Günaydın canım iyi olmuş anlayana anladığı dilden konuşmak lazım bak nasıl yola gelmiş İnan kızım öyle gazlıydı ilk Ramazan’ında 50 günlüktü öyle bir ağlardı ki çoğu orucumu sahursuz tuttum gün aydınlanırdı nerdeyse o uyuduğunda yine de tek komşumdan tek kelime duymadım çünkü bu benim mani olabileceğim bir durum değil aynı şekilde su sesi , gider sesi yani insan hali banyo da yapılacak tuvalete de gidilecek dediğin gibi o da alışacak apartmanda yaşamaya ben de köyde büyüdüm şehre taşındığımızda 18 yaşındaydım kardeşlerim küçüktü alışmışlar köyde serbest koşup oynamaya annem darlardı çocukları millet rahatsız olmasın diye ama kimseye de tek laf etmedikGetirseydin komşuya bebek nasıl bakılır uygulamalı gösterirdim
Nasıl nini söylenir ses olayının çıktığını nasıl anlatırdım
Eşim mutayitte şikayet yaparak değilde daha yumuşak bir biçimde söylemiş bunun var bir tamiri filan diye arada tabi dokundurmuşda adamda olurmu öyle şey deyip adamı sanırım aramış sanırım iyi bir zılgıt yemiş duyumlarıma göre mütayit üst fiyattan sat alıyorum çık köyüne git sesiz sesiz otur burda böyle bir sesizlik olmayacağını bilmen lazımdı gibisinden
Sonra adam eşimi arayıp özür dilemiş galiba ayıp oldu biraz fala filan eşimde biz komşuyuz senin sesin bana benim ki sana gelir bunda benim acımdan bir sıkıntı yok çoçukları bu konuda sakın sıkma benim tarafımdan yana hiç bir zararı yok netice çocuk benimkide çoçuk senikide çoçuk beraber büyüp anıları olacak bu evde deyip konuyu kapatmış
Bende özür dilendiği için ekstiradan eşiyle konuşmadım mahcubiyetini bildirmiş zaten onlarda yeni ortam yeni düzen alışacaklar artık bizlerde yardımcı olacağız çok muhattab olmam ben komşuluk ilkişsinin yabancısıyım çok sıkı fıkı ilişkileri sevmem sinirsizlık beni rahatsız eder selamda Allahın kelamı onuda esirgemem
Üfff üfff nefis heman iki yumurta kırıyorum
Çoçuk dedim mi akan sular durur ben de kiracılarımızın bebekleri ağlardı bazen eşime ayıp olmasa alır geliriz o annede biraz dinlenir yazık derdim zaten eve tıkan çoçukları biz şimdi hoplama zıplama oynama demek bana göre değilGünaydın canım iyi olmuş anlayana anladığı dilden konuşmak lazım bak nasıl yola gelmiş İnan kızım öyle gazlıydı ilk Ramazan’ında 50 günlüktü öyle bir ağlardı ki çoğu orucumu sahursuz tuttum gün aydınlanırdı nerdeyse o uyuduğunda yine de tek komşumdan tek kelime duymadım çünkü bu benim mani olabileceğim bir durum değil aynı şekilde su sesi , gider sesi yani insan hali banyo da yapılacak tuvalete de gidilecek dediğin gibi o da alışacak apartmanda yaşamaya ben de köyde büyüdüm şehre taşındığımızda 18 yaşındaydım kardeşlerim küçüktü alışmışlar köyde serbest koşup oynamaya annem darlardı çocukları millet rahatsız olmasın diye ama kimseye de tek laf etmedik
Yalnız kahvaltıyı sevmiyorum 2 haftadır eşim hafta sonlarıda yok
Ben erken uyandım minik uyanana kadar etrafı topladım kızım uyandı yatağını topladım mutfak dolaplarının yüzünü sildim çöpleri çıkardım oturma odasının tozunu aldım küçük bey uyandı, yıkadım banyoyu toparladım şimdi onu uyutup kahvaltı hazırlayacağım acıktımBugün neler yapacaksınız plan da ne var ?
Hanimçeler?
Ben kahvaltı ve bulaşık sonrası mayismis durumdayim
Çalışkan kadınBen erken uyandım minik uyanana kadar etrafı topladım kızım uyandı yatağını topladım mutfak dolaplarının yüzünü sildim çöpleri çıkardım oturma odasının tozunu aldım küçük bey uyandı, yıkadım banyoyu toparladım şimdi onu uyutup kahvaltı hazırlayacağım acıktım
Eşime kızdım aç kalktım kahvaltıdan, bundan yiyebilir miyim
Kızıma kalk çıkalım baş başa kahvaltıya gidelim dedim oralı olmadıEşime kızdım aç kalktım kahvaltıdan, bundan yiyebilir miyim
Valla biz buluşalım aradaKızıma kalk çıkalım baş başa kahvaltıya gidelim dedim oralı olmadı
Evde bir kör bir ayvaz kaldık
Yolunuz düşerse beklerim buluşuruzValla biz buluşalım aradane ki 1 saat. İstanbul'da semtler arası daha fazla sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?