini yogurup dolaba attim
Cicegimi suladim
Kahvaltimi yaptim ders calismaya gidiyorum
İleride iyice yaygınlaşacak bunlar. 3 kişiden biri görmüyor aslında. Ama çoğu kişi buna rağmen düzenli gözlük kullanmıyor.Göze akıllı mercek takıldı
OyyyYalnız kalbimi kırdın şu an
Niloyanın topiğinden su topiğine oradan söz uçar yazı kalır a kadar her topikte çok güzel sohbetler etmiştikben seni hiç unutmazken sen nasıl beni ucundan hatırlarsın
Şaka yapıyorum evet 2 kere git gel yaptım. Bir de burda da hiç karşılaşmamıştıkOyyyhatirladim simdi daha cok .
Ama cok zaman oldu be güzelim gittin baya bir gelmedin.
Ben burda yeni sayılırım.Şaka yapıyorum evet 2 kere git gel yaptım. Bir de burda da hiç karşılaşmamıştık
Ben burda yeni sayılırım.
Ama çok faydası oldu buranın bana iyi ki gelmişim.
Hamilesin sanirim kac aylık?Evet bana da iyi geliyordu. Motive oluyurdum. Şu sıralar elimi eteğimi çektim ev işlerindenAnnem yanımda tabi yani ev temiz yine de ama artık yavaş yavaş toparlanmam lazım. Hala bulantım var ama ilaçla kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Ev kokuyor bana o yüzden kalkıp rahatça odalara girip çıkamıyorum işte
TeşekkürlerHayırlı olsun
Bi kez daha yakın olmadığımıza üzüldüm sen uyanıkken bebeyi sana paslardımYine saat 20:30 uyuya kaldım
Şimdi cin gibiyim
Getirseydin komşuya bebek nasıl bakılır uygulamalı gösterirdimBi kez daha yakın olmadığımıza üzüldüm sen uyanıkken bebeyi sana paslardım
Aman bi delilik yapıp çişe neyim gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?