Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın canım iyi olmuş anlayana anladığı dilden konuşmak lazım bak nasıl yola gelmiş İnan kızım öyle gazlıydı ilk Ramazan’ında 50 günlüktü öyle bir ağlardı ki çoğu orucumu sahursuz tuttum gün aydınlanırdı nerdeyse o uyuduğunda yine de tek komşumdan tek kelime duymadım çünkü bu benim mani olabileceğim bir durum değil aynı şekilde su sesi , gider sesi yani insan hali banyo da yapılacak tuvalete de gidilecek dediğin gibi o da alışacak apartmanda yaşamaya ben de köyde büyüdüm şehre taşındığımızda 18 yaşındaydım kardeşlerim küçüktü alışmışlar köyde serbest koşup oynamaya annem darlardı çocukları millet rahatsız olmasın diye ama kimseye de tek laf etmedik

Çoçuk dedim mi akan sular durur ben de kiracılarımızın bebekleri ağlardı bazen eşime ayıp olmasa alır geliriz o annede biraz dinlenir yazık derdim zaten eve tıkan çoçukları biz şimdi hoplama zıplama oynama demek bana göre değil
Üst katım yerleşiyor saat 12 1 kadar sanırım torunlar yardım için anneleri uğraşırken onlar hırdalaşıyor ben fark etmiyorum bende taşınma hebgamesinden geçtim o sitresi biliyorum şimdi ne diye kapılarına gideyim
Çok mu rahatsız oldum ev büyük odama geçerim mutfağa giderim balkona var iki bir şeyle kendimi oyaladım mı tamam biter gecer
Hiç sıkmadım çoçukları zaten az çok o eski evden alışıklar artık büyükler hırdalaşma yaşını geçtiler öyle uyarılacak çocuk değiller akşam oldumu herkes odasında
Şimdi bebeğim olsa valla nimide söylerim şarkımıda halen kuşlarımın bile şarkısı var onuda söylüyorum.

Son düzenleme:
Bugün neler yapacaksınız plan da ne var ?
Hanimçeler?
Ben kahvaltı ve bulaşık sonrası mayismis durumdayim
Ben erken uyandım minik uyanana kadar etrafı topladım kızım uyandı yatağını topladım mutfak dolaplarının yüzünü sildim çöpleri çıkardım oturma odasının tozunu aldım küçük bey uyandı, yıkadım banyoyu toparladım şimdi onu uyutup kahvaltı hazırlayacağım acıktım

Çalışkan kadın

Ben de kalkayım bazı yerlerim büyümeden
Makineden çıkan çamaşırları serip sonra salonu temizleyeyim.
Dün akşama doğru supurup silmiştim zaten.
Sadece bir kanepe örtülerimi balkon içine silkeleyip tekrar tutucam. Bir de televizyonum tozlu gibi onu bir sileyim

Evin her yanı pis. Misafir gelmeden önce temizle gitsin temizle pöff

Şu saate kadar yaptıklarım
Oturma odasına getirdiğim fazlalıkları salona attım
Yatakları topladım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim

Birinin arkamdan ittirmesi lazım temizlik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…