Var canım kek, poğaça, kurabiye, şerbetli tatlıyı kurabiye şeklinde şerbetlemeden attım ona şerbet yaparım ayarlarım ikramlık da temizlik sıkıntı çamaşır suyuyla yapılacak işleri bi önden halletsem iyi olacakBuzlukta hazır bir şeyler var mı
Hiç değilse ikramlıklarla uğraşma
Bizim ödevlerde bitmedi. Yalnız değilsinEv toplandı süpruldu
Tüm camasirlar yikandi asildi
Kuruyanlar kaldirildi
Mutfak 64477393939 kez toplandi
Cöp kovasi temizlendi
Mutfak silindi
Çiceklere bakim yapildi
Cocuklar yikandi
Banyo temizlendi
Ödevler var hala bitmiyor
Ahh yakın olaydık valla bebeye bakardım sen işini görürdünVar canım kek, poğaça, kurabiye, şerbetli tatlıyı kurabiye şeklinde şerbetlemeden attım ona şerbet yaparım ayarlarım ikramlık da temizlik sıkıntı çamaşır suyuyla yapılacak işleri bi önden halletsem iyi olacak
Bizde son güne koyduk gerci benimki 5. SınıfBizim ödevlerde bitmedi. Yalnız değilsin
Sen böyle yazınca evet son dakika ödevi yapardıkBizde son güne koyduk gerci benimki 5. Sınıf
O mubarek ödev son dakika yapılacak
Ben birinci sınıfta pazara ödev kalmıyacak diye kural koyardım ki alışsın onlar sonra kendi kurallarını koyarlarSen böyle yazınca evet son dakika ödevi yapardıkhatta okulda dahi yapmışlığım var.Hoca ödev verince bazen boş derslerde yapardık evde boş kalmak için heyy gidi günler.. Ama çok ödev yapan bi öğrenciydim örnekti dosyalarım bizler sunum yapardık dosya hazırlardık şu an sistem farklı.
Selam ablacığım net ne olduSelam kızlar
Net oldu ya kaç gündür yoktu sen nasılsın kar varmı orda burda yağmur yağıyor ❤Selam ablacığım net ne oldu
Helal olsun canım çok hamaratsın bebişle nasıl hazırladın tüm bunları.Saygıyla selamlıyorum seni..Var canım kek, poğaça, kurabiye, şerbetli tatlıyı kurabiye şeklinde şerbetlemeden attım ona şerbet yaparım ayarlarım ikramlık da temizlik sıkıntı çamaşır suyuyla yapılacak işleri bi önden halletsem iyi olacak
yağmur var ilcelerde kar varda şehir içi yağmur olarak yağdıNet oldu ya kaç gündür yoktu sen nasılsın kar varmı orda burda yağmur yağıyor ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?