Maraton dedi ve yattıAktif Lora canım kardeşim gel ulan
Elin pratik bence o yüzden canım.Ben mesela elim hızlıdır ama yapınca biraz dağıtıyorum mutfağıAllah razı olsun canım şükür öyle insanlar değiller kafa dengiler olduğu kadar artık dediğin gibi canım
Şöyle dondurucum var canım bulduğum fırsatta aynı kekten bir değil iki kalıp kek yapıyorum ikisi birlikte sığıyor fırına birini kullanıyorum birini dondurucuya kaldırıyorum misafir geldiğinde yaptığım kurabiyenin fazlasını hemen bayatlamadan dondurucuya bilerek ölçüyü fazla tutuyorum çoğu zaman sarmam var mesela doğumdan önce kızkardeşimle sardık koyduk yine doğumdan önce fellah köftesi yapıp atmıştım bi haşlayıp sosunu hazırlaması kalıyor onun da poğaça desen eşim uyanır uyanmaz kahvaltı yapmaz 3 tepsi filan yapıyorum yaptığım zaman yiyeceği kadar poşetleyip dondurucuya koyuyorum sabah mikrodalgada ısıtıp götürüyor iş yerinde yiyor bazen misafirimiz de nasipleniyor o poğaçalardan öyle kurtarıcı oluyor misafir geldiğinde filan
Kaç çocuk var canım?☺Evde çoçuklar olsa acamazdımburada soğuk
Hepsini yolladım açtım yağmur havayıda temizlemiş
Yatmıyalım
Ben normalde de çok topluyorum canım yaparken topluyorum bi nevi örneğin şekeri, yağı koydum lazım değilse yerine geri koyuyorum hemen çıkan çöpleri (yumurta kabuğu, kabartma tozu paketi vs) tezgaha değil çöpe atıyorum işim bittiğinde tezgahta bi bulaşık kalmış oluyorElin pratik bence o yüzden canım.Ben mesela elim hızlıdır ama yapınca biraz dağıtıyorum mutfağıÇok bulaşıkta çıkartıyorum o yüzden zor geliyor
3 çoçuk varKaç çocuk var canım?☺
Kolayladın mı biraz işleriBen normalde de çok topluyorum canım yaparken topluyorum bi nevi örneğin şekeri, yağı koydum lazım değilse yerine geri koyuyorum hemen çıkan çöpleri (yumurta kabuğu, kabartma tozu paketi vs) tezgaha değil çöpe atıyorum işim bittiğinde tezgahta bi bulaşık kalmış oluyor
Evet canım şükür dondurucudaki tatlıyı şerbetledim kek ve tuzlu kurabiye çıkardım patates salatası da yapacağım patatesleri haşladım yeşilliklerini doğramak kaldı bir de eve süpürge tutmam lazımKolayladın mı biraz işleri
Evet canım şükür dondurucudaki tatlıyı şerbetledim kek ve tuzlu kurabiye çıkardım patates salatası da yapacağım patatesleri haşladım yeşilliklerini doğramak kaldı bir de eve süpürge tutmam lazım
Maşallah Allah bağışlasın ne güzel canım3 çoçuk var
1 ünversite
1 lise
1 ilk olkul
Çağında
Şuan 2 çoçuk yanımda diğeri üniversite başka ilde
Okuyunca iştahım açıldı bi, acıktım yahuEvet canım şükür dondurucudaki tatlıyı şerbetledim kek ve tuzlu kurabiye çıkardım patates salatası da yapacağım patatesleri haşladım yeşilliklerini doğramak kaldı bir de eve süpürge tutmam lazım
Erken kalkan yol alırı ben galiba fazla yanlış anladım 16 evledim 18 anne oldumMaşallah Allah bağışlasın ne güzel canımBüyütmüşsün sen çocukları.Erken anne olmuşsun anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?