- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
İnşallah tanıtım reklam falandır kız sabahkarımın tadı olmazNe zamandan beri sıkıldım diye söyleniyor valla bende pampıg gibi bir şey belemedim
Bugün kek gunu olmus sankiYataklar toplandı odalar havalandı
Çiçekler sulandı
Çamaşır toplandı yenisi yıkandı serildi
Toz alındı banyo tuvalet yıkandı
Dip köşe süpürge silgi yapıldı
Mutfak toplandı
Tuzluklar yıkandı
Şekere yağa ve una kıydım kek yaptım
Akşam yemeği yendi mutfak toplandı
Sabaha yeni çamaşırlar yeni bulaşıklar beni bekler
3 litre su içildi diyete devam
Yeni kitaba daha başlamadım
Bugün kek gunu olmus sanki
Tesekkur ederim. Sana da afiyet olsunOoohhh afiyet şifa olsunbebişe de sana da yarasın
Teşekkür ederimTesekkur ederim. Sana da afiyet olsun
İşten kaçmanın bahanesi mügeydiİnşallah tanıtım reklam falandır kız sabahkarımın tadı olmaz
Üzülme bende bugün döküldümEvi topladim camasir rutini yemek.
Dik süpürge ile süpüruyorum kac gündür hic icime sinmiyor
Kimseye satamadım zalımın erzurumunuGelmiş kadar oldum canım çok teşekkür ederim.Çok soğuktur oralar şimdi ben Adanadayım azıcık soğusa biz tuhaflaşıyoruz. Alışkın değiliz yani.
Beni eve bağlamışlar bacım mevsimden günden aydan haberim yok
Ben de kar yagacak diye tirstim bu haftaKimseye satamadım zalımın erzurumunu
Beni eve bağlamışlar bacım mevsimden günden aydan haberim yokarada camdan kar yağdığını görüyorum sadece kış olduğunu düşünüyorum yani Erzurum’da 9 ay kış zaten de
Açıklamadan sonra piyasalar fenadüşüşe geçti altın , dolar Bi de gıdaya diğer şeylere yansısa ya düşüş herşeyin fiyatı fırlıyo.
Ocak - Şubat soğuk oluyor genelde Şubat tatiline gireceğimiz ve dönüşü sıra yani genelde öyle olurduBen de kar yagacak diye tirstim bu haftaama beklenen yagis olmadi
Merak ettim şimdi şu zalım Erzurum uKimseye satamadım zalımın erzurumunu
Beni eve bağlamışlar bacım mevsimden günden aydan haberim yokarada camdan kar yağdığını görüyorum sadece kış olduğunu düşünüyorum yani Erzurum’da 9 ay kış zaten de
Misafin gitti miOcak - Şubat soğuk oluyor genelde Şubat tatiline gireceğimiz ve dönüşü sıra yani genelde öyle olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?