Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kiloda aldım sanırım tetiklemeye başladı bana evreşe yolları göründü sanırım diyetle tekrar yoldaş olacağız gitip tüm tetiklerimi. Yaptırayım
Ben oldum olası kiloluydum inan 30dan sonra kilom beni daha çok rahatsız etmeye başladı bi yerden sonra kilo sebepli hastalıklar baş gösteriyor zannedersem
İhmal etme canım inşallah ciddi bir şey değildir

Yatakları topladım Odaları havalandırdım
Bulaşık makinasını boşalttım
Sofra bezlerini çırptım makinaya attım çalıştırdım
1 sepet çamaşır katladım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum
Yemek yaptım
Sofra bezlerini astım
Dünden kuruyanları topladım
3 tane koltuk örtüsü sardım
Evi süpürdüm koridorun halısını sardım
Odaları topladım
Koltuğun altını boşalttım düzenledim
Eşimin tişörtlerini katladım hurca koyup kaldırdım
Klozeti ve lavaboyu yıkadım
Banyoyu detaylı yıkadım
Banyonun kapısını sildim

Sanırım bu kadar hatırlamıyorum

Geçmiş olsun canım inşAllah ciddi bi şey değildir

Bosladim valla bonusum bikac gundur hicbir sey yapmadim desem yeridir yemek dışında
İnşallah yarindan itibaren güzel bi toparlicam yazarim yaptiklarimi

Selam kızlar asimizi olduk pazar market yapıldı ama 1 ayda ne kadar fark olmuş ya
Ayy en ucuz yag 130₺ diger marka bı yağ 160
Ay şeker çay ,45/50 şaştım kaldım her zamanki yaptığım gibi de yapmadım ama 1980tl ye ciktiik resmen sadece market rabbim yardımcımız olsun dolar yukselseymis eğer kırlangıç da 169₺ TL olvakmis etiket gelmiş dün akşam düşünün dolarla iş yaoiyor yerel market bahsettiğim çok zor market yaptım hangisinden kissam falan diye aylık gibi alamadım aslında düşünün ama çok şükür sağlık olsun yeterki ayın 15 inde yine yapcam.ama evdeki duruma göre yapcam yine rabbim herkese yardım etsin
Evi supurip havalandı bulaşık makinesi çalıstirmistim gelince boşalttm yemek koydum tavuk bacağı yapıyorum

Mutfağı toplamaya yemek yapmaya girdim bi baktım makine çalışmamış kirli duruyo
Onu çalıştırdım kahvaltı bulaşığını elde yıkadım.
Kızlarla nudıl yedik.
Dünden az bişey iç vardı yarım lahanayı haşladım sardım.
Komple evi süpürdüm

Başım çok ağrıyo meyve çayından içicem.

Geçmiş olsun canım bende uyumuşum kız nadıl istedi onu koklaya koklaya gittm yattım halen evde kokusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…