Geçmiş olsun dikka et kendineValla boşlayamayı geç boş bir an bile yok bonbon reis
Bugün hastaneye gideceğim. Son 1 ayda 3 defa midem sıkıştı öleceğim sandım nefes alamadım ağrıdan. Bi bakayım ne var ne yok. İnşallah ciddi bir durum değildir
Atarken benimkinede yanlışlıkla çarpsan çok makbule gecerCanlar biliyorum cılkı çıktı ama ben bu makinayı çöpe atacağım
İnsanlarında yedek parcalarını saklıyorlarYouTube de bir adam var İngiliz, adamı kuytuda vurup öldürmeseler iyi.
Adam diyor kronik rahatsızlıklar kanser türleri ve daimi ilaç gerektiren tüm hastalıkların tedavileri var ama bilerek insanlıkla buluşturmuyorlar. Çünkü amaç kapitalist düzene uşak etmek insanları.
Gözünüze dizinize dursun çamaşır makinam size ........ neyse sakin olayım
Bu şarkıdan sonra gelme
Ne virdiler size ordaBen geldim ay yemeğim Yok size iyi oturmalar dedimkız gelir birazdan deyip kaçtım
Efo bu aralar zeytini fazla kaçırıyorsun. Etmaaaİnsanlarında yedek parcalarını saklıyorlar
Niye yemekte hazırBu şarkıdan sonra gelme
Çok değişik bir kurabiye yedim tarifini aldımNe virdiler size orda
Notere dedim efoooooNiye yemekte hazır
Tavuğu yolmuş üzerine koymuş hacı yok yemek var daha ne olsun diyorumNotere dedim efooooo
Bende mayıştımUyudum biraz koltukta başım nasıl ağrıyo bi ilaç alayım hasta olmam inş
Ne yemek yapıcan yetişmez mi 1 saat uzansan?Bende mayıştım
Kız geldiNe yemek yapıcan yetişmez mi 1 saat uzansan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?