Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah sifa versin. Inşallah bir an önce düzelir.
Nego çok çok geçmiş olsun mutlaka git iğne falan verirler.

D e f n e sizede geçmiş olsun çok zor çocuk hastalığı
Allah şifa versin. Biran önce toparlanir inşallah
çok geçmiş olsun Nego
ayy nasıl üzüldüm şu an ya baya kötüsün
Rabbim tez zamanda şifa versin çok dua edeceğim canım..

Ay çok geçmiş olsun
Rabbim tez zamanda şifa versin tüm hastalara
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun.

Sabahtan hastaneye gitmeden evi topladım,süpürdüm,toz aldım,çamaşır katladım. Hastaneyi hallettik,oğlanı yıkadım,komşu oturma günümüz vardı,orayıda aradan çıkardım. Yemeğim dünden vardı Allahtan. Pertim çıktı gibi..

Eee nasıl oldu peki? Sünnet diyorsun.

Ama örtmenim bu yeni hoca çok kazık veriyor ödevleri.... eski hocamız bi beyaz eşya sildirirdi....

Ultrasonda birşey çıkmadı. Geçen tahlilde enfeksiyon çıktı,antibyotiğe rağmen geçmedi. Yeniden tahlil alındı 3 gün sonra çıkacak (idrar kültürü) ona göre konuşcaz yeniden canım.
Hayırlısı olsun canım. Aklı kesince sünnet daha zor oluyor.

Ultrasonda birşey çıkmadı. Geçen tahlilde enfeksiyon çıktı,antibyotiğe rağmen geçmedi. Yeniden tahlil alındı 3 gün sonra çıkacak (idrar kültürü) ona göre konuşcaz yeniden canım.
Çok geçmiş olsun . Benim oğlumda 4 aylıkken oldu sünnet bizim buradaki hastanede babası ellerinden ben bacaklarindan tuttum benim o aglayisi baya etkilemişti beni siz girmeyin nacizane tavsiyem.

Ay ilki demi oğlan di ben çok etkilenmiştim o yüzden soyleyim demiştim Allah bağışlasın damatliklarinida görmeyi nasip etsin inşallah.
Evet canım 9yaşında bir oğlum daha var birde ikizi kız. Ama hiç onlarda böyle sorun çıkmadı ilk defa bebekşerde idrar yolu iltihabı duyuyorum amin çok teşekkür ederim Allah senin evladınıda korusun,damatlığını göstersin♡

Bende kızımda görmemiştim idrar yolu iltihabı halbuki kiz bebeklerde daha sık görülür diye biliyordum benim oğlumda oldu hatta iltihap kanına karışmış hastanede yattik kullandığımız bezlerden mi ıslak mendillerden mi diye baya takmıştım bi dönem inşallah hemen geçer çok geçmiş olsun tekrar

Peki sünnet sonrası düzeldimi? Bende düşünüyorum okadar dikkat ediyorum nasıl oluyor diye.. çoksağol canım inşallah.

Günaydınlar, nescafe içiyorum başlıycam işlere inşallah bugün iyi bi temizlik yapmam lazım. Kış bi geldi evin içinde rüzgar esiyo resmen , evde sobalı , hiçbişey yapmıyorum kaç gündür sobanın yanına sığınıp kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…