Mehter marşı gibiyim iki ileri bir geriyim işin sırı bethoven demiYan komşunun mutfağından bethoven sesi geliyor kadındaki motivasyona bak transa geçmiş. Ben anca ikiye on kala
Buyur canım gel beklerim Erzurum’dayım
Okuyunca iştahım açıldı bi, acıktım yahu
Ay ben de demin açtım gülistanı diyorsun değil mi ?Kadir kadına Soruyor görümcen kaynanan varmı nasıllar dedi
Kadın iyi olmak zorundalar dedi
Bakamadım bugün pek kaçırdımM Musluk Suyu Müge de yeni konular var
Düdüğüne bir şeyler girmiş olabilir köpüren tarz bir şeyse içine koyduğun altı gür yanınca öyle oluyor benim de patates buğday et haşlayınca geneldeDüdüklü patlıyor muydu yoksa taşıyor muydu anlamadım
Haşlansın diye yemek attım düdüğünden sular çıkarken yakaladım. Ocak en yüksekteydi kaynayana kadar hep öyle yapar sonra kısardım. İçini açtım su da göstergenin altındaydı. Şimdi altı kısık yine ocağa koydum. Umarım patlamaz.
Et atmıştım köpüğü çıktı demekDüdüğüne bir şeyler girmiş olabilir köpüren tarz bir şeyse içine koyduğun altı gür yanınca öyle oluyor benim de patates buğday et haşlayınca genelde
En baba misafir geliyor demek kolaylıklar diliyorum canımMisafirlerim bugün gittiler ama rahata eremedim çünkü yarın da kayınvalidem geliyor
Ben de az dinleneyim dedim. Nasılsınız
Sağol canım benim şuan o kolaylıklara çok ihtiyacım varEn baba misafir geliyor demek kolaylıklar diliyorum canım
Onu diyorumAy ben de demin açtım gülistanı diyorsun değil mi ?
Muhtemelen canımEt atmıştım köpüğü çıktı demek
Annem aradı yigenimle birlikte gel köşedeki restorantdayım dedi tası tarağı koydum yere topuklarım g.t çarpa çarpa gittim
Giderkende iş yaparkende böyle olsam şimdiye hiç işim olmazdıdedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?