- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Aynen değişik bir kadın reklam yapmaya uğraşmış olabilirOnu diyorumAyyy kadın ne olduğunu anlamadım ben rol yapıyor tabiyatımı öyle
Evden çıkarken aynen böyleydim
Dün de benEvden çıkarken aynen böyleydim
Evi bıraktığım şekli görmeden hiç pişman değildimDün de benarkadaşlarım kaçırdı beni bebeyi kocaya sattım iki saat mis gibi geldi
Neymiş ki canım hesabım olmadığı için göremedim benKızlar bu müge bir kaç zamandır ağzında gevelediği proğram bu olsa gerekLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Gizemli bir tanıtım olmuş baktım yutube de yokNeymiş ki canım hesabım olmadığı için göremedim ben
Ne edem pamuğu aksiyon lazım banaKızlar bu müge bir kaç zamandır ağzında gevelediği proğram bu olsa gerekLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Siyahlı benim olduğuna yemin ederim ama ispat edememAltından zırhta varmışEki Görüntüle 2973231
Ne zamandan beri sıkıldım diye söyleniyor valla bende pampıg gibi bir şey belemedimNe edem pamuğu aksiyon lazım banaizlemem
Biraz belim ağrıyodu kuzum öylesine bişeyler yaptım işteBonus durumlar nasıl
Bende yapamadım kuzum iyi yapmışsın dikkat etBiraz belim ağrıyodu kuzum öylesine bişeyler yaptım işte
Ben de çok severim piyano en sevdiğim Chopin Nocturne No.20 Sharp minör dinle tavsiye ederim.Yan komşunun mutfağından bethoven sesi geliyor kadındaki motivasyona bak transa geçmiş. Ben anca ikiye on kala
Gelmiş kadar oldum canım çok teşekkür ederim.Buyur canım gel beklerim Erzurum’dayım
Kis erzurumu unuttu bu sene sanki dimi U UcanSupurgeGelmiş kadar oldum canım çok teşekkür ederim.Çok soğuktur oralar şimdi ben Adanadayım azıcık soğusa biz tuhaflaşıyoruz. Alışkın değiliz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?