- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Soguktan degil,buzdan korkuyorum benOcak - Şubat soğuk oluyor genelde Şubat tatiline gireceğimiz ve dönüşü sıra yani genelde öyle olurdu
Ayy sicaktansa erzurumun sogugunu tercih ederimMerak ettim şimdi şu zalım Erzurum uYalnız 9 ay kış yazmışsın ben şok Adana kasımda dahi güllük gülistanlık aralığa girince kış geldi. Martta yine sıcaklar gelir.Yazı da berbat ötesi Allah affetsin nefret eder olduk yapış yapış geziyoruz.Sanki sıcaktan herkes daha bi sinirli oluyo otobüs şöförleri falan.Klimanın yanından ayrılırken cehennem sıcaklığı yüzüne vuruyor sanki.Makyaj yapsan yüzünden akar o makyaj.Kısacası anlatılmaz yaşanır...
Mübalağa ediyorum canım ama her mevsim serin özellikle akşamlar (sert karasal iklim özelliği) ığdırlıyım sıcak bizim oralar da nem yok en azından yazları İzmir’e kayınvalideme gittiğimizde nefes almak bile yoruyordu beniMerak ettim şimdi şu zalım Erzurum uYalnız 9 ay kış yazmışsın ben şok Adana kasımda dahi güllük gülistanlık aralığa girince kış geldi. Martta yine sıcaklar gelir.Yazı da berbat ötesi Allah affetsin nefret eder olduk yapış yapış geziyoruz.Sanki sıcaktan herkes daha bi sinirli oluyo otobüs şöförleri falan.Klimanın yanından ayrılırken cehennem sıcaklığı yüzüne vuruyor sanki.Makyaj yapsan yüzünden akar o makyaj.Kısacası anlatılmaz yaşanır...
Gittiler canım miniği uyutuyorum sonra mutfağı toplayacağımMisafin gitti mi
Bilmukabele kesinlikle yazın dışarı çıkıyorsun darlanma yok ter yok akşam uyuyorsun efil efil misSoguktan degil,buzdan korkuyorum ben5 dakkalik yolu dusmemek icin minik minik yuruyerek 1 saatte gidiyorum geçenlerde buzun ustunde kosan bi abla gordum helal olsun dedim
Ayy sicaktansa erzurumun sogugunu tercih ederim
Bereketiyle gelsin bereketiyle gitmişlerdir inşallahMübalağa ediyorum canım ama her mevsim serin özellikle akşamlar (sert karasal iklim özelliği) ığdırlıyım sıcak bizim oralar da nem yok en azından yazları İzmir’e kayınvalideme gittiğimizde nefes almak bile yoruyordu beni
Gittiler canım miniği uyutuyorum sonra mutfağı toplayacağım
Bilmukabele kesinlikle yazın dışarı çıkıyorsun darlanma yok ter yok akşam uyuyorsun efil efil mis
Ay kızımın hamileliği kışa denk gelmişti hatta Erzurum’daki ilk kışım aynı dediğin gibi yürüyordum
bi kere düştüm ama elimde poşetlerle tam apartman girişindeki merdivenin önünde kafamı kaldırıp yukarı baktım komşularım gördü mü diyeneyse ki hamile değildim o sıra
Aynen benim de bulaşıklar makineye tezgahı sil parlat bittiBereketiyle gelsin bereketiyle gitmişlerdir inşallahen sevdiğim toplaması
Sedayla ne zaman dögüştü kızİşten kaçmanın bahanesi mügeydi
Seda yı bahane edemem
Ben yan proğram gibi bir şeymi acaba diye düşündümzannetmiyorum sabahı kaptırmaz kimseye seda saya la o kadar dögüştükten sonra
Seda nın reytiklerini altüst eden müge o yüzden seda ona cemkirdi yaSedayla ne zaman dögüştü kız
Küçük müşüm demek o sıralar bilmiyordum bunuBunun hırsı reytinkten kaynaklı denildi
Müge bu konu hakında konuşmadı haklı olduğu halde susdu konuda büyümediKüçük müşüm demek o sıralar bilmiyordum bunu
HayırdırGünaydınbugün bana yine hastane yolları taştan
Antibiyotik bitti kontrole götüreceğim oğlanı tekrar idrar tahlili yapılacakHayırdır
Salemetle kuzumAntibiyotik bitti kontrole götüreceğim oğlanı tekrar idrar tahlili yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?