Düzenli Evimiz & Hayatımız

Elin pratik bence o yüzden canım.Ben mesela elim hızlıdır ama yapınca biraz dağıtıyorum mutfağıÇok bulaşıkta çıkartıyorum o yüzden zor geliyor

Elin pratik bence o yüzden canım.Ben mesela elim hızlıdır ama yapınca biraz dağıtıyorum mutfağıÇok bulaşıkta çıkartıyorum o yüzden zor geliyor
Ben normalde de çok topluyorum canım yaparken topluyorum bi nevi örneğin şekeri, yağı koydum lazım değilse yerine geri koyuyorum hemen çıkan çöpleri (yumurta kabuğu, kabartma tozu paketi vs) tezgaha değil çöpe atıyorum işim bittiğinde tezgahta bi bulaşık kalmış oluyor

Kolayladın mı biraz işleri

Merhaba. Birkaç gündür girip yazamadım. Özlemişim sizi. Geçtiğimiz hafta üstümde bir ağırlık vardı, pek bir şey yapmak istemedi canım. Önümüzdeki birkaç gün birikenleri bitirmeyi çalışacağım. Yine dolusuyla yıkanacak ve katlanacak çamaşır var. Çocuğun ütülenecek kıyafetleri de birikti. Dün kayınvalidem yemek vermişti. Bugün yemek işi yok. Bebekle bitirebildiğim kadarını yapmak istiyorum bugün. Bu hafta memleketime gitmeyi düşünüyoruz. Bebekle 10-12 saat yol nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Eve geldiğimde bir sürü yapılacakla karşılaşmak istemediğim için gitmeden çamaşır vs ne varsa bitirip gitmeliyim.

Okuyunca iştahım açıldı bi, acıktım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…