Demin kahvaltı yaptık kızım çikolata sürmemi istiyor sahanda yumurtaya bi ekmek banışım var kız hele dur acımdan ölüyorum dedim çocuğaGeç kahvaltı yapınca kalbim carpıyor
Halsizleşiyorum yok bünye hiç alışık değil
Bekle bekle kalkmadı eşim olsa çoktan yapmıştımDemin kahvaltı yaptık kızım çikolata sürmemi istiyor sahanda yumurtaya bi ekmek banışım var kız hele dur acımdan ölüyorum dedim çocuğazalımsın boğaz
Selam kızlar. Eve temizlikci cagircam da, yarım gün ne kadardır? Tabi değişir kişiden ve içerikten içeriğe ama piyasayı az çok öğrenmek istiyorum. Yerleri silme süpürme (odalar, banyo) ve toz alma
Teşekkür ederim. Yarım gün dediğimiz 4 saat değil mi,?Yarım gün benim bildiğim 120- 150 arası. Tam günü 250 den hesaplayınca ama semte göre değişir artar ve azalır.
Gelen kişi çok uzaktan geliyosa yol parası var.
Yapılan işe göre daha erken biter az verilir daha geç biter 20-50 lira daha verilebilir.
Evet de bazıları saatsiz çalışıyor sabah gelip öğlen gider.Teşekkür ederim. Yarım gün dediğimiz 4 saat değil mi,?
Sakar Şakir deseydin yaOff kocacığım bi yemek doldurmak için tabak almak isterken tam 5 tabaktan olduk.Yeni aldığım kaktüslü tabağımda gitti. 2 si de iade edilecekti kv nin ve ablamın tabağıydı.Tek tesellim kafasını yarmadı.Göz çıktı diyorum kendimi avutmaca
Tamam sağolEvet de bazıları saatsiz çalışıyor sabah gelip öğlen gider.
Pandemiden sonra hiç bilmiyorum fiyatları aklımda son kalan bu ama şu an yazınca az geldi bana da
Sevmediğim kırılsılda kurtulayım hiç bir şey kırılmazOff kocacığım bi yemek doldurmak için tabak almak isterken tam 5 tabaktan olduk.Yeni aldığım kaktüslü tabağımda gitti. 2 si de iade edilecekti kv nin ve ablamın tabağıydı.Tek tesellim kafasını yarmadı.Göz çıktı diyorum kendimi avutmaca
Belki bizde sakarlık vardır bol bol kırılıyor bişeylerSevmediğim kırılsılda kurtulayım hiç bir şey kırılmaz
Gider en sevdiğim şey kırılır
Sağlık olsun canım
Benim sakarlıklarım sevdiğim şeylereBelki bizde sakarlık vardır bol bol kırılıyor bişeylerElektrik bi gitti pir gitti bi daha gelmedi bu saate kadar.Mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz sanırsın.
Elektrik olmayınca benim de iş yapasım gelmiyo ama herşey onunla çalışıyor.Benim sakarlıklarım sevdiğim şeylere
Zor bende bugün bol bol miskinlik yaptım
Burada kapalı sanırım bu hafta yurt geneli yağışlıElektrik olmayınca benim de iş yapasım gelmiyo ama herşey onunla çalışıyor.Makine bekledi,yerler süpürülecek.Burası yağışlı kaç gündür içimiz karardı yahu bi güneş açsa enerjik hissedip temizlik yapasım da gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?