- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah sifa versin. Inşallah bir an önce düzelir.
Allah şifa versin. Biran önce toparlanir inşallah
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun.çok geçmiş olsun Nego
ayy nasıl üzüldüm şu an ya baya kötüsün
Rabbim tez zamanda şifa versin çok dua edeceğim canım..
Ay çok geçmiş olsun
Rabbim tez zamanda şifa versin tüm hastalara
Eee nasıl oldu peki? Sünnet diyorsun.Sabahtan hastaneye gitmeden evi topladım,süpürdüm,toz aldım,çamaşır katladım. Hastaneyi hallettik,oğlanı yıkadım,komşu oturma günümüz vardı,orayıda aradan çıkardım. Yemeğim dünden vardı Allahtan. Pertim çıktı gibi..
Ama örtmenim bu yeni hoca çok kazık veriyor ödevleri.... eski hocamız bi beyaz eşya sildirirdi.....
Kızlar bir müddet ödevleri ben vereceğim. Ama kendim yapamayacağım
Nego iyileşene kadar sayfa boş kalmasın diye. Ama ödev vermek isteyen başka arkadaş varsa o da alabilir
Nego çabuk iyileş
2 Aralık Pazartesi ödevi.
Bütün aynaları ve beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Kolay gelsin herkese.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
Gonulmeyvesi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
SchonerDuft
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
E enenisa
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S sebepsiz07
Ultrasonda birşey çıkmadı. Geçen tahlilde enfeksiyon çıktı,antibyotiğe rağmen geçmedi. Yeniden tahlil alındı 3 gün sonra çıkacak (idrar kültürü) ona göre konuşcaz yeniden canım.Eee nasıl oldu peki? Sünnet diyorsun.
Hayırlısı olsun canım. Aklı kesince sünnet daha zor oluyor.Ultrasonda birşey çıkmadı. Geçen tahlilde enfeksiyon çıktı,antibyotiğe rağmen geçmedi. Yeniden tahlil alındı 3 gün sonra çıkacak (idrar kültürü) ona göre konuşcaz yeniden canım.
Tatlım hangisi kolayına gelirseAma örtmenim bu yeni hoca çok kazık veriyor ödevleri.... eski hocamız bi beyaz eşya sildirirdi....
Ultrasonda birşey çıkmadı. Geçen tahlilde enfeksiyon çıktı,antibyotiğe rağmen geçmedi. Yeniden tahlil alındı 3 gün sonra çıkacak (idrar kültürü) ona göre konuşcaz yeniden canım.
Çok geçmiş olsun . Benim oğlumda 4 aylıkken oldu sünnet bizim buradaki hastanede babası ellerinden ben bacaklarindan tuttum benim o aglayisi baya etkilemişti beni siz girmeyin nacizane tavsiyem.Ultrasonda birşey çıkmadı. Geçen tahlilde enfeksiyon çıktı,antibyotiğe rağmen geçmedi. Yeniden tahlil alındı 3 gün sonra çıkacak (idrar kültürü) ona göre konuşcaz yeniden canım.
Evet haklısın. Büyük oğlanda geç iyileşti. Hayırlısı bakalımHayırlısı olsun canım. Aklı kesince sünnet daha zor oluyor.
İnşallah bonusumİnş kolay atlatırsınız defne
Yok ben dayanamam zaten canım,girmem.Çok geçmiş olsun . Benim oğlumda 4 aylıkken oldu sünnet bizim buradaki hastanede babası ellerinden ben bacaklarindan tuttum benim o aglayisi baya etkilemişti beni siz girmeyin nacizane tavsiyem.
Ay ilki demi oğlan diYok ben dayanamam zaten canım,girmem.
Evet canım 9yaşında bir oğlum daha var birde ikizi kız. Ama hiç onlarda böyle sorun çıkmadı ilk defa bebekşerde idrar yolu iltihabı duyuyorumAy ilki demi oğlan diben çok etkilenmiştim o yüzden soyleyim demiştim Allah bağışlasın damatliklarinida görmeyi nasip etsin inşallah.
Bende kızımda görmemiştim idrar yolu iltihabı halbuki kiz bebeklerde daha sık görülür diye biliyordum benim oğlumda oldu hatta iltihap kanına karışmış hastanede yattik kullandığımız bezlerden mi ıslak mendillerden mi diye baya takmıştım bi dönem inşallah hemen geçer çok geçmiş olsun tekrarEvet canım 9yaşında bir oğlum daha var birde ikizi kız. Ama hiç onlarda böyle sorun çıkmadı ilk defa bebekşerde idrar yolu iltihabı duyuyorumamin çok teşekkür ederim Allah senin evladınıda korusun,damatlığını göstersin♡
Peki sünnet sonrası düzeldimi? Bende düşünüyorum okadar dikkat ediyorum nasıl oluyor diye.. çoksağol canım inşallah.Bende kızımda görmemiştim idrar yolu iltihabı halbuki kiz bebeklerde daha sık görülür diye biliyordum benim oğlumda oldu hatta iltihap kanına karışmış hastanede yattik kullandığımız bezlerden mi ıslak mendillerden mi diye baya takmıştım bi dönem inşallah hemen geçer çok geçmiş olsun tekrar
Evet sünnetten sonra hiç yaşamadık çok şükür. Ama sünnetle alakalı bişey mi inan hiç bilmiyorum.Peki sünnet sonrası düzeldimi? Bende düşünüyorum okadar dikkat ediyorum nasıl oluyor diye.. çoksağol canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?