Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ocak - Şubat soğuk oluyor genelde Şubat tatiline gireceğimiz ve dönüşü sıra yani genelde öyle olurdu
Soguktan degil,buzdan korkuyorum ben 5 dakkalik yolu dusmemek icin minik minik yuruyerek 1 saatte gidiyorum geçenlerde buzun ustunde kosan bi abla gordum helal olsun dedim
Ayy sicaktansa erzurumun sogugunu tercih ederim

Mübalağa ediyorum canım ama her mevsim serin özellikle akşamlar (sert karasal iklim özelliği) ığdırlıyım sıcak bizim oralar da nem yok en azından yazları İzmir’e kayınvalideme gittiğimizde nefes almak bile yoruyordu beni
Misafin gitti mi
Gittiler canım miniği uyutuyorum sonra mutfağı toplayacağım
Soguktan degil,buzdan korkuyorum ben 5 dakkalik yolu dusmemek icin minik minik yuruyerek 1 saatte gidiyorum geçenlerde buzun ustunde kosan bi abla gordum helal olsun dedim

Ayy sicaktansa erzurumun sogugunu tercih ederim
Bilmukabele kesinlikle yazın dışarı çıkıyorsun darlanma yok ter yok akşam uyuyorsun efil efil mis
Ay kızımın hamileliği kışa denk gelmişti hatta Erzurum’daki ilk kışım aynı dediğin gibi yürüyordum
bi kere düştüm ama elimde poşetlerle tam apartman girişindeki merdivenin önünde kafamı kaldırıp yukarı baktım komşularım gördü mü diye neyse ki hamile değildim o sıra

Bereketiyle gelsin bereketiyle gitmişlerdir inşallah en sevdiğim toplaması

İşten kaçmanın bahanesi mügeydi
Seda yı bahane edemem

Ben yan proğram gibi bir şeymi acaba diye düşündüm zannetmiyorum sabahı kaptırmaz kimseye seda saya la o kadar dögüştükten sonra
Sedayla ne zaman dögüştü kız

Selam kızlar baktık bizim oda odaliktan çıkıyor eşimle el attım dolapları düzenledim çekmeceler ayna içi falan tüm odayı düzene koyduk saat 10 buçukta başladık şimdi bitti ağır iş yapamiyorm malum bugün hafif bı sizi yaşadım ama geçiyor halsiz bırakmıyor Allah'tan
Odaya giriştik baza altı duzenliydi abiyeleri oraya koydum
Hiç bişi bırakmadım oda da düzenlemedik yarın bı tek supurucem toz da aldım
Nevresim değiştirdim yarın nevresim ve çamaşırlar var yikancak o kadar oh miss başak erkeği ile olmanın avantajları diyim ben eşim sevmez dağınıklık bende duzenliyimdir ama rahatsızım diye yapamadım 10 gündür şimdi duş alıp dinlenme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…