- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.096
- 598
- 32
Beni de bir kez çaldırın kapatın. Yalniz kalmiiiimMaratona bensiz çıkarsanız puh
Allah razı olsun canım şükür öyle insanlar değiller kafa dengiler olduğu kadar artık dediğin gibi canımAhh yakın olaydık valla bebeye bakardım sen işini görürdünbir soluklanırdın
Sıkma canını yavaş yavaş halelet halemediğin olursa da boşver kuzum zaten beben var o kadarına anlayış göstersinler artık
Şöyle dondurucum var canım bulduğum fırsatta aynı kekten bir değil iki kalıp kek yapıyorum ikisi birlikte sığıyor fırına birini kullanıyorum birini dondurucuya kaldırıyorum misafir geldiğinde yaptığım kurabiyenin fazlasını hemen bayatlamadan dondurucuya bilerek ölçüyü fazla tutuyorum çoğu zaman sarmam var mesela doğumdan önce kızkardeşimle sardık koyduk yine doğumdan önce fellah köftesi yapıp atmıştım bi haşlayıp sosunu hazırlaması kalıyor onun da poğaça desen eşim uyanır uyanmaz kahvaltı yapmaz 3 tepsi filan yapıyorum yaptığım zaman yiyeceği kadar poşetleyip dondurucuya koyuyorum sabah mikrodalgada ısıtıp götürüyor iş yerinde yiyor bazen misafirimiz de nasipleniyor o poğaçalardan öyle kurtarıcı oluyor misafir geldiğinde filanHelal olsun canım çok hamaratsın bebişle nasıl hazırladın tüm bunları.Saygıyla selamlıyorum seni..
Kokusu geldiNerden hissettintam o saatte yiyoduk ablam eniştem vardı onlara patlatmıştım
BenideBeni de bir kez çaldırın kapatın. Yalniz kalmiiiim
Çay içiyorumDers var diye çocukların odasını topladım kızı da ebaya oturttum.
Çay hazır garnımı doyurayım önce
Tüm odaların camlarını açtım
Girdikce şoklanıp geri çıkıyorum
Evde çoçuklar olsa acamazdımHavalandıramıyorum çok soğuk o yüzden toplayamadım da belki yatarım
Çay çok güzel olmuş ayrılamıyorumKahvaltı yapıldı gerisi temizlik düzen ve bulaşık ve ben gidiyorum
Gelmek isteyeni de götürüyorum yanımda
Yatarsak gelir peşimizden
2 kere dinledim
Saymadım ben döngüye almışım2 kere dinledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?