Çok geç kaldın beybisi
Komşum kv çağırdı bugünde bahanem oldu çok şükür
Kv de tansyon aleti var olmasa bakayımÖlçtün mü tansiyon falan? Gerçekten mi çarpıntı var yoksa şekerin düşüyor elin ayağın boşalır gibi mi oluyor?
Şifa olsun inşallah tedbir almak iyidir ilerlemez umarımAkşamdan beri boğazım ağrıyo biraz.
Çay içtim masumlara baktım biraz zırıldadım.
Başım ağrıyo.
Zencefil kaynatıyorum şimdi.
Limon tarçın ayva koydum. Vitamin aldım.
Şekerin düşüyordur o zaman canımKv de tansyon aleti var olmasa bakayım
O an ağzıma bir şey atmasam sanki birazdan düşüp bayılacağım yiyorum düzene oturması baya alıyor
İyi hissedince insan bırakıyor uzun süredir varOlabilir canım niye düzenli kullanmıyorsun yazık değil mi sana
Kv de tansyon aleti var olmasa bakayım
O an ağzıma bir şey atmasam sanki birazdan düşüp bayılacağım yiyorum düzene oturması baya alıyor
Ah o tatlı heyecanlarŞükür canım bugün hastaneye gideceğiz miniğin göz kontrolü var 3. Ayda yapılması gerekiyormuş sağlık ocağında kontrolü var rota aşısını yaptıracağız dışarı çıkacağım için çok heyecanlıyım yine
Geçmiş olsun canım inşAllah ilerlemezAkşamdan beri boğazım ağrıyo biraz.
Çay içtim masumlara baktım biraz zırıldadım.
Başım ağrıyo.
Zencefil kaynatıyorum şimdi.
Limon tarçın ayva koydum. Vitamin aldım.
Artık kör üstüne kalbi olan bir insanım sen eğlenmene bak ben yedek parca bulmam lazım diyeyimGelemem tekliyorum deseydin ya
Bırakmadan bi kan tahlili verseydin ona göre karar verseydin canımİyi hissedince insan bırakıyor uzun süredir var
Var var aç tok bakayım birŞeker aleti de vardır sizde iğne değişip bi ölç aç ve tok bi bak bakalım ne alemde.
Banada oluyor yesemde bi müddet iptal gibi oluyorum
Artık kör üstüne kalbi olan bir insanım sen eğlenmene bak ben yedek parca bulmam lazım diyeyim
Kiloda aldım sanırım tetiklemeye başladı bana evreşe yolları göründü sanırım diyetle tekrar yoldaş olacağız gitip tüm tetiklerimi. YaptırayımBırakmadan bi kan tahlili verseydin ona göre karar verseydin canım
Kalp ülacım nerdeO kadar da bi ayağım çukurda mesajı verme
Geçmiş olsun canımBugün bi yemek yapacaktım kız kustumecburi temizlik yapıcam.
İlk önce ıspanak yıkamam lazım ama
Valla boşlayamayı geç boş bir an bile yok bonbon reisNego yok diye boşlamıyoruz dimi hatunlar?
Yaptıklarımızı yapacaklarımızı yazalım öğrendiğimiz düzeni bırakmayalım.
@kk birinci noteri
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
U UcanSupurge
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teyocan
@malipina
@Teneffus Zili
@sudem34
@Saricivcivcikcik
@Onyilsonra_
@N u r
@Buralardutluuugdu
@fesang
@Ysf42
@kaybolmak
@BereliPenguen
@klbk33
@ipek2890
@yorgun anneanne
@zambak86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?