Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende yaptıklarımı yazayım
Kahvaltı hazırladım topladım 1 makine bulaşık yıkandı. Tencere dolabını boşalttım düzenledim. Yıkanan bulaşıkları kaldırdım. Mutfağı süpürdüm sildim. Akşam yemeği yendi bulaşıkları kaldırdım.
Tüm evin dağınıklığını topladım. Evi süpürdüm sildim.
Çocuklar yıkandı
2 makine daha çamaşır buldum yıkamadan duramıyorum. Bornozları atayım dedim bu seferde.
Şimdi de çocuğun çantasını falan hazırlayacağım. Son çıkan çamaşırları kaldırayım. Hala bir makine daha yıkanıyor. Onu da kaldırınca işim bitecek. Artık çok yığmadan kaldırmaya karar verdim. Bulaşık yıkanınca da makineyi hemen boşaltmaya çaba göstereceğim. Yoksa iş yığılıyor.
Çocuğun ödevi hala bitmedi. Yarın yapsın artık napalım.

Buzlukta hazır bir şeyler var mı
Hiç değilse ikramlıklarla uğraşma
Var canım kek, poğaça, kurabiye, şerbetli tatlıyı kurabiye şeklinde şerbetlemeden attım ona şerbet yaparım ayarlarım ikramlık da temizlik sıkıntı çamaşır suyuyla yapılacak işleri bi önden halletsem iyi olacak

Ev toplandı süpruldu
Tüm camasirlar yikandi asildi
Kuruyanlar kaldirildi
Mutfak 64477393939 kez toplandi
Cöp kovasi temizlendi
Mutfak silindi
Çiceklere bakim yapildi
Cocuklar yikandi
Banyo temizlendi
Ödevler var hala bitmiyor
Bizim ödevlerde bitmedi. Yalnız değilsin

Ahh yakın olaydık valla bebeye bakardım sen işini görürdün bir soluklanırdın
Sıkma canını yavaş yavaş halelet halemediğin olursa da boşver kuzum zaten beben var o kadarına anlayış göstersinler artık

Bizde son güne koyduk gerci benimki 5. Sınıf
O mubarek ödev son dakika yapılacak
Sen böyle yazınca evet son dakika ödevi yapardık hatta okulda dahi yapmışlığım var.Hoca ödev verince bazen boş derslerde yapardık evde boş kalmak için heyy gidi günler.. Ama çok ödev yapan bi öğrenciydim örnekti dosyalarım bizler sunum yapardık dosya hazırlardık şu an sistem farklı.

Ben birinci sınıfta pazara ödev kalmıyacak diye kural koyardım ki alışsın onlar sonra kendi kurallarını koyarlar

Helal olsun canım çok hamaratsın bebişle nasıl hazırladın tüm bunları.Saygıyla selamlıyorum seni..

Bugün yaptıklarım..Ev toplandı, süpürüldü, yerler silindi.Çamaşırlar katlandı,yerleştirildi.Bulaşık makinesi boşaltıldı.Oğlanı yıkadık.Bebişte sabaha kaldı onu da yarın yıkayacağım inş.Sıpagetti yapmıştım nohutta vardı yendi.Çamaşır makinede yarın çalıştırılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…