Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yataklar toplandı odalar havalandı
Çiçekler sulandı
Çamaşır toplandı yenisi yıkandı serildi
Toz alındı banyo tuvalet yıkandı
Dip köşe süpürge silgi yapıldı
Mutfak toplandı
Tuzluklar yıkandı
Şekere yağa ve una kıydım kek yaptım
Akşam yemeği yendi mutfak toplandı
Sabaha yeni çamaşırlar yeni bulaşıklar beni bekler
3 litre su içildi diyete devam
Yeni kitaba daha başlamadım

Bugün kek gunu olmus sanki

Bugün çok saçma bi gün oldu sanki hiçbir şey yapmadan akşam oldu.
Evi toparladım
Buzdolabını boşaltıp sildim yerleştirdim
2 makine çamaşır yıkayıp astım
Oğlanı yıkadım
Banyoyu yıkadım lavabosunu ovdum
3 5 10keremutfak topladım
Akşam yemeğinden sonra her yeri yağçözle sildim the end

Şimdi ders çalışacağım ama hiç canım istemiyor

İnşallah tanıtım reklam falandır kız sabahkarımın tadı olmaz
İşten kaçmanın bahanesi mügeydi
Seda yı bahane edemem

Ben yan proğram gibi bir şeymi acaba diye düşündüm zannetmiyorum sabahı kaptırmaz kimseye seda saya la o kadar dögüştükten sonra

Gelmiş kadar oldum canım çok teşekkür ederim. Çok soğuktur oralar şimdi ben Adanadayım azıcık soğusa biz tuhaflaşıyoruz. Alışkın değiliz yani.
Kimseye satamadım zalımın erzurumunu
Kis erzurumu unuttu bu sene sanki dimi U UcanSupurge
Beni eve bağlamışlar bacım mevsimden günden aydan haberim yok arada camdan kar yağdığını görüyorum sadece kış olduğunu düşünüyorum yani Erzurum’da 9 ay kış zaten de

Ben de kar yagacak diye tirstim bu hafta ama beklenen yagis olmadi

Açıklamadan sonra piyasalar fena düşüşe geçti altın , dolar Bi de gıdaya diğer şeylere yansısa ya düşüş herşeyin fiyatı fırlıyo.

Dua en büyük silahımız rabbim karanlık elleri üzerimizden çeksin bizleri feraha erdirsin
Şüpesiz Allah bilinmeyen herşeyi bilir görünmeyen herşeyi görür iştilmeyen herşeyi işitir
Rabim oyun bozanların en büyügüdür
Amin !!!!

Merak ettim şimdi şu zalım Erzurum u Yalnız 9 ay kış yazmışsın ben şok Adana kasımda dahi güllük gülistanlık aralığa girince kış geldi. Martta yine sıcaklar gelir.Yazı da berbat ötesi Allah affetsin nefret eder olduk yapış yapış geziyoruz.Sanki sıcaktan herkes daha bi sinirli oluyo otobüs şöförleri falan.Klimanın yanından ayrılırken cehennem sıcaklığı yüzüne vuruyor sanki.Makyaj yapsan yüzünden akar o makyaj.Kısacası anlatılmaz yaşanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…