- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben oldum olası kiloluydum inan 30dan sonra kilom beni daha çok rahatsız etmeye başladı bi yerden sonra kilo sebepli hastalıklar baş gösteriyor zannedersemKiloda aldım sanırım tetiklemeye başladı bana evreşe yolları göründü sanırım diyetle tekrar yoldaş olacağız gitip tüm tetiklerimi. Yaptırayım
İhmal etme canım inşallah ciddi bir şey değildirValla boşlayamayı geç boş bir an bile yok bonbon reis
Bugün hastaneye gideceğim. Son 1 ayda 3 defa midem sıkıştı öleceğim sandım nefes alamadım ağrıdan. Bi bakayım ne var ne yok. İnşallah ciddi bir durum değildir
Geçmiş olsun canım inşAllah ciddi bi şey değildirValla boşlayamayı geç boş bir an bile yok bonbon reis
Bugün hastaneye gideceğim. Son 1 ayda 3 defa midem sıkıştı öleceğim sandım nefes alamadım ağrıdan. Bi bakayım ne var ne yok. İnşallah ciddi bir durum değildir
Düşük kuzum benimde öyle oluyo bayılcak gibi oluyorumTansiyon 10/6 çıktı ne alaka anlamadım
Kan aldılar şimdi sonuç bekliyorum. Ultrason a gönder dedim bekliyor sonuçları
Allahın bir an önce geçer inşallah
İşin garibi düşük hissetmedim sadece uykum bar bitkinim sanıyordumDüşük kuzum benimde öyle oluyo bayılcak gibi oluyorum
Bosladim valla bonusum bikac gundur hicbir sey yapmadim desem yeridir yemek dışındaNego yok diye boşlamıyoruz dimi hatunlar?
Yaptıklarımızı yapacaklarımızı yazalım öğrendiğimiz düzeni bırakmayalım.
kk birinci noteri
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
U UcanSupurge
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teyocan
@malipina
@Teneffus Zili
@sudem34
Saricivcivcikcik
Tubismavis
@N u r
@Buralardutluuugdu
@fesang
@Ysf42
@kaybolmak
@BereliPenguen
@klbk33
@ipek2890
@yorgun anneanne
@zambak86
Geçmiş olsunUyudum biraz koltukta başım nasıl ağrıyo bi ilaç alayım hasta olmam inş
Geçmiş olsun canım bende uyumuşum kız nadıl istedi onu koklaya koklayaMutfağı toplamaya yemek yapmaya girdim bi baktım makine çalışmamış kirli duruyo
Onu çalıştırdım kahvaltı bulaşığını elde yıkadım.
Kızlarla nudıl yedik.
Dünden az bişey iç vardı yarım lahanayı haşladım sardım.
Komple evi süpürdüm
Başım çok ağrıyo meyve çayından içicem.
Şartlarımız eşit diyecekken bizde lahana kokusuda varGeçmiş olsun canım bende uyumuşum kız nadıl istedi onu koklaya koklayagittm yattım halen evde kokusu var
Ben son bir haftadır böyleyimm yanı anlamadım gitti yarın toplarım deyip duruyorum o yarı. Bir türlü olmadıŞartlarımız eşit diyecekken bizde lahana kokusuda varnoldu gız başımıza böyle sürünmeden bi önceyim yani
Malum günüm gelmiş baktım da acaba ondan mı yaBen son bir haftadır böyleyimm yanı anlamadım gitti yarın toplarım deyip duruyorum o yarı. Bir türlü olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?